20

Кръчмата

преди 7 години

Сметки без кръчмар си правят. 4 години народа няма да търпи увеличение на всички цени

19

да знаете

преди 7 години

Няма вече Волен .Той беше употребен и му се плати . Това да се занимаваш с политическа проституция си е достоен и честен труд .Точно като да приватизираш едно предприятие.

18

Анонимен

преди 7 години

Тарикати са тези политици,все говорят едно сладко,само и само да са във властта.Да,да вЕрваме ви...!

17

123

преди 7 години

Моделът Пеевски-Борисов-Цацаров остава. Ето това се нарича стабилно мафиотско корупционно управление !!

16

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли какво означава "консервативно дясно управление".Това означава,че няма да има никаква промяна,ще си останем стабилно бедни,но със стабилно "консервативно дясно управление".Да ви е честито,наивници.

15

Анонимен

преди 7 години

Е,как няма да е стабилен.Вече десет дни разпределят порциите от баницата и очевидно всички са доволни.Ние да му мислим.

14

Анонимен

преди 7 години

Всички и най- много патриотите преди изборите говореха, че изборния закон е първото, кпето трябва на се промени. Предлагаше се или да се избере закон за уседналостта или закон за двойното гражданство. Стигна се до там, че тълпи "патриоти" се биха с турците с двойно гражданство на границата. И сега, когато идеята за промяна дойде от президента всички радетели на тази идея се държат като ущипани и говорят за гаф.

13

европа 2 скорост

преди 7 години

Волен е в пробация и затова няма как да е ръководен деец ...Сега е като Ал Божков през 2003 . Волене ,всеки път като ходиш при Цветанка губиш по половин процент. Излага те много ,явно те знае и те гаври .

12

Анонимен

преди 7 години

като видя такава новина и ми идва да взема картечницата и да ги направя на кайма всички в нс - стабилно правителство кое е стабилното бе платени долни медии кое бе

11

Съмнения ме гризат

преди 7 години

Аз имам въпроси към "стабилния кабинет", който ще се излъчи1. Защо ОП не обявиха в програмата си, че ще правят кабинет с ГЕРБ, БСП и който им дойде, на своите избиратели. С това ОП излъгаха избирателите си. Въпросът ми е - Каква стабилност създава една такава политическа лъжа от вида тоталнен опотрюнизъм на съуправляващия блок ОП?2. Каква ще да е тази "консервативна" програма" на ГЕРБ с лъжливите ОП, след като П са готови да правят "широка коалиция" с напълно неконсервативната БСП и Корнелия ?

10

Анонимен

преди 7 години

Този псевдожурналист целува и смука вувузелата на Асфалт паша, целува до забрава. Асфалт паша го видя, направи го депутат. Прибра и онзи анализатор Тодоров, който го беше анализирал за Бандюга номер 1. Тодоров смука до забрава, чак се давеше от сладост и се намъкна в парламента. Ако това са журналисти, аз съм китайска принцеса. В България я има 2-3 нормални журналисти, я не. Всеки псевдо е захапал някоя биберона, смучка и пише, пише и смучка.Така е като държава няма, бандит управлява, съда купен

9

истината

преди 7 години

Истината е че статуквото ,олигархията създадена от 1990 ,отново си даде нов рестарт.Но така е когато през 1990 г хората бяха неинформирани и допуснаха син на ямболска партийна секретарка да е гл .редактор на Демокрация.Днес знаем ,но в тях са парите,медиите политическите *** -политолозите. Та те обикаляха като гламави 6 месеца за да има това правителство .За глуповатата Корнелия не ми се говори .

8

Анонимен

преди 7 години

ОП(бб)значи две неща.Първото е Бойко Борисов ,а второто е бутащи бабички.

7

Анонимен

преди 7 години

Статуквото е ясно .ГЕРБ и ОП(бб) Гласуваш за Сидеров ,получаваш тиквата.

6

И?

преди 7 години

И КОЕ МУ Е СТАБИЛНОТО????? СЪЩИТЕ МИНИСТРИ- А ДА НОВО ПРАВИТЕЛСТВО СЪС СТАРИ....... БОЖЕ ТЕ СА ТОЛКОВА ДЕСНИ- А ДА С ДЯСНАТА РЪКА В ДЕСНИЯ ДЖОБ

5

статукво

преди 7 години

Волене,излез и кажи на всички защо не можеш да си министър ! Няма нищо общо с измислицата при Ризова. Ако мислиш като Радан да изтъпаниш някой да краде и после да го изключиш си правиш много грешни сметки .Питай Радан .

4

Анонимен

преди 7 години

Радетелите на това стабилно дясно управление бяха избрани с леви обещания за заплати и пенсии. И сега какво? Да чакаме ли да си изпълнят обещанията?

3

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Стабилно правителство със 122-*** депутати от общо 240 ... ?От тях 7 на Волен Сидеров и Атака ...Ако това е стабилно правителство кое по дяволите е нестабилното ? :)

2

Тато из Правец

преди 7 години

Когато се разберат кой колко да краде и ще има правителство....

1

Революция

преди 7 години

Тирани, фашисти, ще си платите!