110

Анонимен

преди 7 години

В ЕС един българин който работи на запад в кланица или оператор в сферата на чистотата живее 100 пъти по-добре отколкото в Северна Корея които нямат право да напуската страната. Правото да работим на запад в кланиците и оператори в чистотата на Запад ни го даде членството ни в ЕС. ЕС е най-прекрасното място за живот, членството на България в ЕС е най-прекрасното нещо което се е случвало някога на България.

109

Анонимен

преди 7 години

До АнонименШвейцария няма ядрени ракети, ама бих предпочел да живея там, отколкото в Северна Корея.Ами що не ходиш?

108

Анонимен

преди 7 години

До 115Я ми кажи ве многознайко защо не допускат медиите до обикновените хора, защо им е забранено да напускат страната? Защо е разрешено да се снима само една улица в столицата? Защо им се взимат телефоните? Както в Русия едно време имаше забрана да се ходи в селата, че там е като концлагер. Стига си плямпал глупости и мисли малко.

107

Анонимен

преди 7 години

В момента в който източно-европейските будали разтуриха СИВ и Варшавския договор, застанаха на задна прашка пред западно-европейците. И сега западняците ще ги лашкат както гладен ром - джанка.

106

Анонимен

преди 7 години

Швейцария няма ядрени ракети, ама бих предпочел да живея там, отколкото в Северна Корея.

105

Анонимен

преди 7 години

Българинът го излъгаха през 1989та година. Той си мислеше, че ще запази всички привилегии от Социализма, но ще прибави към това луксът на западняците. Е, оказа се, че няма такъв филм. Луксът е само за богатите, а за народът остана от трите най-дългото. Загубихме всички привилегии от Социализма и народът изпадна беда. С разрушена икономика нямаха избор хората и избягаха да слугуват там, където има хляб, за да оцелеят, иначе нямаше какво да ядат, след като западняците съсипаха и ограбиха България.

104

Анонимен

преди 7 години

Двегодишно дете умря от глад в Ловеч. Детето е починало на прага на болницата в областния център. Системно недохранване и лошо отглеждане е била причината за смъpтта момченцето според съдебния лекар.

103

Анонимен

преди 7 години

Един от тези *** е доста известен и повярвай ми - натрупва си кофти карма. На човек не прилича. То си е шизофрения - по цял копираш неща, в които не вярваш.

102

Анонимен

преди 7 години

При комунистичексата диктатура хората трябваше да работят и да произвеждат и в магазините имаше само грозни български стоки а хубавите неща бяха в кореком, а днес при демокрацията всичко ни внасят от Запада и всички магазини са корекоми и само хубави запападни неща имаме.

101

до 106

преди 7 години

А според друга новина са хвърлилли 32 млрд тона храна и са дали за телефонни измами 20 млрд лева нали тъй ? Cега ни кажи как в С. Корея са умрели от глад и ядат плъхове ама имат 6 млн човека ария ядрени ракети подводници и космическа програма верно не хвърят гнили банани и домати тъпкани с ГМО по кофите.

100

Анонимен

преди 7 години

Системата беше проста - за другарете всичко, за ония долу - каквото има. И понеже българинът си е мишка, беше доволен на панелка, москвич, коматче хляб и млекце.След промените другарете пак искаха да е същата система, ама се оказа, че има и хора, дето не са мишки. Тези хора поизбягаха и другарете останаха главно с мишки.Само дето мишката е послушна, но базова, тя няма инициатива и изведнъж западните компании наритаха другарете в ъгъла.

99

Анонимен

преди 7 години

Хората бяха любопитни да видят какво е на запад, всички магазини корекоми, но никой нямаше да си остави работата, къщата, семейството, сигурния живот за да ходи и да мизерства като чистач и черноработник на запад. Отиваха на запад вербувани другари които сменяха резбата и работеха в Дойче Веле или Гласът на америка, или престъпниците които ги чакаха присъди, но такива ги отстрелваха на границата, а не катко сега Маргините, Галеви...

98

Анонимен

преди 7 години

До 108 О моля ти се не ми говори глупости никой не можеше да излезе без разрешение и това ти го казвам от личен опит

97

Анонимен

преди 7 години

До ЦиникНе съм окултист, но си мисля, че червените *** за няколкото копейки за самагон си натрупват маса негативна карма.

96

Анонимен

преди 7 години

Капитализмът е отвратителна система. Всичко се свежда до пари и хората се страхуват да не останат бедни и затова се лъжат и крадат един друг, за да имат пари. СОциализмът възпитава хората да споделят това, което имат, да няма бедни и гладни хора. Капитализмът е двигател за човешката алчност. Превръща хората в алчни зверове. Затова Социлализмът е по-добър за народа от капитализма. Капитализмът е добър, но само за малцина, а масата от народа живее в бедност и мизерия. Така е навсякъде по света.

95

Анонимен

преди 7 години

До АнонименИстината е, че ако нямаше изходни визи в България нямаше да остане един нормален човек.Изходни визи никога не са съществували. Имаше входни визи които се издаваха от западните посолства. А западните посолства не даваха визи. Дори след това не даваха визие, и в ЕС 7 години ни държаха с ограничения, без право на работа, и сега нямаме пълни права като другите ЕС граждани.

94

Анонимен

преди 7 години

до 101Дори и политическата върхушка на оартините другари не жиееше кой знае колко по-добре от народа, нямаха яхти, луксозни автомобили и тлъсти банкови сметки, единствено повече имаха власт и провилегии, и те си бяха алчни, но системата беше такава, че не им позволяваше да крадат безогледно както сега.

93

Анонимен

преди 7 години

Според една новина от днес, умиращите от глад хора по великденските празници са изхвърлили 7000 тона храна и са дали за телефонни измами 20 милиона лева само за тази година.

92

Анонимен

преди 7 години

До ИСТИНАТАИстината е, че ако нямаше изходни визи в България нямаше да остане един нормален човек.

91

Анонимен

преди 7 години

Населението живееше толкова добре, че като отвориха границата, се юрна навън със стотици хиляди.