52

Shopp™

преди 7 години

Почеркът на руските служби е характерен - винаги между жертвите преобладават жени и деца.

51

Анонимен

преди 7 години

Dnes.bg , Ако ще информирате хората поне си пишете материалите сами. Тоя журналист дето е "написал " статията поне да беше оправил шрифта и Font на текста та поне да си помислим че го е написал

50

Ala_Bala

преди 7 години

Америка ще свика ли извънредно заседание на Съвета за Сигурност? Русия уби тези хора!

49

Цион

преди 7 години

До ХмИ Катар и Суадитска арабия.

48

край

преди 7 години

Нема ли некой да е Алепо. Не е престижно а?

47

Анонимен

преди 7 години

Това са изчадията на Сащ

46

Хм

преди 7 години

До ShoppНе се прави на л.у.д!Конвоя от автобуси е пристигнал на няколко километра от Алепо(правителствена територия) и там е спрян от недоволни от споразумението!Колко са били умерени или неумерени тия-не знам,но е факт,че са го направили!После идва и бомбата,която очевидно не е с извънземен произход!Впрочем,трябва да отбележим,че прословутия "режим" досега не е извършил НИТО един атентат,нещо което е ежедневие за джихадистите.

45

Хм

преди 7 години

До юбералесОчевидно си нямаш представа за какво става дума!Евакуират се два алуитски анклава-Фуя и Кефрая,които са в средата на Идлиб,обградени отвсякъде от умерени и неумерени демократични главорези!Жертвите са именно от тях!И ще тежат изцяло на съвестта на американците,ако приемем че имат въобще съвест!

44

Анонимен

преди 7 години

Шопе, къде да се срещнем? Отдавна искам да те образовам!

43

Иванка Тръмп

преди 7 години

Тате,тате, много съм ***. На кого съм се метнала ??

42

юбералес

преди 7 години

До ХмНаселението от тези райони се евакуира, защото ще следва война за превземането им от Асад. Хората не бягат от тамошната власт при Асад, бягат от войната на Асад.

41

Анонимен

преди 7 години

САЩ са единствените, които водят война с ИД.

40

Хм

преди 7 години

Подкрепяните от САЩ джихадисти убиха 120 невъоръжени(повечето деца),които се евакуираха от демократизирани вече области на Сирия при "диктатора" Асад!Не ви ли говори нещо това?Защо сирийците бягат от "свободните"територии,а си живеят нормално при "режима"?Преди 27 години твърдо вярвах в демокрацията по американски и европейски образец,но след всичко случило се в Югославия,Либия,Ирак,на 11.09.01 и прочее смятам,че единствения шанс на света за мир е пълното унищожение на Вашингтон и Тел Авив...

39

Анонимен

преди 7 години

От един красив сирийски град, сега град Алепо е развалини само, благодарение на хамериканските ***!Докторе, знай едно- Владимир никога няма да те изостави в борбата срещу платения *** на хамериканеца!Вече е твърде късно!

38

Анонимен

преди 7 години

Горките...с какво заслужиха тази съдба сирийчетата?Защо се избиват деца заради болните имперски интереси на някакви откачени янки зад океана?

37

ПАЗАРДЖИК

преди 7 години

в одеса киевската власт изгоряха около 50 човека в алепо 200 човека 68 деца никои не води следствие зашото лидерите на запад не искат това. самите лидери от запада ги финансират а винаги путин е им виновен.ето ви доказателство ..това чудо е за три дена и ще се забрави и старата песен на запад ще почне с нов глас

36

Анонимен

преди 7 години

Когато видите в България сирийци бягащи от Сирия запомнете че те бягат от война, а не за по-добър живот в Германия.

35

Анонимен

преди 7 години

до 38Сталин казваше точно това: "Да убиеш един човек е престъпление. Да убиеш милиони е статистика"

34

Анонимен

преди 7 години

Ес и НАТО трябва да предупредят хората, че сипатизирането на Асад и Путин е опасно за тяхното здраве.

33

Анонимен

преди 7 години

Ако убиеш 1 човек,все едно си убил целия свят.Лицемери