176

123321

преди 6 години

спи до обед, цяла нощ бошува по барове - мята салфетки, телефона му - поне 1200 лв., на тениската пише BOSS, не иска да чуе за казарма, ходи на фитнесче, козметик, живее с мама и тате.. Що е то? БГ 25-40 год.мъж!!!

175

Анонимен

преди 6 години

Не е само до липса на възможност. Преди да се съберем с мъжа ми и да заживеем в едно жилище ( негово) и аз живеех с родителите си и то при положение, че имаме още един апартамент, който се дава под наем. Всички работехме и това не ни беше жизнено важен доход, но защо да се губи като се прибирах само, за да се изкъпя и наспя.

174

Анонимен

преди 6 години

До БългаринХубаво е да израстнеш с дядо и баба да, стига да не си на 30. Тогава е тъжно.

173

Българин

преди 6 години

И? Това проблем ли е. Дядовия апартамент е преписан на баща ми, баща ми ще го препише на мен. А аз някой ден като имам деца ще го препишат на тях. Децата ми дано не се отделят от мен, както татко не се е отделил от дядо. Какво по-хубаво от това да израснеш с дядо и баба? За това имах хубаво детството.

172

Аз съм 191

преди 6 години

Те затова, защото си обичам мама!

171

Анонимен

преди 6 години

Заплатите ниски - наемите високи! Ето го и следствието!

170

Анонимен

преди 6 години

До 193Идеално описахте себе си, да.Споделяме едно мнение.

169

Анонимен

преди 6 години

То, тъпо, тъпо, че чак вдлъбнато и с лек недостатък в характера :))

168

Анонимен

преди 6 години

Учени правят проучване кое е по важно за мъжа: жената или любовницата.Питат американец:- Кое е по важно за теб: жената или любовницата?- Е как! Тук си в Америка! Ние имаме мечта, къща разбира се, че жената!Питат италианец:- Кое е по важно за теб: жената или любовницата?- Е как! Тук си в Италия любов, вино, аморе разбира се, че любовницата!Питат и един българин.Българинът мислил, мислил, пък накрая казал:- Аз си ги е*ем и двете, ама най- си обичам мама.

167

Анонимен

преди 6 години

Of 186Очевидно обърках, думата като казах, че схващате бавно. Точната дума явно е - изобщо не схващате. Човекът ви е попитал какво е станало, след като сте се събудили, а вие питате от какво точно сте се събудили. Обикновено човек се буди от сън. При Вас, обаче може да е различно. Да се будите от работа, от закуска или размисъл... Само в подобен случай въпросът Ви би бил оправдан. От мен лека работа или закуска, или размисъл...

166

Кебапчета

преди 6 години

Мамините журналисти 3 милиона българи в чужбина от Швеция до Америка наем ли плащат при родителите си ли живеят или четата бг журналистика в Канада примерно Циркаджии клоуни смешници сте , дотягате бг журналистите най *** в света .....

165

Синко

преди 6 години

Взе най- си обичам мама, те затова!

164

Евростат - от медии

преди 6 години

България крие и не е предала задължителни данни за нивото на заплатите и доходите от 2010 година. Да не би да се страхуват, че фалшивите им прокламации за уж по-висока средна работна заплата ще лъснат при статистиката на ЕС?

163

До 183

преди 6 години

Вие нищо умно не сте казал, че да има какво да се схваща :(

162

Анонимен

преди 6 години

Защото такава ни е образователната система, защото има огранизации като БГМАМА. Ето затова. Първо в семейството някакви си майки орлици с болни амбиции ги гледат като писани яйца и не и дават дори само да си напишат имената като попълват документи, и им набиват в главите че са богове по всичко и ако им напишат двойка идват и се разправят, видиш ли децата им били гении а учителите не ставали. Защото в училище вече не ги учат на нищо защото видиш ли щели да се затормозят и да се изморят. Това е !

161

до 160

преди 6 години

Май бавничко схващаш, а?

160

Анадолски

преди 6 години

Незнам за всеки втори, но поне моите приятели в България са доста стабилни хора...не живеят с родителите, но им помагат...работят си и си плащат квартирите...имам приятели, които живеят с тях (което не е нещо срамно), но си работят и не чакат на готово! но, че има ***, на които им работи само устата и чакат на готово, да...и такива познавам:-)нот: Аз живея отделно!!!:-):-):-)

159

Анонимен

преди 6 години

Няма да наемат дори и пенсионери, просто няма да има и фирми, където да ги наемат.Държавата се закрива.

158

Анонимен

преди 6 години

ХЕ-ХЕ600 ЛЕВА ЗА ИТ ИНЖЕНЕР.ЧЕ ТЕ ЧИСТАЧКИТЕ НА ЛЕТИЩЕТО ВЗЕМАТ ПО 1200

157

Анонимен

преди 6 години

До 170Как знаете? Познавате всеки успял поотделно и знаете по какъв начин конкретно се е замогнал? Явно българинът е и медиум.