150

Анонимен

преди 6 години

Ердоган иска милиарди от ЕС,за да издържа бежанците в турските лагери,с което показва,че не може да се победят тези,от които искаш пари.С какво ще ги храни,като му спрат парите?ЕС може да се защити от бежанска вълна,но не иска да пролива кръв.Докога Ердоган може да изнудва ЕС,не за дълго.

149

Анонимен

преди 6 години

След анексията на Крим и бездействието на запада,световните диктатори си развяха байрака и решиха,че всичко е възможно.Но не забравят да изнудват ЕС за пари.На какво се надява Ердоган?Вече няма да може да получава достъп до ес-пазарите и пари от ес-фондовете.Тогава ще се види,дали е "победил кръстоносците",защото западът приютява и помага на милиони мюсюлмани,а не обратното.На границите чакат още толкова и молят за помощ християните,а не мюсюлманите.

148

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 165Не ми дреме! 79755

147

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 162..аз като чета какво става и в европата, и особено вече при дойче-бабата, не виждам какво ше рупат швабите ? то само на гмо-вурст не става, а пък на север домати не виреят!

146

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 161Ти явно ще си от т.н. Авангарден ислям.

145

Анонимен

преди 6 години

До 161Разбира се- "Всичко в името на народа, всичко- за благотo на народа!" ;)Авторитарна демокрация, светски ислямизъм, религиозен атеизъм, пацифистичен милитаризъм, мултикултурален нацизъм...абе, какво се сетиш, важнотo е ние да сме на власт....ако може наследствено и ако може, за векове наред:DDD..вие от "ония" ли сте - дето чертаят все още с пергел и чукат с чукче?

144

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 160 Не може,но не може и да участва с комшиите си в някой проект,в който те внасят пари и получават от него дивиденти.Ердоган да забрави за европейските фондове,от които получава пари,за европейските пазари с преференции,заради договора за присъединяване на Турция в ЕС,както и да се приготви да изнася в ЕС,както всяка друга страна от третия свят,без предимство,както досега.Просто,с договора з априсъединяване е свършено.

143

до 154

преди 6 години

Разбира се- "Всичко в името на народа, всичко- за благотo на народа!" ;)Авторитарна демокрация, светски ислямизъм, религиозен атеизъм, пацифистичен милитаризъм, мултикултурален нацизъм...абе, какво се сетиш, важнотo е ние да сме на власт....ако може наследствено и ако може, за векове наред:DDD

142

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 157Ататюрк малко от малко ги е цивилизовал и направил хора...и дефиницията за "цивилизованост" е ?

141

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 139"Проблемът на България сега е съдебната система" НЕ! Проблема са крадливите държавници и мошениците! С тези хора никоя система няма да работи.

140

Анонимен

преди 6 години

я да питам аз някой от кешираните умници във форума - може ли ти, да кажеш на комшията на етажа или направо в блока, какво да прави в тях , в какво да вярва, как да се облича, жена му със забрадка ли е или не, да живее "модерно" или "архаично" и т.н... абсурдно звучи, нали !? е тогава !?

139

Анонимен

преди 6 години

Ататюрк малко от малко ги е цивилизовал и направил хора. Сега турците сами се дърпат надолу вместо да се развиват. Исляма ги е облъчил.

138

Анонимен

преди 6 години

И понеже комунизмът е по-добър, загуби Студената война.А най-смешно ми е това с "работа за всички". Значи, ако един човек е мързелив и не му се работи, аз трябва да му дам работа, само щото не може да седи ей-така? И ако в едно предприятие са достатъчни 50 човека, да се наемат 250, само защото трябва всички да работят.

137

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевБай ти Тошо внесе над 300 000 кариоки от съседните държави за да преизпълни плана за прираст на населението. Е, стори го. Днес тяхните наследници са милион. По онова време ни управляваха тикви с каскети, а сега техните приплоди ! Нормалните българи напуснаха конслагера. Явно не съм нормален, щом още живия в соц-ферма.

136

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 149Ще измислят нов вид- светски ислямизъм. :).виж какво, всичко което би запазило етническата, религиозна, културна самоидентичност на един народ, защо пък да бъде отхвърляно и заклемявано ? в това няма здрав смисъл, освен ако не искаш да има различни от теб?

135

Анонимен

преди 6 години

И защо не- щом вече има авторитарна демокрация...:)

134

Анонимен

преди 6 години

При бай Тошо живяхме 100 пъти по-добре. Помня и Комунизма и сега виждам какво е капитализма. Мога да направя сравнение. Комунизмът е много по-добър от капитализма. Капитализмът е добър, но само за един файтон хора и техните слуги, не повече от 10 % от народа. Всички други са роби.

133

Анонимен

преди 6 години

Турците не могат да живеят без ислямска държава, а всички ислямски държави са катастрофирали в историята.

132

Анонимен

преди 6 години

Ще измислят нов вид- светски ислямизъм. :)

131

BG

преди 6 години

"Ердоган наложи волята си и спрямо жените, на които отново е позволено да носят забрадки в обществените учреждения, например в университетите." - как може да си наложил воля над нещо, като даваш повече права ... Лишено от всякаква логика твърдение.