27

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 20Напълно те подкрепям. Най-близките генетически до човека *** - шимпанзетата, също похапват месо, когато успеят да си го набавят. За тези, които четат книги и иматвреме - препоръчвам горещо книгата на големия руски зоолог Б. Поршнев "За началото на човешката история". Великолепен превод на Андрей Райчев, предполагам, единственото смислено нещо, което е направил! Но е интелигентно преведена.

26

от опит

преди 7 години

Като малък имах един съученик с родители вегетарианци, и в 6-ти клас беше с размерите на второкласник. Тези хора не се замислят ,че са станали вегани когато са били на 20-30 години с напълно развит организъм , което е много по различно при един подрастващ.

25

Анонимен

преди 7 години

Пуснете им и наливен мозък.

24

Анонимен

преди 7 години

Има хора, които не ядат месо и не ти натрапват какво ти да правиш. Те са си нормални хора. Не разбирам защо трябва да се натрапва каквото и да било. Гейпаради, веганпротести. Ама, ако се направи хетеропарад или публично ръфане на пържоли, тея ще вдигнат шум до небесата, колко пак те са онеправдани.

23

11

преди 7 години

А бе веганите са като гeйовете - няма разлика...

22

qwe

преди 7 години

Последно, веганите слушат ли гайда?

21

Анонимен

преди 7 години

Веганите са отвратително фанатизирани индивиди ! Дразнещото в тях е,че не си проповядват тихо и неангажиращо каузата си,а те упрекват в садизъм,когато им кажеш,че не споделяш мнението им.Преди време във форум попитах една веганка,ако детето й бива ухапано от змия,например,и в опитите за откриване на противоотровата се е наложило да умрат 3 коня,какво прави ? Ще използва ли ваксината ? А тя ми вика ,че това било краен случай !Айде,МАРШ ОТ ТУК !!

20

Анонимен

преди 7 години

Честит първи април на патерици!

19

Анонимен

преди 7 години

за завряния зет какво ли не правят, вместо да го вкарат затвора. Там и "веганска" вратна пържола ще прояде!

18

Анонимен

преди 7 години

Що за глупост? Че то си има и нефилтрирана бира. Много некадърен превод. Става дума за един ензим, иначе. Веганите са опасна работа - представете си децата им, които НЕ ги кърмят какви стават...

17

Анонимен

преди 7 години

Хич не ме интересуват веганите !!!!!!!Хубава ли е напитката , това не е да си въздържател и пропаднал задръстеняк!

16

ТРЯБВА

преди 7 години

Трябва да пуснат и салами и кайма с животински произход . Омръзна ми да гладувам .

15

Анонимен

преди 7 години

Впрочем познавам доста маллоумни момичета, които са наблегнали на червеното вино за да бъдат слаби. Пият го и след това повръщат от него понеже го пият без подходящото мезе.

14

Анонимен

преди 7 години

Пиянките нямат кореми....те само пият, а консумират храна в минимални количества. Къде сте виждали дебел алкохолик? те мязат на скелети бе.

13

Анонимен

преди 7 години

до 2 А мога ли да ти кажа, че познавам хора които пият постоянно бира и то по 5-6 на ден и са със среден ръст и нямат нито шкембе, нито увиснала кожа, нито високо кръвно налягане? Знаеш ли защо? Защото с 3 бири замезват само с едно кюфте.

12

Анонимен

преди 7 години

По принцип всичко в малки количества е хубаво. На веганите мога да им кажа да си ядат при -20 градуса марулята с бирата, а аз ще пийна един мавруд със свинска кожичка. Нека да е вредно. Пра дядо ми цял живот ядеше свинско и жулеше вино и умря на 96.

11

Анонимен

преди 7 години

Скоро ще се организират курсове за Вегани. По програма ще имат ден за паша в полите на Витоша, маргаритки, лапад, коприва и райграс.

10

Анонимен

преди 7 години

Като чуя вегани и се потрисам!!!! Чувам само, не яжте месо, то е отрова но пасете трева и трънки, в тях има всичко от което се нуждае организма. Лошото е, че такива повредени мозъци има все повече. И мислят, че са поне една степен повече от другите хора, нещо специално. А са само едни комплексирани кухавели.

9

Анонимен

преди 7 години

до 4 Луцифер, недей така моето момче, знаеш ли как влиза след 3 ракии една студена бира в момента?

8

Анонимен

преди 7 години

Аахахахахахаха... то щото досега в Ракията и Виното като няма животински продукти значи не можеха да ги пердашат до откат веганите? Няма такава идиотска статия.