39

Анонимен

преди 5 години

Докато Атовете се ритат......

38

Armagedon

преди 5 години

На #КОЙ връх? На Бузлуджа ли?

37

Анонимен

преди 5 години

Тя другарката Корнелия е влюбена в Бойко,но го изразява по детски.Нали помните,че някое дете в детската градина като хареса друго ,го бута безпричинно.Та и Корнелия критикува Бойко,за да я отрази.За сега той си трае,но...един ден като сдаде поста малииии каква коалицийка ще спретнат с парола "бял чаршав"!

36

гражданин 00001 на 2

преди 6 години

гражданин 00001 на 22 Зелена ФАНДЪКОВА поД зона СОФИЯ ДИСКРИМИНАЦИЯ на КВ ЛОЗЕНЕЦ ДА ВЗЕМЕ ФАНДЪКОВА И ГЕРБ ТАКА СМЕЛО ДА ВДИГНАТ ДВА ПЪТИ ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ КАКТО НАЛОЖИХА ДВОЕН ДАНЪК ЗА ЕДНО НОРМАЛНО СЕМЕЙСТВО С ДВЕ ДЕЦА И ДВЕ КОЛИ

35

Анонимен

преди 7 години

Господин бай Х...!При срещата най добре е да плеснете с ръце,прегърнете се по братски,спомнете си всичко престъпно,което сте сторили на БГ и БГ - народ.. от 1989г досега,на раздяла се целунете ...и бегай,докато е време!Ти си знаеш защо!Дано този път успееш!

34

K

преди 7 години

Среща на върха... на ***.

33

Анонимен

преди 7 години

Ще делят баницата, нали ви казвах. Когато става дума за крадене всички партии са единни

32

Анонимен

преди 7 години

Нищо ново под слънцето. Посредствени актьори , с променен грим , други маски и с други дрехи излизат на политическата сцена да играят отново една до болка позната ни политическа пиеса. Играна, преигравана и гледана , та чак втръснала вече. Сюжетът, ролите, действието на пиесата е без промяна, ето защо и поуката от нея е до болка познат на зрителя.

31

Анонимен

преди 7 години

Борисов Нинова: Среща на върха...да си мерят "топките" !

30

БАБА КУНА

преди 7 години

ЕЙ СЕГА Е МОМЕНТА НИНОВА ДА ОПРАСКА ТИКВУН, ДА МУ МЕТНЕ ЕДИН БОЙ И ДА СЕ ОПРАВЯТ КАТО МЪЖЕ, МАКАР ЧЕ БОКИЧА НЕ СЕ ДЪРЖИ КАТО ТАКЪВ.

29

Ако не принудим

преди 7 години

*** да работят и да спрат да раждат безконтролно, пригответе се за репресиращ режим, в сравнение с който ще ни се види детска игра така нареченият монархо-фашизъм, както и червеният терор в първите години след 09.09.1944 г.!Наглите *** ще получат това, което заслужават, но и за нас няма да е лесно, защото подобни режими не траят дълго и после има международни санкции.С две думи, да им спират помощите. Детски надбавки и платено майчинство само за по 2 деца. И принудителен труд

28

х

преди 7 години

Наговориха се по кои теми кой какво ще говори и как ще привличат електорат за следващите вече мажоритарни избори

27

Анонимен

преди 7 години

Защо мислите се теглят милиарди?За асфалт?Бошлаф!Истината е,че няма пари за пенции,социални мангални и прочие.До 2020 г било каквото било.После-забравете,спрат ли еврофондовете.

26

Ха ха ха ха ха

преди 7 години

Бааате Бойко, ти си Мъж!Бааате Бойко, ще те бори Лъж!Бааате Бойко, здраво се дръж!

25

Анонимен

преди 7 години

ЧОВЕК КОЙТО ПИШЕ тЪкива няма право да плямпа за работа и пенсии

24

анонимен

преди 7 години

ПЕНСИИТЕ,ПЕНСИИТЕ,ПЕНСИИТЕ,защото излизаме на улиците *** ТЪКИВА,какви са тези 11лева бе крадци долни.

23

Анонимен

преди 7 години

До Хитър Петър (22)В точка 4 може да се зачеркне "по равно". Баце е по-равен сред равните ;)

22

въпрос към Курнелия

преди 7 години

Един простичък въпрос. Съвсем прстичък:-Вие, др. *** Нинова ръкопляскахте ли "на крака" когато Орешко предложи Пеевски???? Само не казвайте "Не" защото го има документирано в телевизиите!!!!И втори въпрос /пак простичък като за вас/ -Вие ли др. *** Нинова ще борите "паралелната държава" след като ръкопляскахте на Пеевски???Нямам повече въпроси

21

Хитър Петър

преди 7 години

Опорните точки на БСП и ГЕРБ:1. Кражба;2. Измама;3. Вече знаем как да заблудим българския народ.4. Да източим европейските фондове и да си разделим парите по равно.5. Да слушаме и да изпълняваме нарежданията от САЩ, ЕС и Турция.6. Да се ръководим от интересите си.

20

До 20

преди 7 години

Боко - милиардер....Цвъки- милионер...Забравил си тези двамата, за момент човек ще си помисли , че си гербераст!:)))