105

kandilo

преди 7 години

e, bulgarite samo za obeseni, ta zastreliani, za obezglaveni i za grobnici li da si davat parichkite?

104

Анонимен

преди 7 години

Да и Италия не губи територия.Само че към нашата територия големи претенции имат сърби и гърци,които са окупирани от нашата окупационна армия през войната,и то доста жестоко окупирани.За да не изгубим територии по този повод,Сталин и Димитров пращат българската армия да се бие с фашистите в края на войната,което се ползва после като коз за да не загубим територия.Даже Сталин е бил недоволен че наште сами са изтеглили войските от Беломорието,защото е искал то да остане за България след войната

103

Вайслингер

преди 7 години

До *** Що не ходиш да те почешат със *** в някой пуф по стар швабски обичай.!Радост и спокойствие ще плъзнат по изнуреното ти тяло и ще промълвиш вперил поглед в тавана:-Охх!Кеф!

102

ognyanz

преди 7 години

Един от героите на прехода. Раздържавяваха и разграбваха с Ал. Божков (министър 10%). За Евгений Бакърджиев проф. Николай Василев беше казал "Когато само костюмът и часовникът ти струват повече от заплатата ти на министър, не можеш да изправиш *** пред цялата държава и да кажеш: "ДОКАЖИ МИ, ЧЕ СЪМ КОРУМПИРАН".

101

Анонимен

преди 7 години

ДО 102 "Да бяха го направили музей, щяха да плащат чужденците по 10 евро за посещение!Ама не, дайте да го бутаме, че по-лесно, откъде толкова икономическа мисъл. "Е, ЧЕ КАК НИЕ ТРЯБВА ДА СМЕ ЗАВИСИМИ ! Намалиха ни АЕЦте ,фалираха заводите .Ама като питам роднини навън които живеят и в Англия и Франция,Германия СИ ИМАТ АЕЦ ЦЕНТРАЛИ и заводи!

100

АЙДЕ БЪКИ....

преди 7 години

....ДА СЪБЕРЕМ ЧЕТАТА И ДА НАПРАВИМЕ ЖИВОТА В СОФИЯ ...ПАК ВЕСЕЛ..!С ПО-здрав --СДС-арчетата ОТ ЛЮЛИН!

99

АЙДЕ БЪКИ

преди 7 години

СЪБИРАЙ ЧЕТАТА ---ЗА ДА БУТНЕМЕ КУПЧИНАТА КАМЪНИ ---ГЛАВЕНА ЗА ПАМЕТНИК НА СЪВЕТСКАТА ОКУПАЦИОННА АРМИЯ!!КОЛКО МУ Е....3-4-ТРОТИЛНИ ШАШКИ И Е ГОТОВ ЗА ИЗВОЗВАНЕ.....!!ИМАМ НУЖДА ОТ БАЛАСТРА ЗА ВИЛАТА!

98

анонимен

преди 7 години

Този си мечтае пак да се върне на власт да краде.Когато той беше министър искахме да сменим директора и заместника му бивш партиен секретар.Имаше работник които лично го познаваше,написахме декларация с подписи на всички .Колегата му отнесъл протестното писмо и казал,че те продават машините разграбва предприятието той му казал"такива хора са ни нужни които закриват и унищожават държавното няма значение,че са комунисти щом крадят са ни нужни.

97

пенко

преди 7 години

Кради Мрънко абсолютно прав си , че мавзолеите са АБСОЛЮТНА ГАДОСТ -БРАВО!!! Но шмайзерите са немско -швабско- швайненско оръжие/автоматично с пълнител/ ...би трябвало да му се кланяш / така както си си устроен/... и нищо лошо !!! А към "Цирюк 87" - сгреших и имисля ,че като "преуспял на запад" вече си ЦЕПЕНЯК !!!

96

Анонимен

преди 7 години

***, три дни не можа да га бутне, а са го построили за 6. За този позор ли се чувства горд. Всеки може да руши, но малко са тези които градят.

95

пенко

преди 7 години

Как мислиш Цирюк 87 АПК-тата повече манджа ли произвеждаха от /съсипаното от Ст. Савов и сие / днешното селско стопанство !?? Селскостопанските работници бяха с часови сменен график ,ходеха на почивка всяка година и ги цицаха само партийният и проф .председателите !!! А на Бъки е кръстена цяла фабрика "Бакърената" и там има гробище за цялото СДС войнство!!! Как сме с напоителната система- "Никога не нахранений "от *** ???

94

Анонимен

преди 7 години

94Циник, ти като си се махнал от "***" и си преуспял ( да речем) нямаш право на мнение по въпросите късаещи т.н. от теб ***.

93

ни са знай

преди 7 години

Спомени от времето на талибаните в България!

92

За жалост 95....

преди 7 години

...повечето Тук , не сте историци ...А РУСКИ ИБРИЦИ!А , НА НАС --ТАКИВА ,..НЕ НИ ВЪРШАТ РАБОТА , НИТО НИ ДАВАТ ХЛЯБ!

91

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 93добре, че такива като тебе *** са малцинство, иначе в София щеше още да има 44 джамии, пък и вероятно монументи от османско.

90

до 93

преди 7 години

Да, тези за които Историята е наука, а не съветска пропаганда сме малцинство.Ай, чиститу 100 години ВОСР !

89

Циник до 87

преди 7 години

Ти мен байно не ме мисли! Никога не съм чакал да ме хранят ***! Още през далечната 89 се махнах от ...даже не е пост...комунистическа ***! Махнах се, и преуспях! Няма да ми се наложи да броя стотинки за кофичка кисело мляко! Как да наречеш *** , които тъгуват по бетонната грозотия в която бе изложена м*ършата на един национален предател??? Как??? ИЗ*МЕТ...ВОНЯ...***...СКА*ПАНЯЦИ...За вас всички епитети в тази посока са "пасващи" Хак ви е! Всичко ви е хак! Може и още мизерия заслужавате

88

Анонимен

преди 7 години

До Крали Маркодобре че тия като теб (и бакърджиев) са малцинство, иначе сега 3/4 от светованата история нямаше да съществува.

87

Анонимен

преди 7 години

Нека каже какви договори за енергетиката сключи в Москва преди години.Мазна муцуна.Изпълзява пак.

86

Крали Марко

преди 7 години

Евала му, че бутна котурата на Гошо Тарабата. Това беше цирей на пъпа на София. За съжаление с това се приключи. Няма истински държавник-патриот, който да махне чучелата на рашки с шмайзери нацвъкани из цялата страна и най-вече чуждия император на кон пред символа на държавноста - Народнто събрание.