11

Анонимен

преди 6 години

Веждю излъга, че не бил подписал. Показаха по тв подписа му. Има да наваксва загубеното от Катебе.

10

???

преди 6 години

Преди 2 часа написах, че е задължително:1. Собственикът на парцела да възстанови съборената сграда до най-малкия детайл.2. Да му бъде наложена солидна глоба,защото е знаел, че сградата е културна ценност - получил е и е изпълнил предписания да представи проект за съхраняването й. После е изхитрувал, сдобил се е с решение за промяна на статута на сградата.Тоест, постъпил е нагло.3. Виновните чиновници да бъдат лишени от правото да работят в държавни институции.Коментарът ми обаче е изчезнал!

9

Наблюдател

преди 6 години

"Пропуски" в този закон няма. Той умишлено - съзнателно е създаден такъв ! Този министър може и да не е взел 100-е бона но очевидно друг ги е взел! А вероятно на всички вече е ясно, че са взети всички мерки който е взел рушвета да е "законно"! Това естествено ги чака и други паметници на културата побаднали в полезрението на разни "инвиститури"!

8

бобев

преди 6 години

До Питанка Напротив-да каже кой му е давал тези пари -понеже така всеки може да каже каквото си иска !

7

Анонимен

преди 6 години

А пък тоя да каже как се здоби с имот в с.Поповци.На центъра имаше училище което бутна.На това училище имаше паметни плочи на загиналите от селото във войни.По едно време не искаше даже да върне тези плочи.Сега имота го продава а щеше да строи там.За земята на училището всеки от селото е давал от своята земя и тоя го взе чрез така наречените заменки.Вижте в обявите къде е иска 50000?.

6

Питанка

преди 6 години

И въпроса е, след като навремето, той ги е отказал, кой ги взе сега ?

5

Анонимен

преди 6 години

Те държавните чиновници ако не въртят схеми, от какво да живеят, милите?! Нали цял живот са дерзали, за да се доберат до своя висококвалифициран пост, а той не им дава никакви законни начини да натрупат средства... Горките пре**ани ***.

4

ПЕНЕ

преди 6 години

Той , хубаво че ги е отказал , обаче , Веждичката , такива не ги връща ! 100 000 - 200 000 - кой квот даде ....!

3

Анонимен

преди 6 години

След дъжд - качулка. Този тип престъпления не стават от днес за утре, знаели са десетки и стотици хора с властта да спрат това злодеяние, но никой не си е помръднал пръста. За какво се обяснявате и какво анализирате, прасета долни?

2

Анонимен

преди 6 години

Ъъъ, на тази къща стои само фасадата от почти една година вече, на 90% е съборена от тогава... глупендерите сега взеха да мрънкат...

1

куката

преди 6 години

А бе ти си срам за управляващата пасмина, малко ли ти бяха 100бинки?