236

Анонимен

преди 6 години

i az iskam da bachkam obiknovena rabota i da poluchavam pone kolkoto slovencite - 800 evra i to na tiq sashtite ceni ... togava vednaga shte se iznesa .. za sujelenie nqma kak a kato jiveq s roditelite si po lesno se pokrivat smetkite za edno jilishte otkolkoto za dve

235

Рязан Ром от КърджаА

преди 6 години

Един народ от мамини синченца, г е йчета, наркомани и мързеливи хорица много ясно, че ще изчезне :) Българският етнос отива в гроба, бъдещето е на истински мъжките народи.

234

hum

преди 6 години

Момчета на 25- 45 год. Моля изнесете се от дома на майките си ! Това ще промени България. Ще се отрази добре на демографията, на икономиката и най- вече на бъдещето- малките ви деца. Последните ще имат поне пример в живота си, по- здравословна семейна среда със сигурност и шанс самите те един ден да живеят самостоятелно. Бабите ще протестират и ще драматизат, даже ще тормозят по телефона. Моля не се поддавайте на манипулации. Ще оцелеят и сами!

233

Анонимен

преди 6 години

защото това е криво разбран патриархат.Се некъде трябва да се промъкне в битието ни.

232

Сандо

преди 6 години

Фащам една мадама и тя ме води у тях - тяхните били на вилата. Вкарва ме в спалнята и отива до банята. Гледам аз шкембенце съм пуснал, лягам и почвам да помпя лицеви да се стегна. Взех че пръднах, отворих прозореца съблякох си фанелката и взех да проветрявам. В тоя момен тая врахлите - техните не били заминали а в същата стая в тъмното лежали ....

231

Глупости!

преди 6 години

На 19 г. се изнесох на квартира! Работех по 14 часа на ден, почивен ден само неделя, взимах 3 депутатски заплати 89 г. в БГ. Зарекох се да не се омъжвам за българин, наблюдавайки приятелски семейства, жените мързеливи и искаха мъже с пари, а мъжете си мислеха, че като имат собствено жилище в центъра от родителите им., могат да държат жените си като слугини, да ги бият и изневеряват. Тъкмо си уредих визата за САЩ, и срещнах човека,събрахме пари, направихме бизнес, 20 г. щастлив брак.

230

Анонимен

преди 6 години

"това със сибирането на пари 10 години и как си се лишавал, е мн. глупаво"Аман от икономисти.Човекът 10 години е зависел САМО от себе си. 10 години е можел да се изплюе в лицето на скапаното си шефче и да се махне на друга работа. 10 от най-хубавите си години е бил СВОБОДЕН.Сигурно е т.ъп, да, и аз така си помислих.

229

267

преди 6 години

Напротив промяна не искат бившите ченгета, нагласените на постчета от Луканово време, бивши охранители на Тато и всякакви работни пчелички от съдебна система, полиция, общо всички държавни институции... Т.е. Държава няма, тук е Абсурдистан...

228

Анонимен

преди 6 години

Строителите и нуждаещите се от жилища могат да се организират взаимно и избягнат частично заробването със заеми към банките,като ползват банките само за разплащане,без да се теглят кредити.Просто трябва да се строят жилища на изплащане,с договаряни месечни вноски.Единствено така има възможност да се раздвижи пазара+строителството на имоти при 80-90% бедното население в България.

227

Към младите

преди 6 години

Прехода това, прехода онова..Проблемът е че всеки иска промяна, но никой не иска да се промени. Манталитетът идва от 'у дома, в хола' и от класната стая, не идва от министерството. По-лесно е да се намери оправдание, отколкото да се опита алтернатива.

226

До 259

преди 6 години

След като патрЕотите заравят и пенсиите на работилите с по 40 год стаж с неработилите роми, те чака благоденствие... Свиквай с манговците те са сегашните патрЕоти Козия рог, бившото ченге и онзи с името Кара, нали знаеш какво значи "чист патрЕот ще е тоя...

225

Анонимен

преди 6 години

Аз на 20 годишна възраст заминах за щатите имах 600 долара тук не ме чакаше никой и с много труд се оправих работех на 2 места на едното миех чинии така работех 3 години. Сега 15 години по късно вече имам транспортна фирма с 80 камиона и близо 110 работници .Моите приятели които тогава бяха на пари и си позволяваха всичко чиито родители работеха в чужбина и сега като си ходя на Бг Мама им праща пари за да си купят кафе и цигари а са на по 35 години.

224

Анонимен

преди 6 години

В България живот под наем е почти невъзможен и много труден.Единствения начин да се направи в полза на жителите/гражданите и строителите е да се строят жилища на изплащане,а по слабите(инвалиди,болни,бедни) да бъдат подпомогнати от държавата в закупуване на жилище.Няма друг начин.

223

До 253

преди 6 години

Колежка просто сте изплющяла грешното момче,ако бях на негово място и прахосмукачка пускам докато те такова в същото време и кавърма ще сготвя м/ у двата.Сори за лошия експириенс.

222

Анонимен

преди 6 години

Хайде всички момци в казармата - какво е това чудо! В една от скандинавските страни бяха решили и девойките да ходят в казарма, а нашите момченца - сакън да не се озорят на майка милите, да не се опростачат. Алкохол, дрога, арогантност, пълна липса на отговорност, не искат да работят - какво е това чудо? Като нямат цел и идеал, поне да ги научат на дисциплина и на труд по време на войнишката служба.

221

Анонимен

преди 6 години

Не знам с каква цел е написана тази статия,но е ***.На Запад държавата подпомага хората докато си стъпят на краката,включително и им осигуряват жилища.Освен това законът е такъв,че ако се осмелят да теглят заем за жилище и стане така,че не успеят да платят заема към банката,банката няма право да им взема пари,ако дохода им е под соцалния минимум или една минимална заплата и от това зависи оцеляването им.Могат да вземат суми само ако е над този социален минимум.Изобщо разликите са много.При бе

220

Анонимен

преди 6 години

До JaysonЗа барман, сервитьор, продавач в клек шоп и за други подобни работи, изискващи нула мозъчни гънки, може и да е толкова.

219

Jayson

преди 6 години

С доходите в България толкова. В повечето райони заплатата е 300 лв. Та защо ли се живее така в комунистическа държава... Прехода ще продължи още 50 години докато върхушката не погребе родината...

218

до 255

преди 6 години

душата:), ако нещо се наритате с чужденеца, може да се запознаем; мисля, че ще се разберем прекрасно. особено, ако общинското жилище, за което е говориш, се е наричало council flat :):) че минах по твоя път, ама с българки :)

217

Анонимен

преди 6 години

в Англия правят разлика между купувам 'дом' и купувам 'имот'. СЪВМЕСТНАТА инвестиция в 'дом' е най-голямата инвестиция в живота на човека, защото може да завърши прекрасно или фатално. затова там живеят под наем 4-5 години (който и двамата плащат), ако си имат имоти, си го дават под наем поотделно. след като установят, че могат ЗАЕДНО да инвестират в ДОМ, правят следващата крачка. не става наготово, разберете го. наготово може да живееш само в имот, не и в дом.