11

1234

преди 7 години

Веднага импийчмънт за този руски агент, след като се сформира новия парламент. Този *** показа, че създава опасност за националната сигурност. Работи подмолно за руските интереси, и в никакъв случай не защитава български национален интерес. Ето от такива типажи България, не е уважавана от цивилизованите народи.

10

Анонимен

преди 7 години

Вие ако чакате някоя партия да ви оправи живота значи сте невероятно наивни. Всичко зависи от самите вас господа.

9

Анонимен

преди 7 години

Много моля г-н Радев, следващото му изявление да е в новогодишната нощ! За тази година лимитът му за глупости се изчерпа.

8

Бъдещето на ГЕРБ

преди 7 години

След този мандат ГЕРБ повече никога няма да управлява. Борисов 4 и 5 няма да има. Ако чакате 10-та серия на филма няма да я дочакате, защото няма да има такава. Идват нови партии, които ще изместят ГЕРБ. Ако има 10-ти кабинет на Борисов ще е цяло шоу и ще измести Живков по диктатура. Но аз смятам, че никой няма да го остави толкова дълго да си живурка. Ще се намеси мафията и ще го убие.

7

ВАЖНО

преди 7 години

е и какво смята да прави Русия с АСАД и кога мислят да свършат тази война и да спрат да изпращат "мигранти и бежанци'! ТОВА засяга и РБългария!

6

Анонимен

преди 7 години

Има и много за крадене. ГРОБ и Патреотите са отличници в тази сфера. Показаха го и в миналия парламент. Но тогава се налагаше да делят и с Деформаторите.

5

Анонимен

преди 7 години

Аре стига сте циврили за глупости ми хванете си живота с двете ръце и спрете да чакате някой да ви го оправи!

4

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ има бъдеще само с ДПС , след като неможа да вкара ДОСТ

3

Разочарован

преди 7 години

ГЕРБ искат да затрият името си с тези преговори с БСП и ДПС. Поне загубиха мен като редовен избирател, който досега гласуваше на всички избори за ГЕРБ, без изключение.

2

Анонимен

преди 7 години

Леле, тоя се сети да даде изявление. Какво изявление, бе господинчо? Всички са наясно с гафовете, които направи. Или сега ще ги замазваш? Обидно ми е да го слушам тоя човек. Той не е моят президент.

1

Анонимен

преди 7 години

Agenta ivam dimitrov pensioner pislanik 72 g pak se e naredil sega do radev mnogo pibeljal fuksa prevod lisizata a v moskva mu vikaha stoputnikov komunjagite vse na vlast