22

Шоп91456

преди 7 години

Откъде сте сигурни, че не са ги гръмнали руските служби, за да има за какво да се пеньите по форумите?

21

членове на НАТО

преди 7 години

Бойците на групировките "Ислямска държава" (ИДИЛ) и Джебхат ан-Нусра (Ал-Кайда) вече могат да се приемат за членове на НАТО! Защото се борят за мир!

20

Анонимен

преди 7 години

Тези се избиват на религиозна основа от столетия...Същото е в Ирак, Либия, Индия.Шиити, сунити ... непримирими врагове.И различните християнски течения във вярата са се клали много.

19

bluesky1

преди 7 години

Днес.бг Моля ви се пуснете и снимки от атентата, може Тръм или Иванка да ги видят и да прогледната...тяхната м....

18

bluesky1

преди 7 години

Страхотия, ад...разкъсани на парчета и изгорени тела на десетки хора, включително деца...подкрепяните от САЩ терористи убиват наистина! А Тръмп яде най превъзходния шоколад на света, нали!!!

17

Анонимен

преди 7 години

Умерените "активисти" приятели на НАТО и България

16

fesa

преди 7 години

Обърнаха с главата надолу арабския свят,а леят крокодилски сълзи защо имало много мигранти.Ами нали на цял свят цирк му се гледа години наред,после да не се оплакват от араби мараби,тва е,квото си посял-това ще жънеш.

15

PetyrVeliki

преди 7 години

До 12 (анонимен)Статията казва точно обратното на това, което си написал(а) :DА иначе - за пореден път лъсна лицето на така наречената "умерена" опозиция и с нетърпение чакам да видя как ще се опитат да го замажат западняците!

14

Македонски

преди 7 години

Тук във форума дращят някакви човеконенавистни из роди, които си мислят, че животът е компютърна играи убедено се мъчат да ни убедят че смъртта на едни хора е по-голямо престъпление от смъртта на други хора!Стига да обслужва интересите на любимите ви САЩ.Къде е сега любимият ви Перчем да се възмути и да туитне!?

13

Очевидно

преди 7 години

До АнонименЧетеш ли въобще какво пише или си приказваш по зададената програма.Атакувани са евакуиращи се хора от обсадените алуитски анклави!Впрочем,досега от райони завладяни от армията на Асад са се евакуирали САМО и ЕДИНСТВЕНО бойци на умерената и неумерена опозиция със семействата си!Останалите кой знае защо предпочитат да си седят при "лошия" Асад...

12

Евроатлантик

преди 7 години

Братя умерени терористи, мачкайте цивилните които гласуват за Асад, те не са демократи!

11

Анонимен

преди 7 години

Взривени са хора които се евакуират защоти не искат да живеят в градове контролирани от Асад. Съответно Асад ги взривява. Какво не е ясно?

10

Факт

преди 7 години

Редовни атентати,рязане на глави(включително и на малолетни),химически атаки и провокации-това са хората на САЩ!Кои са тогава истинските терористи-Пентагона,ЦРУ и естествено президента и правителството....Вашингтон при това положение е съвсем легитимна цел!

9

Анонимен

преди 7 години

СЕГА ПАК ЛИ КАСАПИНА АСАД ГИ Е ВЗРИВИЛ???????? Я ДА ЧУЕМ КАКВИ ЩЕ ГИ БЛЕЩЯТ ЗАПАДНИТЕ ДЕМОКРАТИ. А БОМБИ И РАКЕТИ НАД МИРНИТЕ ОПОЗИЦИОНЕРИ ЩЕ ИМА ЛИ?

8

eddim

преди 7 години

"Умерените" терористи в действие. Къде ли е сега малката Бана, за да напише нещо сърцераздирателно.

7

диванка тръмп

преди 7 години

Татенце, да изстреляме още ракети за да докажем на оня наглец Асад, че ние сме единствените, които решаваме кой да живее и кой да умре; кой има право да убива и кой да бъде убит. И ако ние решим, че убийците на жени и деца са умерени опозиционери, те са умерени опозиционери.

6

Анонимен

преди 7 години

Бай Дончо, хайде нападни корейския ненормалник и да ти видим края набързо...

5

Ужаса

преди 7 години

Загиналите са вече над 70,предимно жени и възрастни хора!

4

Анонимен

преди 7 години

Сега чакаме резолюция на съвета за сигурност на ООН...

3

socialen

преди 7 години

САЩ и васалите им, най-вече от Източна Европа, вкараха Сирия и Близкия Изток в тотална катастрофа с Демократизацията. Стотиците хиляди невинни жертви, от Афганистан до Мароко, тежат на тяхната съвест. Демокрацията на Сирия против законното правителство в полза на джихадистите е най-огромната простотия на Хилъри Клинтън.