133

Анонимен

преди 7 години

Вие наистина ли си мислите че живеете в държава ?

132

Анонимен

преди 7 години

Пиша пак - аз не съм съгласен гастербаитери, напуснали по икономически причини, да ми определят правитеството и да гласуват за същите кратуни, заради които са избягали.Ако и плащат данъците тук, ползват здравеопазване, полиция и администраця тук и си чупят колите в уникалните ни магистрали - тогава да гласуват. Иначе да си гласуват там, където си плащат данъците (ако ги пуснат, разбира се).

131

Анонимен

преди 7 години

Кудкудяка момчето по медиите, заработва си връщането на работа. Само като му видиш "ентелигентната" физионимия и ти става ясно, че е перфектният държавен служител....

130

Класика!

преди 7 години

Ако казаното от този човек е вярно / а то твърде вероятно е!/, станалото означава само едно - че институциите просто са си избърсали оцапаните задни части със своя служител...

129

цц

преди 7 години

Премахване на двойното гражданство с държави нямащи токова (Турция напр.) , гласуване само в консулствата и забрана на религиозни и финансирани от други страни партии. Това е начина. Дано ОП приемат тези идеи.

128

Анонимен

преди 7 години

Радев е лъжец. Талев президент

127

66

преди 7 години

тОЗИ ЛИЧИ ЧЕ ЗА ПАРИ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОРЪЧКОВ ЗА ВСЕКИ ...АДМИНИСТРАЦИЯТА ТРЯБВА ДА СЕ ОСВОБОДИ ОТ ТАКИВА ПЛЪХОВЕ...

126

Анонимен

преди 7 години

Проектозакона по принцип е не приложим. Няма как да видиш къде е бил някой, ако е бил в страна от ЕС. Те сега не могат да оправят избирателните списъци, ако трябва и проверка къде си бил последните 3 месеца ще стане мазало. Не че съм очаквал старшината да се сети, но все си мислех че има някакви съветници.

125

Анонимен

преди 7 години

каква патардия и гърмящи бушони пак за 100 хиляди туристи гласуващи от чужбина по избори предимно бурсаджии и дюселдорфци. да се въведе електронно гласуване и стига са харчили пари на вятъра за секции и автобуси!

124

Анонимен

преди 7 години

Гласуващите да ми обяснат защо техните ментори увеличиха цените? Избиращите политицате не мислят ли че са отговорни за това, което техните любимци сътвориха? ВИЕ им давате ножа, с който режат, а сега искате от тях да режат народа на парчета- едните в страна другите- вън.Абе до кога ще слагате на кормилото слепци? Ако това беше влак и с машинистите, които сте избрали, давате ли си сметка каква катастрофа сте предизвикали?

123

До 130

преди 7 години

Според мен има начин с една единствена проманя в дефиницията на пълнолетен гражданин - Това е лице постоянно пебиваващо в страната, което е изпълнило конституционните си задължения - образование и плащане на данъци , знание на език...навършило 21. Това ще поправи автоматично маса закони.

122

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 127Е нали сте големи данъкоплатци сега ще имате "повече" средства за поскъпването на газта, парното и останалите консумативи! Понеже се мислите за Богоизбраните българи - болен здрав носи!

121

аз

преди 7 години

До АнонименРадев не се интересува от мнението на българите в чужбина! Такива в Русия практически няма! А мнението на останалите не съвпада със спуснатите от Москва изисквания.

120

Анонимен

преди 7 години

Чиста злоба и завист, че ви не сте успяли да се махнете, ви води да искате това за нашите сънародници. Защото всеки от вас, коити го искате, ако утре ви се отвори възможност да заминете, ще го направите. Едва ли спите с потрета на Левски или Ботев, едва ли тоя фалшив патриотизъм, който струи тука, ще ви спре. Или ще останате защото, не можете да гласувате?))

119

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 127Боже, тия пък в България се изкараха големи данъкопладци! Само се чудят от къде да прилапат нещо от сивата икономика за да се една троха пред съседа! Шведите пък плащат и за умрелите! А пък някои от тези в чужбина си мислят че техния глас ще оправи България! Трагедия или дефект в мисловната дейност! тая реалност ги блъска вече 30 години, дишат пръднята "чист въздъх" изпод попското раси, и все още не са се събудили! Спете още, така сте най-удобни!

118

Kratia

преди 7 години

Ami zasto da glasuvat usednali, ne moje li bulgarite da glasuvat pravi na megana, na plostada...?! Nali sa jivi i mogat da stoiat na krakata si?!

117

ТАЛЕВ Е ЛЪЖЕЦ

преди 7 години

ТОЯ ЛЪЖЕ! УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ МАНИПУЛИРА СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ. СЛЕД КАТО ТОЛКОВА ГО РАЗДУВА НОВА ТВ, НЕЩО НЕ Е КАКТО ТРЯБВА. СЕГА СА СЕ РАЗВИХРИЛИ ГЕРБАДЖИИТЕ, КОИТО МАНИПУЛИРАТ И НАСТРОЙВАТ СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА. ЗАЩО ТОВА *** НЕ КАЖЕ КАКВО ОЩЕ Е ОБСЪЖДАНО, КОЕТО Е СЪЩЕСТВЕНОТО И ВАЖНОТО. ИЗОБЩО ПОРЕДНАТА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА ВАКХАНЛИЯ НА ПЛАТЕНАТА БОКОВА КОХОРТА, ТОЗИ ПЪТ НАЧЕЛО С ВЪПРОСНИЯ ЧИНОВНИК

116

Анонимен

преди 7 години

За съжаление, повтарям, за съжаление просто няма законен начин да се ограничи гласуването от страна на изселници и шведи, без да се засегне в някаква степен и това на останалите българи в чужбина. Сегашната ситуация е в резултат на дълги години слагачество и реверанси към етническите партии в страната и една южна нам съседка. За да се получи трябват промени в Конституцията и куп закони, няма как да стане с разни левашки опити и 1-2 изречения в едно законче.

115

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСлед като си отишъл да живееш,работиш,плащаш данъци в друга държава няма за какво да гласуваш и да определяш как ще се развива България.Така че в този проектозакон няма нищо лошо.................Гледам България се разива много добре и българите в чужбина останаха последния враг, който все още ви спъва. Иначе развихте най-богата и просперираща държава в света и в галактиката. И го казваш не тези, които избягаха от тука, защото не обичат хубавото. Продължавайте наред)))

114

Анонимен

преди 7 години

Искам да попитам гласуващитеq защо не се разсърдихте на вашите партиxни лидери, затова че плащат на ромите да гласуват? Този факт полека беше изместен като престъплениe, а вниманието беше насочено НЕ КЪМ ТОВА ЧЕ ГО ИМА , А КdК ДА СЕ НАДЦАКАТ ТЕЗИ ГЛАСОВЕ. Значи партиините ви лидери ви насъскват срещу ромите, за да гласувате като те печелят и в двата случая. Вие сте пречакани, а ромите поне са с едни пари напред. Остава ви само кухата городст, че вашата пратия е победила)) А вие победихте ли? НЕ