75

Анонимен

преди 5 години

В случая имаме причинно-следствена връзка! ДОПУСНА се регистрация на ДОСТ,която е откровено протурска,антибългарска,противоконституционна!..Нейните лидери за затвор,а допусналите регистрацията също!Като следствие имаме-намеса на Турция във вътрешните работи,турско влияние,опасност за нац.сигурност.Решение на проблема-закон ограничаващ и истинските българи в чужбина-гангрена на пръста-*** ръката...Резултатът е разделение между българите,а турците гледат сеира,които се разиграва заради тях!

74

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Другаре, номера не мина. Сигурно е, че ще пробвате пак но пак няма да мине.

73

анти

преди 5 години

Да се премахне двойното гражданство,да се въведе изискване за образователен ценз - основно образование и да се въведе уседналост - 6 месеца в България - това да е изискването за право на гласуване.С това ще се спечелят няколко неща- така наречените българи от южната ни съседка дето очевидно под конвой гласуват и се знае защо - ще загубят това право,ще има икономия на финанси,нашите избраници вече ще са по внимателни към народа и неговите изисквания,а братята роми - може би ще тръгнат за се интег

72

Баси Държавата

преди 5 години

"Уволнения чиновник"е типичната административна мишка!Бих искал да попитам ако не ог бяха уволнили щеше ли да даде гластност на нещата?И съм съгласен с президента за подетата инициатива.Гласуването на хората в чужбина е като майка от разстояние.И поздравления за Радев за доблеста и куража за подобна инициатива.Най накрая да имаме президент с топки и гръбнак.

71

Анонимен

преди 5 години

Кога ще почнем да обсъждаме НЕ КОЙ ДА ГЛАСУВА, А КОЙ ДА СЕ КАНДИДАТИРА.ПРОБЛЕМЪТ ИДВА ОТ ПРОДАЖНА ПОЛИТИКА, А НЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ ЕМИГРАНТИ, ЖЕРТВИ НА ТАЗИ ПОЛИТИКА.В момента отново играете във наша вреда.

70

Анонимен

преди 5 години

Искате заради убийствената политика на така наречените депутати, заради които всички страдаме, да се отречете от хората, които БЯХА ИЗГОНЕНИ от същите тези политици.За да можете да продължавате да ги избирате.Вие разбирате ли какво правите? Как точно ви пречат българите в чужбина? Няма ли поне веднъж да се запитате, дали пък ВИЕ НЕ СТЕ ВИНОВНИ като давате власт на откровени некадърници и вярвате на лъжи? 27 години гласуване и ето до къде стигнахме- да се мразим един друг. Политиците ни делят.

69

Анонимен

преди 5 години

Цялата работа е толкова елементарна, че вероятно наистина е грешка и недоглеждане. А чиновника опира пешкира, така е в администрацията, където един от професионалните рискове е да го отнесеш полу-не-виновен. Но пък иначе е добре да си държавен служител с лъскавите костюмчета, 13-14 заплати, служебни коли и разни други благинки, не ли? Но едно със сигурност е ясно - това с гласуването от Турция не може да продължава!

68

Българина

преди 5 години

Закона трябва да се приме, това е български антисоросоиден закон!

67

Анонимен

преди 5 години

Македонец! А Радев е тракиец! Там търсете разминаването! ,,Заради тази пуста Македония с нейните чукари, загубихме Златна Тракия!'' Минуса ще го поставите на един велик българин, хич не е комунист, напротив!

66

Анонимен

преди 5 години

Гласовете от Турция са заплаха, защото на всички избори българинът масово е за гъби.Ако всички гласуваха, нямаше да са заплаха.

65

Анонимен

преди 5 години

Нека глсуват, но избраните от тях да си ги вземат там. Например дошли от Бурса и избрали кмет на някое село, когато си тръгват, да поставят кмета в багажника и да си го ползват там!!! Не оставащите тук да се ядосват с него цел мандат!Така и депутатите им! Кой в Чикаго, кой на гурбет, както посочения кмет.

64

Анонимен

преди 5 години

Викаш, то и на Корнелия сина учи в Бъркли и бачка в Голдман Сакс, но тя е срещу Запада.

63

Анонимен

преди 5 години

48,аз от години говоря за премахване на двойното гражданство и въвеждане на образователен ценз при гласуване,но знам,че това няма да се приеме в НС,защото това би било равнозначно на сепуко за тях.Премахването на двойното гражданство и въвеждането на образователен ценз би ги лишило от власт!А ако на тези избори не можа гласът от чужбина разбирай Турция,да вкара ДОСТ в НС,то за другите ще поправят сегашния пропуск! Вие наистина ли не разбирате,че гласовете от Турция са заплаха !?

62

Национален герой

преди 5 години

Любомир Талев е истински българин. Моля, престанете да го наричате "чиновникът Талев"! Той трябва да бъде наричан " героят на България Любомир Талев" с уважение за неговата смелост и самопожертвувателност. Не мисля, че трябва да се оправдава с каквото и да е било. Той не е действал като "чиновник". Това не е "чиновническа грешка",както опитват медиите да манипулират случая. Неговото дело е акт на патриотизъм без условности.Да имаше поне още 100 като него, България щеше да е добро място.

61

Анонимен

преди 5 години

Той и капитан Асен Агов е бил убит като земеделец от фашистите, но внук му днес е с фашистите!

60

vse edno

преди 5 години

напълно съм съгласен с тази промяна. който тегли хомота в тази държава, той трябва да решава кой и как да управлява. Иначе е в сила поговорката - на чужд гръб и сто тояги са малко. ти живей на хиляди км от България, пък ми казвай кое и как - откъде на къде???

59

леле мале

преди 5 години

Някой е сложил минус на пост, в който твърдя, че България е парламентарна република и президентът няма никакво право по конституция да се меси в законодателната власт. Чудя се за какви пари някой "българин" може да е е готов да се заплюе сам

58

Анонимен

преди 5 години

Въпросният Талев е по-скоро консерватор и дедите му са дали толкова на България, че не е истина. Добре, че има хора като него, да се изправят срещу безумията на оная марионетка Радев и лапачите в служебния кабинет.

57

леле мале

преди 5 години

До ВалентинДори и този да е калинка, това по никакъв наюин не оправдава превишаването на правомощия и опитите за изземване на законодателни инициативи от радев.

56

Анонимен

преди 5 години

Теодор, как да отидеш да гласуваш, след като гласуваш за ОП, а накрая излиза, че си гласувал за Местан! Знам ли коя изгладняла политическа хиена ще си грабне пършивия задник заедно с гласа ми и на коя тиква ще го сервира.