153

Анонимен

преди 7 години

Всички юристи,икономисти,финансисти,социолози,политолози и т.н. номе-нклатик-уристи и герберовани соросоидални ART-исти ,преди да бъдат назначени на каквато и да е работа,трябва да лежат от 3 до 5 години в затвора- те си знаят защо! И да внимават в картинката!Перестройката в САЩ е в пълен ход и Тръмп каза,че дадените от САЩ пари на "некои другари",за да разрушат БГ,СИВ и СССР трябва да се връщат!

152

Емил Г

преди 7 години

ЖИВЕЕЩИТЕ ИЗВАН БГ, ВНАСЙАМЕ ОКОЛО 1 МИЛИАРД НА ГОДИНА( ЧИСТИ ПАРИ, С ПЛАТЕНИ И ДАНАЦИ), И ОТ ТЕЗИ ДАНАЦИ, СА.... ЕВРО ПАРИТЕ ЗА БГ! КОИТО СИ СЛАГАТЕ В...... МАГИСТРАЛИ ( КОИТО СА НАТОВСКИ ИЗИСКВАНИА), И ТН. А, КОЛКО ХАРЧИМЕ КАТО СИ ДОЙДЕМЕ В БГ, В ЗАСЛУЖЕНА ГОДИШЕНА. О ТПУСКА??? ТА, ЗА КАКВО ГОВОРИТЕ?!

151

До Мдаа

преди 7 години

Това че някой дава пари на близките си това не е даване на пари в бюджета.Тогава да дадем права и на фирмите които правят инвестиции у нас и те да гласуват.Егати абсурдната логика някой подпомагал родителите си или децата си и затова имал право да гласува. Всеки има право да живее където си иска и да харчи парите си където си иска дали за себе си и за своите близки.Но хората които са отишли да живеят в чужбина са избрали друга държава за своя родина и затова да не могат да определят моето бъдеще

150

Aнонимен

преди 7 години

Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България "Изборът на хората" 04.05.2017г.пл. "Народно събрание"Стига са се подигравали с народа!

149

мдаа

преди 7 години

До ЖАЛКО!Хората ,които не плащат данъци у нас внасят над един милиард лева в българския бюджет като пари дадени на близките им.

148

бг

преди 7 години

Има аргументи за уседналостта ,има и против . Много по-силни обаче са аргументите за образователен ценз и грамотност. Ако си неграмотен -не знаеш какво изБираш и щом при безплатно образование не си положил усилия да ограмотиш себе си ,какво мнение и глас може да дадеш за управлението на държавата. Така се решават всички проблеми и за купуването на гласове и за гласовете отвън.А даже и да има гласове отвън -поне ще са на гработни хора.

147

ЖАЛКО!

преди 7 години

Много жалко ще бъде за БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ако такъв закон не бъде приет!Защо хора ,които не живеят в България ,не плащат данъци и с нищо не помагат на страната, ще влияят на политиката у нас?

146

Анонимен

преди 7 години

До 156 АниГлупавичко момиченце си, ако си от този пол, ама защо го публикуваш. Т.е. глупоста имам в предвид. Лястовичка търси дебелия си

145

?

преди 7 години

И ЗАЩО бе уволнен Талев? Стара социалистическа практика.Той е изпълник разпорежданията! Нищо УМИШЛЕНО няма.Президент Радев? Избраха Ви, защото мислеха, че сте РАЗЛИЧЕН от БСП.

144

ДОСТ

преди 7 години

Агент сава се издриска от дост.вдигна цялата държава и агентура за да си спаси ***.жалкото в случая е че успешно манипулира масата етнически българи .които не разбират че от дост зависи спасението на българия.като се унищожи проклятието на България доган сава агента.И заедно всички демократични сили и хора дето не им е промит мозъка от агентска пропаганда да рестартираме проваления от гнусните агенти на дс преход!!!!!

143

Отвратен

преди 7 години

Тепърва ще му теглим теглото на Радев. За сега още не се е развихрил, а само опипва почвата. А като се развихри..., Роско ще ни се види моминска пазва пре тоя...

142

До 145

преди 7 години

Крадеца вика дръжте крадеца.Твоето ниво ти го е определил самият агент Буда-"Аз съм *** и вие сте прости,затова се разбираме".А иначе да те светна,че президента не вдига и не сваля цени,ако ме разбираш,де.Това беше бомба,заложена от предишното/вашето/правителство,която не взривиха умишлено преди изборите,за да ви помогнат да ги спечелите.Пирова победа е това,от мен да знаеш.

141

От Германия

преди 7 години

Че много си беше адекватен проекта за закон. Само би трябвало да е като в Англия - декларираш че не живееш в България следователно не плащаш данъци там и не гласуваш там съответно. Който плаща данъците той поръчва музиката.

140

тъжен факт за Радев

преди 7 години

Президентът и това тенденциозно назначено от него правителство не се справят с текущите проблеми. Представяте ли си колко още бакии ще забъркат тези некадърници, ако не се създаде бързо нормално правителство...

139

Ани

преди 7 години

Ей,стига с това двойно гражданство и плачът на нашите мигранти.Не може хем това в онова,хем душата в рая.Това е все едно аз да съм омъжена за двама души едовременно.При единия стоя,защото е богат и имам полза,а при другия отивам,защото го обичам.Не че го няма и това,но поне не е официализирано.Затова да избират-ако искат да са български граждани-да си останат само такива и да гласуват тук или в посолствата в чужбина.Или да си гласуват за чуждата страна,ако я припознават за своя.

138

Анонимен

преди 7 години

..Проектозакона по принцип е не приложим.....*************Как да не е ще следим всеки с ДжиПиЕси какво пък колко ще ни струва ? Отпечатъци това онава все е далаверка.

137

Анонимен

преди 7 години

Тиквата не може да се побере в кожата си, защото пировата му победа не променя факта, че Радев е президент, заради което той се фръцна и нема как да му набива канчето.Съмнявам се Радев да е съчинил подобно нещо, по скоро банкянския нарцис ще запали държавата, буквално, защото не се е примирил с президетнския вот.Не забравяте, че президентът е президент на всички българи, без значение къде живеят.Тепърва ще сме заложници на истеричните кризи на тиквата.

136

Анонимен

преди 7 години

Премахването на двойното гражданство е технически невъзможно! Реакцията на Радев е напълно адекватна, за ситуацията! Всички българи живеещи в чужбина са ЗА! несъгласните не са българи!

135

Анонимен

преди 7 години

Справедливото правителство на Герджиков !Вече има един министър с досъдебно, ще има и още

134

Анонимен

преди 7 години

Това е активно мероприятие на Румен Решетников и агент Сава т.н. Ахмед Доган - това решение устройва единствено ДпС, защото орязва гласовете на ДОСТ !