40

Aнонимен

преди 7 години

Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България "Изборът на хората" 04.05.2017г.пл. "Народно събрание"Стига са се подигравали с народа!

39

Честити ви "пат

преди 7 години

"Патриоти, патриоти" радвайте се, че на тези изботи сте трета сила, защото на следващите ще сте в трета глуха

38

анонимен

преди 7 години

До АнонименГРЕШИШ---4 000 000 БЪЛГАРИ НЕ СА ГЛАСУВАЛИ ВИЖ РЕЗУЛТАТИТЕ

37

Anonimen

преди 7 години

Патриотите не са никакви патриоти. За мен това са пълни продажници. Не мога да разбера как намират консесус при положение, че предизборните програми на двете партии са коренно различни. Нали щяха да вдигат заплати, пенсии... след като погазват принципите си какво да мисли за тех народа..Продадоха се за пари и власт

36

АTAKICT

преди 7 години

До дА НЕ ВИ ЛИ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЧЕ В 20 00 ЧАСА БЮЛЕТИНИТЕ БЯХА ПРЕБРОЕНИ И РЕЗУЛТАТИТЕ ЯСНИ НОЕТО ПОКАЗВА ЧЕ ИЗБОРИТЕ БЯХА ПРЕДВАРИТЕЛНО КУПЕНИ ОТ 5--ТЕ ПАРТИИ КОЕИТО СА В НС ПРОСТО ЗАМЕНИХА УРНИТЕ С БЮЛЕТИНИТЕ И ---БЪЛГАРИНА ДА Д'УХА СУПАТА С НОВАТА ЦЕНА

35

БЪЛГАРИН

преди 7 години

До никАМИ ГЛАСУВАЍ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ---ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ КОЯТО СЕ Е ОТКАЗАЛА ОТ ПАРТИИНИТЕ СУБСИДИИ А ГЕРБ И ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ--БЪЛГАРОУБИИЦИ СИ ГЛАСУВАХА ПО 11 ЛВ НА ГЛАС НАБЕРИ ПП--ВЪЗРАЖДАНЕ

34

Анонимен

преди 7 години

Консервативно дясно управление - що не вземете да се отметнете своевременно , после ще бъде късно .

33

Анонимен

преди 7 години

Страшно нещо е простотията!Значи ГЕРБ са полу-патриоти и спечелили изборите, а ПАТРИОТИТЕ са полу- герберуни, не са спечелили изборите, но ще участват във властта!А останалите официални партии антипатриоти ли са?А ако трябва да сме сериозни- коя от парламентарно представените партии - и огромно "количество" действащи политици след 1989г -не са активни участници в разрушането и унищожаването на БГ - държава и народ? И може ли признати от СЪДА НА ЕС престъпници да управляват БГ?БАСТА!!!

32

Анонимен

преди 7 години

Стабилни кражби! Само за това стават

31

Анонимен

преди 7 години

Стабилни,стабилни,колко да са стабилни...сигурно докато има еврофондове.Като свършат и трябва да се плащат заемите,ще се разбягат като пилци.Освен ако не са се нагушили яко и парите вече няма да са проблем,а само властта,както е при ГЕРБ.

30

Анонимен

преди 7 години

Явно е че повече от всякога е нужно силно гражданско движение което да прерасне в политическо такова. Иначе тия вътре само се разбират все единствено в тяхна изгода

29

ник

преди 7 години

А за кого да гласуваме ....за БСП те са неадекватни и грозно лъжат-безплатно образование и безплатно здравеопазване, е по опашати лъжи не съ чувал и то от шефката им -смях.

28

Анонимен

преди 7 години

Самият Борисов след президентския вот се изпусна да каже, че това са единствените избори, които не са били манипулирани. После обаче видяха настроенията на хората и разбраха, че без манипулации няма да мине.

27

Кики

преди 7 години

Патриотите са пълни ........

26

Анонимен

преди 7 години

Тези двамата много приличат на партийните секретари от миналото, които пълнеха хорските глави как правилно трябва да се мисли. Но и тогава и сега никой не им вярва. БКП-Герб нищо старо не забрави и нищо ново не научи.

25

д

преди 7 години

А може народа да е просто заблуден от ЦИК.Като нищо са фалшифицирали вота.Та това са същите личности фалшифициращи изборите през 1990 . Аз обяснение иначе нямам .Гласуваш за Радев ,за да падне Бойко и после пак Бойко .Освен Корнелия да е толкова смешна пред хората ,че да не искат тя да е начело .Феномена Цачева 2 .Или пък ОП са най-големите предатели на вот в историята на България.

24

Съмнение

преди 7 години

До АнонименДълбоко и мотивирано се съмнявам, че обявените изборни резултати са реалните резултати от изборите.

23

Анонимен

преди 7 години

Е те това ще е началото на края и на "патриотите" и на цветарките!!!! Нищо, така по-добре!!!

22

Анонимен

преди 7 години

Оказа се, че народът търпи, дори си избира същите, които го загробват. Български феномен.

21

Напикавам се от смях

преди 7 години

Моля ве г-н Биков, спрете. Напиках се от смях стабилноТ.н. пейтриоти първо категорично не искаха Борисов за премиер. После казаха, че ако не се разберат с Борисов ще се обърнат към БСП за съставяне на правителство. След това това искаха широка коалиция ГЕРБ-БСП-ОПЩо за стабилност е това? Това не е стабилност, а пропаст от подвижни безпринципни и сметкаджийски сметки без кръчмар. Припомням:"Кръчмарят" е Българският народ Припадаме от смях господине. Вие за безмозъчни като себе си ли ни мислите?