71

Глупак

преди 7 години

Узкуфял военен Който е бил в казарма не би гласувал за ***

70

ШАРАН БГ

преди 7 години

Предишният не е за коментиране дори, но не си позволявах да го плюя. Ако си го позволяваш , в крайна сметка плюеш себе си. БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ С ИЗРАЗНИТЕ СРЕДСТВА - ТОЙ Е Н А Ш И Я ДЪРЖАВЕН ГЛАВА!! Хубав -грозен, добър-лош--и него ще преживеем. Белким свърши нещо добро за народа си! ПО ДЕЛАТА МУЩЕ ГО СЪДИМ!! Долно и глупаво е, още не стъпил в длъжност, да се излива "помия" върху него ! Величаем например Ст.Стамболов, човек тъпкан с пороци, но добър за страната политик ! Така че, по-кротко...

69

Огнян Минчев-цитат

преди 7 години

Ако президентът Радев не се заеме сериозно с процеса на своето политическо самообразование в позицията на държавен глава, ако продължава да бърка познанията за политиката с ирационалните митологии, характеризиращи колективната некомпетентност на издигналата го на този пост партия БСП, ще му бъде трудно да се ориентира в своите задължения, за които той и без друго е твърде неподготвен.

68

Анонимен

преди 7 години

*** гербери пишат писмо до царя да ги сложи на държавна хранилка-това е последната картина в канцеларията на Бойко

67

MoX

преди 7 години

До .!.Много ви се иска да си имате Президент, дето по твоя израз " никой да не го бръсне" т.е. като Плевнелиев, ама този път не ви се случи. Ако беше Мамата на нацята, каквато я гласехте, щеше да ви се получи, но сега ще се съобразявате с един, който си знае правата и ще ги използва. Направо стягайте агитките за спонтанни протести, че при Радев няма лабаво.

66

Анонимен

преди 7 години

Безсилието на гробарите няма граници.В тази сложна геополитическа ситуация само една Цецка Цачева ни трябваше.Ако трябва да сравняваме калинките на Боко с истинския генерал съотношението ще е 10:0 за генерала.А към злобните и елементарни тролчета-ще се самоизядете от злоба.

65

Анонимен

преди 7 години

И аз чакам 3 неща, да доде ГЕРп, 1.да се оправдава като ученичка с другото правителство 2.да гепи още 16 млрд.3.да дигне винетки на 200кинта /ЛиЛЧЯНЧЕТОО/

64

ооох, да му се не

преди 7 години

Всеки, който говори прибързано срещу президента Радев и компетентността му, е или като въпросния Тилев - провокатор и герберско ***, или е злонамерено късоглед или просто си плещи, за което му се плаща.При всички случаи са напразни усилия на безсмислени хора. Наивно и тъпо, като всичко под слънцето на падишаха Боко III

63

.!.

преди 7 години

Мисля че Радев не е наясно с управлението на държавата.В момента в който се създаде парламент и правителство,той изчезва от хоризонта,в смисъл че никой няма да го бръсне за слива,какво казва на правителството,за да се опитва да им дава наклон на х.я,както го прави сега с служ.правителство на глиста Герджика!

62

Анонимен

преди 7 години

... и какво точно ще ми каже тая страхлив др***о със зелени чорапи ?

61

Иван

преди 7 години

Нека му дадем още малко време на Радев, това до някъде е равносилно на излитане и полет в открития космос за него, където няма опит. Тук това, че е безстрашен, че е офицер-генерал, сокол-орел-ястреб, летец е без значение вече. Важно е , че е Лицето и Обединителя на нашата Нация и след всеки следващ гаф, ние и света успоредно ще си правим съответните изводи. Толерантността също има граници!

60

Анонимен

преди 7 години

Безстрашният летец, сокол, генерал и президент първо се скри зад гърба на един чиновник сега пък замазва глупостите си. Жалка работа. А в началото ми беше симпатичен.

59

избирател

преди 7 години

Шикалкави милия.

58

неподготвени пак

преди 7 години

да, те тва и президент! на големия български празник Цветница, така се пра'и на посещение у Ловеч! така са пра'или едно време бг царете и пра-бг царете! и смирени в храма са само християните по цял свят, готови за началото на страстната седмица преди Голгота!

57

Анонимен

преди 7 години

Може да е бил генерал , може да командвал цели 20 самолета и 100 фуражки, но сега е просто един президент и за съжаление прави гаф след гаф!

56

Трябва да има ред

преди 7 години

Пикая на демокрацията.След като Нна изборите народа каза че не иска някой депотати в парламента а Бойко си ги вкара пакДЕМОКРАЦИЯТА Е ПРАВО НА ХОРАТА ДА ГЛАСУВАТ От КОЙТО НИЩО НЕ ЗАВИ

55

Анонимен

преди 7 години

Мачкай Раде с тебе сме.Никаква жалост както всички те нямаха за тия 27 години

54

MoX

преди 7 години

До до 8Приказваш кво щяла да прави Нинова, *** ББ да знаеш не краде - Той ГРАБИ, АМА ЯКО.

53

Анонимен

преди 7 години

54, за Борисов говориш, нали?

52

MoX

преди 7 години

До Анонимен"тоя се сети да даде изявление" Не си в час . Има вече два отчета към народа. Единия се казва Месец първи, а другият Бюлетин 1. И двата му отчета са в ютуб и който иска може да ги види. За пръв път Президент се отчита директно на хората. Поздравявам го за това.