85

Запознат

преди 7 години

Можеше перфектен музей да стане или галерия, ама не дай да рушим. Те и половината държава нарязаха и продадоха!

84

T

преди 7 години

Липсата на акъл у тоя човечец е очевадна. Същото се отнася и за почти всички негови набори. Като човек, който обикаля по света, мога да кажа, че от подобни паметници се правят луди пари. Праскаш му такса вход от порядъка на поне 10 евро, разпечатваш всевъзможни рекламни флаери и картички с него на тях, пускаш реклами из нета, може и директен шатъл от летището да организираш, и гледай какво става. Особено с тези нискотарифните авиокомпании, които навлязоха. Западняците си умират за такива гледки.

83

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 75Да не забравяме и че по негово настояване българите в Пиринска Македония бяха заставяни насила да се пишат македонци. Димитров е един от изобретателите на Македония и като държава и като народ. Заслуга за това да не загубим територия след ВСВ има българската и съветската дипломация, но най голямата заслуга е на българските войници. Италия също не губи нищо след ВСВ и също е съюзник на Хитлер. Така че с тоя факт малко се преиграва. Иначе и аз мисля че сградата трябваше да остане.

82

Факти

преди 7 години

До ЦиникВече не трябва ли да се страхуваш и от сянката си!?Има опасност някой от тия червени дяволи да те причака и да ти навреди!Някои структури все още съществуват,а хората си мислят,че всичко е минало.

81

Анонимен

преди 7 години

Няма нито една европейска страна, в която да държат мумията на някой диктатор или продажник. Само северна корея и русия.

80

Анонимен

преди 7 години

Хора с бутнати мозъци могат само да "бутат"- мавзолеи,***,предници,банки, икономики,финанси,образование,здравеопазване,държави...Навремето им казвахме "битници",хипита и обикновени ном-енкл-атик-урни какавани- без привилегии не ги допускаха да учат в гимназиите и университетите,докторите знаеха,че са "с бутнати мозъци" и не ги допускаха в казармата и се налагаше майките и бащите им да ги женят,а *** гларуси и комшиите -да им оправят жените и правят и децата.Полупремиер с полумозък!

79

Анонимен

преди 7 години

Защо ги е страх от Георги Димитров? Това е история, било е преди повече от половин век! А како става днес?

78

Луд с мотика

преди 7 години

Мавзолея пак ще го има, но няма да е на Георги Димитров, а на жертвите на мнимата демокрация. Фашисткия продажник Бакърджиев обаче няма да го има дотогава!

77

Анонимен

преди 7 години

Руснаците и сега късат билетчета за мавзолея на Ленин, пък ние щото сме много умни, знаем само да рушим. Напомня ми на едно племе, наречено хуни, след което са оставали само руини. Дори и да не работеше като мавзолей, пак би могъл да носи полза. В същото време покрива на Народната библиотека тече и водата съсипва безценни творби на велики художници и писатели. А едно климатизирано помещение с контролирана температура и влажност би било идеално за хранилище на всички тия експонати.

76

Анонимен

преди 7 години

МНОГО ПРАВИЛНО ПОСТЪПИХА ЧЕ ИЗРИНАТА ТАЗИ СКВЕРНА СМРАД ОТ ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ

75

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 57За да го плюят, замерят или хвалят - трябва да го помнят. Пита се какво е направил въпросният гоподин, за да бъде запомнен?

74

ЕВАЛЛА БЪКИ!

преди 7 години

СЕГА Е РЕД---НА ПАМЕТНИКА НА СЪВЕТСКИТЕ ОКУПАЦИОННИ ВОЙСКИ В СОФИЯ И ПЛОВДИВ!ДАВАЙ БЪКИ ----НИЕ СМЕ С ТЕБ!!!САМО ПОДАЙ ЗНАК!!!

73

Циник

преди 7 години

Само в България са още живи, и се множат комунистическите гъзоподмийници, като този под мен! Заплати...пенсии...ниски били! Да ви уморят от глад - намерата ви гадна! Малко ви е !Отивайте при безродника Димитров!Подлогииии мръс*ни!М*рете по боклукчийските кофи!По добре България да престане да съществува...ако ще е *** пълна с ***!Отреп*ки гн*усни!

72

1

преди 7 години

Тъпан.ар! Това е история и можеше да носи пари, като исторически обект, но такива тъ.паци като този до тук ни докараха!

71

Анонимен

преди 7 години

Прав или крив,Георги Димитров несъмнено е историческа личност с международно значение.И до днес много обекти по света носят неговото име.Герой от Лайпцигския процес,дългогодишен президент на Международния Комунистически интернационал.По негово настояване пред Сталин са спрени бомбандировките над България,извършвани от Англо-Американската авиация до март 1944г.И после,пак на тях двамата е заслугата България да не загуби нито метър територия след края на войната,въпреки че е била съюзник на Хитлер

70

Анонимен

преди 7 години

Мовзолея беше забележителност на София.Можеше да се оправи и да го разглеждат чужденците,защото те обичат история и са готови да плащат за нея.Мястото беще добре избрано срещу Царския дворец.Имаше символизъм в това нещо.Вдъхваше идеята,че България е била царство,била е после народна република,но независимо от историческите и политическите превратности накрая,във вечността всички се помиряваме пред името на България!

69

Анонимен

преди 7 години

Този некадърен комсомолец не можа един мавзолей да взриви,тръгнал на Костов косури да намира! Дясното умира от личности като този търтей,Червената Кукувица,Лукарски,Любо Пъпката.

68

Анонимен

преди 7 години

Мазен, алчен комсомолец. Тая държава така я крадете и разрушавате сякаш вие сте я създавали ,н ..ци.

67

Анонимен

преди 7 години

Vsichki priqteli chujdenci, koito sa idvali v Sofia, iskaha da go vidqt. Vinagi im obqsnqvam, kakvo predstavlqvashe, i che edin glupak reshi da go razrushi

66

Анонимен

преди 7 години

Време е хан Крум да възкръсне.Много ръце има за обработка!