93

Анонимен

преди 7 години

Радев наистина е голям. Три месеца няма, откак е на власт и му набиха шамарите в Брюксел та подписва, каквото му кажат, а сега и това.Може да е цар на управлението на самолет, ама като държавен глава дотук е Среден (2.75)

92

Анонимен

преди 7 години

До КрайА вие като определяте КАК ДА СЕ ИЗРАХОДВА ТОЯ БЮЮДЖЕТ доволни ли сте от това как се изразходва? Ето сега вашите любимци ще дадат 4 млн на Сирия, а тук старците и болните -м***ната им.Сигурно сте доволни. Вие , гласуващите наистина ли искате това? Вие наистина ли искате тези цени и това здравеопазван?. Това правят хората, които избирате.Доволни ли сте? Искате все по-малко българи да ви се пречкат да си "избирате" тикви или каквото там сте си харесали.

91

Анонимен

преди 7 години

Радев да си подава оставката и да ходи да продава краставици - само за това го бива. Толкова некадърен президент досега не сме имали

90

Анонимен

преди 7 години

Зеления чорап затова никой не го иска в Европа. Той е доста глупав, злобен и страхлив.

89

Анонимен

преди 7 години

Прокарването на този закон напомня на МОДЕЛЪТ "КОЙ"

88

2013

преди 7 години

Радев си изми ръцете и се покри. И аз много се учудих вчера, как така някакъв чиновник си пише сам текстове към закона, качва ги в интернет и т.н. Но сега нещата се нареждат. Иронията е, че Плевнелиев имаше вид на мишка, но си отстояваше мненията. Радев има вид на мъжкар, но се държи като мишка.

87

Анонимен

преди 7 години

След като за местните избори има изискване за 6 месеца уседналост, защо за парламентарни да не може?!?! Да не говорим, че в проектозакона имаше много добра идея - главният прокурор да отнема регистрацията на партии, агитиращи на чужд език! Много добра инициатива на Президента беше този пректозакон!

86

Анонимен

преди 7 години

В Царска България в едни по добри времена жените и ромите не са имали право на глас.Дори в един момент са щели да отнемат това право /и с право/ на студентите. Тогава комунистическия и националния съюз на студентите се вдигнали на протест. След като дали право на всички тези групи да гласуват, само след няколко години България станала Република! Честито!

85

Анонимен

преди 7 години

Това е новия морал на президента. Урежда роднините се на добре платени места и *** комисионни

84

анти

преди 7 години

до 81-един българинАз изразявам мнение,а ти българино и 5 други гражданства да имаш ,ще гласуваш там където живееш повече от 6 месеца.И още нещо - става въпрос за премахване правото за гласуване а не други права на хора с двойно гражданство.И ти ако си наистина българин - ще го разбереш това

83

Анонимен

преди 7 години

Радев се крие като мишка

82

Himberrov

преди 7 години

Kakvi i koi bg grajani mogat da sa glasopodavatelite v svetskata europeiska darjava republika BG, koito nemat postenski adres i postenska kutia v republika bulgaria?Koi jivee v zemlianki, palatki po darvetata v republika bulgaria - partizanite i haidutite ot bsp, dps, gerf, dost na volia....?! Ili moje bi glasopodavaneto v RBG stava na plostadite i megdanite v mahlite, selata, gradovete, rezervatite na RBG samo ustno ili s vdigane na raka?! :-)

81

Анонимен

преди 7 години

Бай *** президент

80

Край

преди 7 години

Защо хора дето не са платили 1 лв. данък в България ще определят чрез избора си как да се разходва държавния бюджет.

79

Анонимен

преди 7 години

От чужбина гласуват малко повече от 100 хиляди души, от които 30 хиляди от Турция. Капка в морето, нищо не променят. Пак ви занимават с глупости барем забравите за газта и тока...

78

Анонимен

преди 7 години

Добре, като са заплаха гласовете от Турция, защо българите масово не гласуват?Или не ги смятат за заплаха, или ги мързи. И в двата случая - сами са си виновни.

77

Анонимен

преди 7 години

Вижте как се гърчим! Съгласили сме се, че българин в Европа и САЩ и турчин в Турция е едно и също нещо! Тиквата и плевела айрък имали едно и също право да растат на една и съща почва и нива! Ами, добре!Карайте по тоя начин и ще цъфнете!

76

Анонимен

преди 7 години

Не живеят с години у нас, не плащат данъци, изпращат пари на близките-вярно е. Но те не знаят и повечето не ги интересува колко агресивно турците атакуват България. Рапона от години се е надупил на Ердоган, предал ни е отдавна и ако тур//чулята посегнат ще им полегне. Само и само да в на власт. Ще е готов и валия да го направят, Ф-ес ще сложи, шалвари. Не сте ли разбрали, мрази българите, мрази България! Президента е прав и да действа! Подкрепяме го напълно!

75

Анонимен

преди 7 години

До Един българинВ Гърция!!!

74

Анонимен

преди 7 години

Много помия по Радев! Друго е да го играеш добрия чичко. Медиите техвалят, няколко важни столици те крепят, ЕНП няма да ти спира парите. Нинова знаете ли кога и бе отредено да загуби? Когато води оня диалог с Дол и тоя я пита как утре ако управлява България, с какъв тон и език ще говори с Тях! Тя отговори, че със същия тон и я пуснаха без кънки по пързалката. Някои телевизии и едно радио по разни механизми получават по 4-5 милиона помощ от Европа чрез правителството.Не бива да се рискува!