170

Пабло Ескобар

преди 6 години

На този етап някой ще стои на червеното килимче във Вашингтон за да обяснява как така аджеба допуснаха един политик с килийно образование да прецака най- стратегическия съюзник на САЩ в югоизточна Европа. Същото важи и за ЕС и Великобритания. Бая кьотек ще има ;))). А Ердоган е минало без бъдеще, само дето ще затрие най- светлата част от народа си. Дежа вю някакво имам с едни мандраджии на север......

169

Анонимен

преди 6 години

До ааЧе Турция вече не е светска държава. Забрадки, фереджета, забрана на алкохол, пълни джамии, шериатски правила, отричане на Турция на Ататюрк и приемане на това, от което Ататюрк освободи турците - осменската империя, политически арести, арести на интеличенция. Какво цивилизовано и европейско има в тези практики и начин на живот?

168

Важно

преди 6 години

Хванали са халифът Ал Багдади. Какво се занимавате с тоя ердьо само?

167

осман

преди 6 години

Турция и еврофондове.хахъхаха .много сте жалки наистина.........

166

Анонимен

преди 6 години

Още преди 5 години саудитите с които работех ми казваха ча Ататюрк е бил най-голямото зло за Турция и добре че е Ердоган да ги върне в правия път. Правете си сметка къде отиват.

165

абв

преди 6 години

вие от абв си късайте задниците .аутсайдери.следващия път поне ние от дост ще сме в парламента .а вие ще крякате по телевизиите срещу дост.дерзайте...

164

АБВ

преди 6 години

Все си мислех, че глупаците в България са много, но сега мисля, че спрямо тези в Турция българските, все едно липсват. Мога да кажа на привържениците на фереджетата - поздравления, а на останалите - спасявайте се , преди да сте станали като тези в Саудитска Арабия.

163

Манолски

преди 6 години

Това което сам си направиш, никой не може да ти го направи! Тур.чолята избраха религиозния фанатизъм и посредствеността пред светската република! В страна, където няма свобода на словото, няма редица човешки права да правиш референдум е супер смешно.... да ви е честито разделението на нацията, смешници

162

Анонимен

преди 6 години

Съветска Турция за Одринско, Босфора и Дарданелите. Анадолска Турция и Кюрдистанска Турция.

161

extremist

преди 6 години

Светска или ислямска? - НОВОИЗЛЮПЕНИ ДРЕБНИ "ЕВРОПЕЙЦИ" , ТОВА НЕ Е ВЪПРОС КОЙТО ТРЯБВА ДА ВИ ВЪЛНУВА ЗАЩОТО ТОВА НЕ Е ВАШАТА ДЪРЖАВА И ДОКАТО НЕ НАРУШАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ , СИ ГЛЕДАЙТЕ ПРОБЛЕМИТЕ ВЪВ ВАШАТА ***

160

ognyanz

преди 6 години

До 180: На това, дето го пишеш, му липсва, както казват на английски "common sense" - здрав смисъл. Къде е Крим, къде са емигрантите в Турция и изнудването на ЕС от Ердоган за пари и кой какво трябва да прави. Европейския съюз има прости икономически лостове да въздейства на Турция. А не иска да ги използва. А Русия го направи бързо и решително. Путин им спря туристите и търговията и за по-малко от година Ердоган (който беше много ербап отначало) клекна, и отиде в Москва да се сдобрява.

159

Анонимен

преди 6 години

Никак, ама никак добре за България не се развиват нещата в Турция. Тотален курс към ислямизация, мечти за султан (ония, неграмотните в централна Турция още са в 18-ти век), агресивен егоманиак - президент, огромна модерно въоръжена армия на фона на нашата (над 640 000, на фона на нашите няма и 40 000). Не е поискал, не е анексирал Кърджалииско за три дни. И НАТО, и ЕС няма и да гъкнат, освен с някоя пиКлива декларациика, санкцийки и тем подобни тинтири-минтири.

158

снайпера

преди 6 години

Каквото си пожелаеш, това ще е.

157

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА защо Ердоган трябва да си харчи парите за бежанци,вместо да ги инвестира в икономиката.Прав е човека,ако Европа не иска бежанци в двора си,най-малкото трябва да плати за изхранването им.Ще харчи парите си за да не разваля рахата на онези които ги прогониха от родния им край.Съжалявам но самата истина е.

156

Анонимен

преди 6 години

До ognyanz178 Има,защото в момента Ердоган изнудва ЕС,с мисълта,че щом Брюксел не направи нищо по случая с анексията на Крим,няма да направи нищо и с договора за присъединяване на Турция към ЕС,от който Аркара получава пари и достъп до европейския пазар.Когато му ги спрат,ще се усети,дали е "победил кръстоносците".

155

снайпера

преди 6 години

Грешиш, само един е! Много си лакома!!?

154

ognyanz

преди 6 години

До 169: Какво общо има референдума в Турция с присъединяването на Крим (също след референдум) към Русия. И от Ердоган ли ще правим антируска пропаганда.

153

снайпера

преди 6 години

Брей, па скромна бе!

152

Анонимен

преди 6 години

Ердоган-диктатор на глинени крака.

151

Анонимен

преди 6 години

Ахахаха- "авангарден ислям" е много готино.Ами, не съм, ама такива са "дескриптивните реалности" на съвременната политика.Може да е постмодерен диктатурен демократизъм.Другаде може да е постленинистки антиинтернационалистичен неокапитализъм.Терминологизацията е много гъвкав инструмент.;)