130

Анонимен

преди 7 години

144, тоя виц е по-стар от интернета

129

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 142младеж, нали точно капитализма е негово естествено изчезване е в дъното на всичко, което трови хората по цял свят вече повече от 25-30 години.

128

Анонимен

преди 7 години

Премиера Борисов трябва да прати делегация при Ердоган да му изразят нашето уважение и пълна подкрепа. И тука хората също искат референдум и да се забранят партиите, една партия и лидер е достатъчна, президента е напълно излишен също така, нека премиера си решава нещата!

127

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 130Що пък не. И в нашия офис обявиха конкурс за секре..царка, яви се една засукана мома - ни машинопис, ни език, ни компютри. Шефът вика, г-це, ми аз по-добре да назнача на половин щат бай Пешо от Личен състав по съвместителство, като нямате такива умения. Онази му рече: ми тогава нека бай Пешо ти прави с..ки, фръцна се и си тръгна. Та, думата ми е, че и повече може да се изкарват в БГ, само трябват подходящите умения, мда.

126

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПри бай Тошо ромите работеха и не мародерстваха по селата както днес при ЕС и НАТО.

125

Анонимен

преди 7 години

Западните инвеститори са капиталисти а не комунисти които гледат само печелбата. Капиталиста инвестира в работници, за капиталиста най-важното е не печалбата ами работника да получава по-висок доход, затова са дошли в България, за да ни дават по високи доходи и се радват да вдигат заплатите. Не е вярно, че ако се вдигне стандарта и заплатите в България те ще се изнесат, това не е вярно, защото капитализмът е най-добрата система, никой не е исмислил по-добра!

124

Анонимен

преди 7 години

Именно Бай Тошо докара ромите в градовете.

123

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на България сега е съдебната система. България трябва да реформира съдебната система. Една модерна съдебна система е основата на всяко демократично общество. Съдебната система в България е неефективна. Ето защо трябва да реформираме съдебната система. Трябва да се започне първо с реформата на съдебната система - това ще бъде едно добро начало.

122

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 134Мойта заплата я вдигат всяка година с 25%...като искат нови кредити ли , защото иначе няма от къде да дойде тази допълнителна пикселова "парична" маса?!

121

Анонимен

преди 7 години

ерголям може и да е добър за турция и турците, но осъзнато или не, той е инструмента, чрез който ще се "отключи" решаването на глобалният системен проблем, довел системата - "консумация на кредит", до пълен блокаж !ерголям ще бъде използван за провокиране на взаимна религиозна омраза (в действителност- напълно безпочвена), чрез която да се отключи "глобалната трансформация и трансмутация" и излизане от кризата!

120

Анонимен

преди 7 години

Мойта заплата я вдигат всяка година с 25%.

119

Анонимен

преди 7 години

Ама Аржентина има ли ядрени ракети и подводници, или са пълни балъци и си гледат жизнения стандарт?

118

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на България сега е, че остатъчната русофилска мрежа на бившата ДС държи БСП будна. България трябва да се изчисти от остатъчната русофилска мрежа на бившата ДС, само тогава можеме да се оправимe. Ако не се изчистиме от остатъчната русофилска мрежа на бившата ДС никога няма да се оправиме.

117

Анонимен

преди 7 години

Заплатата ми я вдигат по договор на 6 месеца с поне 10%. Като гледам, още никой заникъде не е тръгнал.

116

Анонимен

преди 7 години

Аз съм на 5400 лева месечно. Хич не е зле с такава заплата в страна като България.

115

Анонимен

преди 7 години

Социализмът беше добър за народа. Споделени бяха всички блага. Имаше партийна номенклатура, но тя беше 1000 пъти по-малка от днешната. При Капитализма е ужасно, защото хората постоянно се бият за пари и затова се превръщат в алчни зверове. Има една малка група от свръхбогаташи, а народът мре. Хората се превръщат в егоисти и бандити, за да оцелеят, защото се страхуват да не останат бедни. Затова Капитализмът е отвратителен.

114

Ф.Е. Джержински

преди 7 години

Румънците - уж долни мамалигари си убиха като бясно куче диктатора. Ние си оставихме нашия да си пукне от кеф в имението. Днес злорадстваме, че турците си назначиха диктатор, но копнеем по нашия. За това, жителите на прекрасна родина сме поданици на жалка държава.

113

ДО 100-анонимен

преди 7 години

А кои са лакеите на Гущеров,Гергов,Арабаджиев, Овчаров,Добрев,Банев, Манджуков,Райчев,Ганчев,Василев,Цеко Минев, и т.н. Кой го докара това ,,дередже на България Защо бай т.Тошо каза че ,,социализъма е едно недоносче" Те си го свалиха,изпразниха хазната и си намериха виновници за пред такива заблудени като теб.И днес те са олигарсите.Да не би Бойко да го свали,Живота да не почна през 2010? Имаше ли Луканов,Беров,Попов,Виденов,Симеон,Станишев,Орешарски? Ти къде си живял и какво си преживял?

112

Анонимен

преди 7 години

Всяко увеличение на заплатите в България може да доведе до изтегляне на западните инвеститори. България няма собсвена икономика, всичко е аутсорсинг, евтина работна ръка. Вдигнат ли се заплатите и те ще кажат чао, отиваме другаде, ще стане още по голяма безработица и мизерия. Забравете увеличаване на заплати и по висок стандарт.

111

Анонимен

преди 7 години

Ами защото работя за добра фирма в София. Иначе съм работил на Запад, прибрах се, защото ми предложиха интересен проект. Може до година-две пак да поживея някъде навън. При теб как са нещата, добре ли е в твоя сектор?