196

redordead

преди 6 години

Въпросът е, че ако имаш дете ще живее тия 10 години в нормални условия, а не в лишения, както твърди човекът с 2-та чифта дънки.Важно е да вложиш в образованието си, тогава ще имаш по-добра работа и няма да ти е проблем да се справиш и с кредит и с това да имаш повече от 2 чифта дънки. Казвам го от опит - преди 6 години взех кредит за 20 години, като ще го изплатя за под 10 и не съм се лишавал от нищо през това време. 2011 апартемнтът ми беше 75к евро с гараж, сега е над 100.

195

Анонимен

преди 6 години

Защото е по-лесно защо... аз не живея при родителите си от както завърших висшето си образование. Повечето мъже го правят защото е по-лесно. Мама да готви, да чисти, да пере и да си държат заплатите за себе си. Изумителното е, че дъщерите намират начин да се махнат и да се изнесат но не и синовете. Дори в семейството ми има примери за мъже по над 50 години, които още живеят с майките си! Не мога да си представя да съм под чехъла на мама и тате и да съм зависима, ама за другото се изисква "топки"

194

Анонимен

преди 6 години

"Свекървата - най- големия дразнител. Животът с нея е огромно изпитание (оцелелите заслужават орден Стара планина!!!!)."Aз пък инцидентно спах с мойта...

193

redordead

преди 6 години

това със сибирането на пари 10 години и как си се лишавал, е мн. глупаво. Ти може да не си дал на банките пари, но си си пропилял 10 от най-хубавите години в живота, а тях няма кой да ти ги върне. Пари се изкарват и се губят. Да не говорим, че 10 години ако събираш пари, за да си купиш нещо, се изяждат от инфлацията. Например, желаният ти апартамент струва през 2017 70 000 евро - ти решаваш да събереш до 2027 тези пари, но когато ги събереш, той вече е 100 000 например, ама си с 10 год. по-дърт.

192

Анонимен

преди 6 години

е добър вечер, в държава с доходи от третия свят, а цени от белия свят как да станат нещата. Чиито роднини са имали пари и децата им ще имат. Останалите масово ще си мизерстват до живот.

191

Анонимен

преди 6 години

Не всичко е пари, мили хора! Майка ми буквално се отказа от мен, когато се изнесох при приятеля ми, при това той си е съвсем нормален човек, не някой наркопласьор или престъпник. Наслушах се как жени на по 22-25 г. са си " съсипали живота" , като са забременяли от партньора си, вместо да запишат втора магистратура или докторантура. Живеем в държавата на вечните тинейджъри и сами сме си виновни!

190

Анонимен

преди 6 години

Свекървата - най- големия дразнител. Животът с нея е огромно изпитание (оцелелите заслужават орден Стара планина!!!!).

189

...

преди 6 години

На 23-24 се завършва висше. На 25 как ще си купиш жилище? Откъде с тия цени да си взема аз гарсониера и да е, като струва 70 000 лв. Българина давал 30% за наем, добре ама от 900лв 30% са 300, остават 600 за да платиш на топлофикация, Чез, Мтел, Нет1, ЦГМ. После сложи 200лв данъци и излиза че трябва да живееш с 150 лв на месец. КАК?

188

Анонимен

преди 6 години

Къде да живеят, бе доби*тъци смо*тани? Давате ли им заплати, че да живеят на друго място? Да не са луди да вземат кредити и да пълнят гушите на банкерите. Те ли не искат да са отделно, ама държавата е ск*апана.

187

Анонимен

преди 6 години

Майките са много нелогични същества - хем синчето им да си намери перфектната жена, хем да не харчи " грешни" пари за наем или кредит, а да си стои при нея да гледат сериали. Ами, няма как да стане!

186

Мен

преди 6 години

До 211. Абе бай ... . Ти ли ще казваш кое е нормално и кое не , ти точно където си също един див селянин , който като повечето ,които си мислят , че след като са отишли да живеят в града са вече граждани. Ти като си толкова отворен що не си стоя на село , ами от града даваш акъл на хората как и къде да живеят. Вместо това върни се от там от където си дошъл и прави всичко възможно и което е по силите си да върнеш *** по селата . Поне така ще поосвободиш столицата и ще населиш селата.

185

до 209

преди 6 години

"Няма държавни жилища, а в САЩ и Германия 70 % са бездомни или на квартира до живот"-В САЩ и Германия 1 % са бездомни, тези които са на квартира така са си избрали ,защото си харчат всичките заработени пари, познавам много пестеливи българи които след 10-15 г. в САЩ имат изплатено собствено жилище.

184

Анонимен

преди 6 години

Не е възможно всички да се струпаме в София, а в същото време в провинция затварят цели 50 села за 2016 г.

183

Анонимен

преди 6 години

Цялата тази глупост за отделянето няма нормално обяснение не можеш ли да стартираш живота си с готово жилище и с парите които печелиш да се развиваш и просто да вървиш независим и силен напред тегленето на пари за жилище те прави роб на банката цял живот прави те роб на работата защото няма работа няма вноска губиш всичко банката прибира и дома и парите които си внесъл защо трябва да трепериш цял живот родителите са ти приготвили свободата а ти искаш да бъдеш по западен образец цял живот подчинен

182

Анонимен

преди 6 години

Няма държавни жилища, а в САЩ и Германия 70 % са бездомни или на квартира до живот.

181

До 206- Оня

преди 6 години

.Абсолютно съгласен с теб. Точно в това е проблема.Това че живееш в дома на родителите си но САМ СИ ИЗКАРВАШ ХЛЯБА е,,друга бира". А да си на 30-40 и да чакаш те да те отглеждат-това е синковец. И точно тези които са по цял ден пред клавиатурата са точно такива или тинейджъри.

180

До 202-Анонимен

преди 6 години

Хубаво,,съчинение" си написал, ама вземи завърши най напред училище,научи правописа,вземи матурата и тогава се организирай с ваЩе. Учи и работи и наистина ще може да си купиш къща.

179

Оня

преди 6 години

Проблема не е че синковеца живее при мама и при тати...А това че мама и тати ми дават всичко ,квото поиска ...купят му кола платят ми застраховката ....глобичките...телефонче ...и т.н. и т.н.... и той вече е велик гъзар...нр му е пукнало кокалче за всичко което притежава...мързи го да бачка , и това е нормално ...нали има кой да дава...това той го приема за даденост и очаква че винаги ще му се дава на готово..ее какво да стане от него....маминото....

178

Анонимен

преди 6 години

До BurzumЗа мен лично по-важен е този факт, че на българинът му се живее при мама, защото просто е неспособен да живее отделно! И тогава няма значение дали му харесва или не... дали му се живее с нея или не! Той просто си стои хванат за полата на майка си!

177

Анонимен

преди 6 години

Точно във скандинавските страни, статистиката говори че има най-голям брой самоубииства. Пак там пият най много. Може би щото са много добре и са самостоятелни. До 34г живях при наще, апартамент 120кв. Повечето ми приятели на квартира по 2-3ма в 60кв. Аз си събрах пари, купих 90кв къща и наще с радост отидоха там. Сега всички умници дето ми се подиграваха взимат ипотечни, та от цялата работа да са независими спечелиха тарикатите, банки и рентиери. А от сплотено семейство по хубаво няма.