16

Aнонимен

преди 7 години

"Изборът на хората" 04.05.2017г.пл. "Народно събрание"Стига са се подигравали с народа!

15

ха ха

преди 7 години

абе не знам, ама ако си спомняте референдума в англия, на втория ден подаде оставка камерън. на третия ден свикаха парламента и избраха тереза мей и на четвъртия ден имаха правителство. тука наште един месец свикват събрание :)))

14

Гробокопач

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !Така е. Реално чрез Герджиков, Радев работи за идването на ГЕРБ на власт. Явно му е платено от Борисов за това. Такива обяснения за еманципации от БСП са смешни. Ако си се набол на трън (БСП) сега си седнал на глог (ГЕРБ);)))

13

сминдух енд чесън

преди 7 години

В този формат няма нито един демократ,дори за цвят,нещо повече всичките са завършени лицемери ,а повечето са свързани с комунистическата номенклатура.Да ни е честито другари.

12

?

преди 7 години

Има ли пилот в самолета България ?

11

123

преди 7 години

Той и Винету е за по-високи пенсии. Няма за какво да се дърлят с путреотите. А за тези ,които решението е да се ометат от страната- да нямат право да гласуват. Внася данъци в чужда държава,а ще влияе в нашите избори... Като се прибере-гладувай.

10

аз

преди 7 години

дано се разберат по бързо за пенсиите че издишаме особено ние с пенсиите под 300 лева..дано качат всички пенсии и заплати поне малко че не се търпи тоя глад и ти ясметки вече

9

ББ

преди 7 години

Такива като 10 са типични примери, дезертират после искат да гласуват. Защо приятелю, стой, бори се да промениш това което изброи, ти оставяш родината си за която милиони са си оставили костите и бягаш! Дигайте главите и да се борим да си върнем държавата и да не я оставяме на чакалите!

8

Анонимен

преди 7 години

Радев е един пълен ***!

7

Опасен чар

преди 7 години

Радев нямаше опции, затова назначи Герджиков за да се еманципира от БСП, като компромисна фигура. Беше хлъзнат по пързалката от Паситата, но поне се държа като мъж и ги натисна да махнат 208 постановление и пръстовите отпечатъци и си спази предизборните обещания! Има голям потенциал да бъде българския Орбан, още малко твърдост му трябва!

6

иван

преди 7 години

Радев се компрометира !

5

Анонимен

преди 7 години

Разчитам на ОП да озаптяват Банкянското го.ведо, доколкото могат...

4

Анонимен

преди 7 години

ОП са с Радев и БСП, докато ГЕРБ се подкрепят само от ДПС.

3

Анонимен

преди 7 години

Горкият Радев, сега ще трябва да работи с правителство, пълно с герберастки калинки, жадни за реванш заради Цецка и желаещи да се подмажат на Вожда... Всички ще са против него. Дано удържиш, Президенте!

2

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Радев върна на власт Бойко Борисов. Факт !Назначавайки тенис-партньора на Борисов за служебен премиер Радев реанимира ГЕРБ.За служебният Герджиков не беше трудно да подари служебната победа на ГЕРБ. Достатъчно беше да остави началниците на Областните дирекции на полицията и да не разследват министрите на ГЕРБ от предишния кабинет.Герджика изпълни и двете !За Цв.Цв. и компания беше фасулска работа после да спечелят изборите.Сега алчните за власт и пари псевдопатриоти ще легнат на Бойко.

1

Анонимен

преди 7 години

,,Ердоган няма нужда от ДПС и Дост, щом Герп управлява България!'' - Волен Патриотов Сайдеров! Сега трябва да добави към Герп и себе си.