20

Боби

преди 7 години

Също да вметна, че Илия Загоров е един добър и талантлив човек и композитор, а Глория е жена с характер и принципи, устояла на простотиите в жанра си и на превратностите на времето. Предполагам, знаете, че прави авторски песни и пее за смислени неща, не се излага наляво-надясно за щяло и нещяло... за разлика от колежките си може да върже две смислени приказки, така че не я причислявайте към чалгата - тя си е тя, просто вие сте невежи и това не говори добре за вас. Оставете хората на спокойствие

19

Боби

преди 7 години

Който не е слушал как Симона изпълнява бг музика и световни парчета и евъргрийни, нали знае, че няма право на глас и на хейт по-конкретно? Държавата ни е на този хал, защото освен да плюем, очевидно друго не знаем. Симона е нормално младо момиче с амбиции. Ще й е много трудно, но ще успее. Важното е да намери своя образ и майка й по-малко да я подпира. Между другото, двете имат страхотни дуетни песни - едва ли сте ги слушали, но само да ви кажа, че скоро по-свестни песни не са се появявали.

18

Анонимен

преди 7 години

Кой я пита за колата й, та се обяснява.

17

probi

преди 7 години

Нито ме интересува коя е майка й, нито кой е баща й.Симона е красива и може да пее. Зависи какъв жанр музика желае да пее, да има късмета да се обгради с правилните хора и да работи здраво!И не виждам защо Глория, ако се наложи да помогне на детето си с нещо, да не го направи? Кой родител на би помогнал? Пеенто, обаче, е изкуство, което ясно показва кой може и кой не може. А Симона със сигурност може! Хайде стига плюнки! Късмет и успех, Симона!

16

не съм фенка

преди 7 години

но което е вярно е факт - Глория е много красива , Симона също е красавица ,има и глас -дано успее в живота !

15

vlady

преди 7 години

За щастие все още има качествени творци, за които парите са на заден план и правят стойностно изкуство. В неделя ще гостува един такъв - Peter Tagtgren, напишете за него.

14

Психодиспансер

преди 7 години

Момичето е всичко друго, но не и талантливо. За съжаление треньорките също обичат парите повече от таланта, което обуславя и състоянието на културата ни. Уви проблема не е само в чалгата, той е в естрадата, рока и всеки жанр, където сребролюбците са повече от от творците. Случайно попаднах на участие на Зуека и Рачков, бях потресен от неописуемата тъпота на скечовете им, а публиката снимаше жадно със смартфони селските пинизи и ръкопляскаше на хумора за тухли.

13

Анонимен

преди 7 години

Ооо, корвите на демокрацията и чалгата одъртяха и вече идва втората вълна - техните отрочета. Няма спасение.

12

Анонимен

преди 7 години

Простотия, чалга и мутреси - това е БГ. Територията, която за 3-ти път си избира полуграмотник и некадърник да я управлява.Грамотните и интелигентни хора избягаха на Запад още при първия мандат на Тиквите.

11

Анонимен

преди 7 години

Аз пък да ви кажа, че не съм в това реалити, заради майка си! Аз съм изключително красива и много, много талантлива. Ако знаете на кой съм свирила, свят ще ви се завие!

10

1235

преди 7 години

СИМОНА Е МНОГО ТАЛАНТЛИВА КАКВОТО И ДА ПИШЕТЕ,МЕН БАЩА И И МАЙКА И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ДЕТЕТО Е И КРАСИВО И ТАЛАНТЛИВО- НОООО ИМАМ ВЪПРОС КЪМ СИМОНА ЗАЩО НЕ ИЗБРА КАМЕЛИЯ ТЯ И ДВАТА ПЪТИ ПЪРВА СЕ ОБЪРНА И ПЪРВА НАТИСНА БУТОНА С КАКВО ПОЛИ Е ПО ДОБРА ОТ КАМЕЛИЯ ТАМ ГИ УЧИ ДРУГ - ТОВА НЕ МИ НАПРАВИ ДОБРО ВПЕЧАТЛЕНИЕ НАЛИ СА КОЛЕЖКИ С *** А МОЖЕ БИ ТЯ ТАКА ТИ Е КАЗАЛА - УСПЕХ СИМОНА АЗ ЗНАМ ЧЕ ЩЕ УСПЕЕШ НЕ ЗАРАДИ МАЙКА СИ А ЗАЩОТО ИМАШ ТАЛАНТ

9

до 8

преди 7 години

Симона е посредствена певица.Очевидно е набутвана от майка си. Баща и одавна е в чужбина "щасливо женен". Прочее Филето винаги е имал успех след жените, не толкова заради чара и фриволния си характер, а заради 22 см. подпоручик. Тя Галя за това го търпеше толкова време - любовниците и мутри нямаха капацитета на Филето. Но след тонове алкохол явно омекна и тя го отсвири.

8

Анонимен

преди 7 години

АЛО. СЪЗДАЙТЕ НОВИНИ "ФОЛКАДЖИЙКИ И ПРОБЛЕММИТЕ ИМ" НЯКЪДЕ ОТДЕЛНО ....ЗА ЛЮБИТЕЛИ НА ТОЗИ "ЖАНР"....НИМА ИМА НЯКОЙ ВСЕ ОЩЕ ДА ГИ ТЛЕДА И СЛУША????!!!!

7

Анонимен

преди 7 години

до 7-ми - такива като теб в тая държава бол. Пръскат злоба и простотия. Остави хората да работят и да успяват и си стой в кочинката, аре чао. Познавал бил... хахах

6

Анонимен

преди 7 години

До ВпечатленаПознавам бащата лично - кърджалийски алкаж. Майката задочно - чалга мутреса. Илия /Филето/ Загоров, музикално неграмотен създаде първите хитове на Галя, докато беше стриптизьорка-кючекчийка-певачка в кърджалийските вертепи.Междувременно я осемени.После тя се еманципира и взе да се пуска на мутри.Филето съвсем се пропи.Дъщеря им Симона /приличаща на баща си но,тунингована като майка си/ за съжаление е по-бездарна певачка от нея. 100% е платено участието !

5

Пабло Ескобар

преди 7 години

Тук нищо не се случва без протекции, секс или пари. Което бавно убива хората и бъдещето

4

До 3

преди 7 години

Защото, мила моя, се обърна единствено Иван Лечев и Симона нямаше избор. По това се разбра, че и никой не ходатайства за нея

3

гледал

преди 7 години

Антипатична и грозна, като майка си...

2

Впечатлен

преди 7 години

То не е нужно да се ходатайства, само да се знае

1

Впечатлена

преди 7 години

съм от таланта на това момиче. Смятам, че е възпитано добре и има морални ценности. Наистина иска да се реализира без помощта на майка си, което е похвално. А песента, с която се представи в "Гласът........" изпя поразително. Браво от мен!