26

Крали Марко

преди 6 години

Едва ли е добро решение да не може да отидеш свободно в съседна Франция да изпиеш едно кафе или на ресторант. Или пък в някоя друга държава от ЕС.Обичам Русия ,но съм щастлив че сме част от ЕС. Няма черно и бяло. Има нюанси.

25

GB

преди 6 години

Няма за какво да съжаляват! Взеха най-доброто решение. Затова са Велика Британия. Не участват в най-големия провал в човешката история.

24

Анонимен

преди 6 години

Съвсем скоро не само ще съжаляват, но и ще реват. Играха го хибридни войни в кремълските войни срещу ЕС, но идва време сметката да се плати. А насъбраните *** от бившата британска общност ще превземат скоро държавата. Добре дошли в Британската Джамахирия.

23

Анонимен

преди 6 години

Британците още не са му видяли главата и почнаха да съжаляват, ами какво ще правят като започне да влиза на дълбоко?

22

месара

преди 6 години

и това кой го казва , меркел ли ?

21

Анонимен

преди 6 години

Ами сбъркаха. ФРАНЦИЯ И ГЕРМАНИЯ ЩЕ ИМ ПОМОГНЕ.

20

мнение

преди 6 години

Повечето британци гласуваха за излизане, а не че съжаляват. Нали рефердумът е затова- да се види какво мислят хората. Не се опитвайте да обърнете резултатите от референдума. Тази лъжливост направи така, че хората да се отвратят от ЕС. Сега следва фрекзит, а после - ползит. И най-накрая симпатягата Меркел ще си остане насаме с мигрантите да им се радва и те на нея също. Голяма радост и голамя веселия ще бъде - ще святкат ножове, ще гърмят бомби, коли със сирени ще препускат.

19

Анонимен

преди 6 години

Майн.. им, ингилизи гнус..ни, ако сеага има референдум за или против GB от ЕС бих гласувал с двете ръце и с двата крака да останат навън во веки!!! Да ходят да лап..т пиш..а на Тръмп, ама то вече и не могат, дръпна си я, дъртият му перверз..к! И какво се оказва сега - пищят британците и викат на САЩ: ПЛС, молим, ама дайте да ви ***..ме пиш..та, пък те не щат?! Е, ми що стана с пустия брекзит на господарите на съвременния свят?

18

Анонимен

преди 6 години

Сорри. Гет аут!

17

До 12

преди 6 години

Ще бъде засегнат финансовия сектор, който ще повлияе на икономиката им, защото 70% от икономиката са услуги. Лондон прави милиарди като финансов център на ЕС, който след Брекзита ще изгуби голяма част от влиянието си. Производството им се изнася предимно за ЕС без тарифи и такси, затова производителите мислят да местят голяма част от дейността си в Европа. Вярно е, че необразованите и безработните предимно гласуваха за излизане, но последиците ще са за всички.

16

До 6

преди 6 години

Явно не си много в час- след задействане на чл.50 излизането е неизбежно. Тук няма гласуване на всяка отделна страна. Страните ще вземат участие по въпроса как да стане отцепването и при какви условия, но преговарящият ще представлява ЕС. Естествено, че ще съжаляват британците, още не са излезли и паунда поевтиня, ще видят какво ще се случи след като напуснат.

15

Анонимен

преди 6 години

великобритания никога не е плащала никакви помощи на гърция, плащат само тези от еврозоната и кандидатите за еврозона :). британците никога не станаха член на шенген, но имат пълен достъп до системата, а ние драпаме и нямаме достъп. британците никога не приеха европейските мерки за тегло, височина, температура, скорост, движение по пътя. никога не приеха и ес правилата. те така или иначе бяха половин член, но с двойни права и двойно повече изключения в тяхна полза. не е голяма загуба за никого.

14

Анонимен

преди 6 години

пере си айшето надупена, и идва хасан и я изненадва отзад. оная се обръща и казва: хасан, защо вкара? хасан се стряска и вика: ама да го изкарам ли? и айшето: не в въпроса да го изкараш ли, а защо вкара? :):) с британците нещо подобно за европейския съюз, ама наобратно :)

13

Анонимен

преди 6 години

Много голяма бедност е в ЕС и Източна Европа и за Великобритания е по-добре да не плаща помощи за гърците и другите бедни страни.

12

Анонимен

преди 6 години

днес си говорих с англичанин - одитор в средно голяма фирма. предавам думите му: 'ще бъде засегнат финансовия сектор, но за брекзит гласуваха хора, които нямат достъп до финанси. ще бъде засегнато отношението ни с европа, валутата ни. но за брекзит гласуваха хора, които не излизат в европа и така или иначе нямат пари. брекзит ще засегне европейците, но и ирландци, шотландци и хора от смесен произход. но тези, които гласуваха, искат точно да обвинят чужденците за собствените си неуспехи в живота'

11

Анонимен

преди 6 години

В юни 2017 г. ще изберат Борис Джонсън за премиер и ще влязат в Евразийския съюз.

10

Анонимен

преди 6 години

Ами значи и тези за, и тези против, са много повече от на практика гласувалите, които са само 52% общо.

9

Плач

преди 6 години

Само да вметна, че ,,повече" е една дума,няма тирета и други финтифлюшки.

8

Анонимен

преди 6 години

Зорошоидната пропаганда продължава да манипулира овцете.Нали имаше Референдум и британците решиха да напуснат ЕС.Какво има да им давате акъл и да злобеете, че имало и някои които били против.Винаги ще има. Важното е кои са повече.То и в БГ има много против ГЕРБ + ОП, но е факт че те ще управляват,защото са избрани на демократични избори.Който не му харесва да си направи партия и да с пробва.

7

смЕх

преди 6 години

Поредното жонглиране с %-тите. Близо 52% са били за излизане логично е да се смята че останалите 48% не са били съгласни ,а сега в това допитване си правят някакъв извод, че след като 45% съжаляват то те са по-вече, а в същност те са от онези 48% които са били против излизането.