32

Некъф луд

преди 7 години

Когато избиват терористи веднага целия запад скачат в хор за човешките им права, а сега защо не бомбандират умерената опозиция за това че избиха 126 души от които 68 деца защото били от привържениците на Асад.

31

Анонимен

преди 7 години

Нашите братя умерените, малко се престараха. Ама простено им е. Очаквам Росен Плевналиев да ги похвали.

30

дяволи

преди 7 години

Пак ми кажете,че ви е мирна религията

29

ууу

преди 7 години

До ШопIQ - 25?

28

САШО+

преди 7 години

Като в Украйна, Европа и Америка се правят, че не виждат.Една шепа терористи свалиха президента Виктор Янукович ,забраниха говоренето на руски, полицията почна да бие руското население по градовете, военните насила ги гонеха от къщите . Руснаците пратиха бивши военни да пазят руснаците в Украйна.Военните в Украйна започнаха бомбардировки над градовете населени главно с руснаци.Умираха много деца и жени, а оон, Европа и Америка се правиха на ощипани .Същото се повтаря в Сирия.

27

Анонимен

преди 7 години

Къде е гневът на западните медии и западните лидери?Няма го, защото атентатът е дело на нашите братя по тероризъм от Ал Кайда. Те са умерени революционери, позволено им е умерено и тихичко да се самовзривяват, убивайки по 100-200 човека.Вместо това ние трябва да атакуваме и мразим Асад, без да извършваме никакви разследвания и без да имаме никакви твърди доказателства. Така е демократично, умно и красиво.

26

Анонимен

преди 7 години

Странно, оон, меркел, оланд и другите сакси мълчат упорито...Вовка, ИЗПЪРЖИ ГИ!!!

25

Ибанка Трумп

преди 7 години

Няма да пускам вече снимки на разплакани дечица, защото сегашните дечица не са разплакани, а размазани, пък и тате се усети, че го гъбаркат, и всички ни се подиграват, че не сме много умни.

24

Анонимен

преди 7 години

Иванка Тръмп дали е съкрушена и страда или смъртта на тези деца е оправдана, защото родителите им на са на правилната политическа страна. Хора, политическият цинизъм в цялта история на света е носил само смърт, а в случая на невинни дечица. Бог да ги прости и да приеме душите им в Царството небесно.

23

ondre

преди 7 години

auuuu, usa bombardirat v siria angliiskata grajdanka asma assad na uk?!

22

Анонимен

преди 7 години

Къде е сега Иванка да се възмути от гледката на обгорели деца? Или тя се възмущава само от "правилните гледки", след които трябва да бомбардираме Асад.Ситуацията е следната:Асад е гарант за секуларна Сирия, в която можеш да си християнин, сунит, шиит или алауит. Сирийската армия, подкрепяна от Русия и Иран се бори срещу всевъзможни уахабитски групировки като ИДИЛ и Ал Кайда.САЩ удрят Асад, който се бори срещу терористите.Значи САЩ подкрепят Ал Кайда и ИДИЛ.

21

Анонимен

преди 7 години

Умерените терористи, умерено се взривяват и убиват невинни хора, майки с деца и болни старци. Но западната медия няма да прави панаири от това, защото убитите са живяли в територии на Асад, а атентаторите са нашите братя по тероризъм от "Ал Кайда" - първи приятели на Великобритания, САЩ и Франция.Доживях деня, в който Ал Кайда и Тахрир ал Шам ще имат силно лоби в ООН и в западните медии.

20

упс...

преди 7 години

С.Арабия и Катар - родителите и спонсорите на фундаменталния ислямски тероризъм - Ал-Кайда, ИД, Братя мюсулмани и техните клонове!И къде е така наречената западно либерална демокрация, къде е НАТО, къде са САЩ и Шести авионосесен флот/крило ???Ааа, излиза че и едните, и другите са съюзници - нефт, газ, нефтоДолари....Мдааа, "....негодник, ама наш негодник" щото "интереса клати феса"!$$$$$$$ - Всичко останало е словоБлудие!!!!!!!!!

19

мнение

преди 7 години

Всичко е по план. По същото време американските ВВС са обстрелвали сириййската граница.... и никой на запад не се възмущава за жертвите....

18

Анонимен

преди 7 години

Американците са умерени терористи, не бомбят повече от сто човека. Тия другите са умрели доброволно от любов към америка.

17

Сотир

преди 7 години

Путин е виновен...Американците никога не са виновни.Да се удари някое летище с 60 ракети за наказание.Имаме един запис, дето го доказва.

16

до Шопа

преди 7 години

Това е работа на руснаците..-----------Ееех, шопе, шопеее...... непоправим *** си!Уви, за такива като тебе е казано "... и с очи да видят, и с ръка да пипнат - пак няма да повярват"!

15

членове на НАТО

преди 7 години

Бойците на групировките "Ислямска държава" (ИДИЛ) и Джебхат ан-Нусра (Ал-Кайда) вече могат да се приемат за членове на НАТО! Защото се борят за мир!

14

факт

преди 7 години

До МишоЗащото са негови и още ще ги използва скоро идва решаващата битка за Сирия.

13

Реалист

преди 7 години

Това мюсюлманския велик ден.