18

Анонимен

преди 7 години

До Щирлиц - Ако не греша ЗИМ е почти или съвсем същият на външен вид...Ми, същият е! От същия завод -ЗИС (Завод имени Сталина) когото, след "развенчаване култа към личността на Сталин", беше преименуван на ЗИМ (Завод имени Молотова). Не след много време и този *** го шкартираха като го заклеймиха за негодяй.

17

чичо Гошо

преди 7 години

От секретен източник научих,че вече е продадена. Собственичка е другарката от левия ъгъл.

16

Анонимен

преди 7 години

Колкото министъра на отбраната на Русия Шойгу е истински руснак, толкова и ЗИС -а на Сталин е руска кола. направена е на английски конвейр и са използване агрегати и възли на /шаси и пр./ на американския Пакард, защото товарищ Сталин е изпитвал слабост към тази марка. Само допълнителната бронировка е руска.

15

чичо Гошо

преди 7 години

От секретен източник научих,че вече е продадена.Собственикът бил от Банкя.

14

Бай Данчо

преди 7 години

Колата е на Сталин колкото аз съм Юрий Гагарин.Може и да му дадат 10-20 хилки но не повече. Тази кола е супер масов таксиметър 50-те. Продава я вече повече от 2 години по немски сайтове.

13

Щирлиц

преди 7 години

Ако не греша ЗИМ е почти или съвсем същият на външен вид.Имало е такива таксита в София,и баща ми/лека му пръст/ е карал ЗИМ като такси по софийските улици.

12

а на Бойко Мерцедеса

преди 7 години

А Бойко продава ли Мерцедеса...........

11

малко история

преди 7 години

Дизайнер е Андрей Островски, но за образец е взет американският Packard 180 Touring Sedan.Инженерите от ЗИС, начело с младия тогава 33-годишен главен дизайнер на завода Борис Фитерман, знаели дългогодишната любов на вожда другаря Сталин към марката Packard. Те са били инструктирани да ползват за прототип модел на тази марка за нова серия съветска кола от висок клас. Ползвано е и взаимстване от Buick Limited-90-L.

10

Анонимен

преди 7 години

бих я взел, но евронормите на ЕС са други и ще ми спрат барутника!

9

мдаа

преди 7 години

колкото и да ти е скъпа колата колкото и поръчкова да е и бронирана и мощна идва ден в който тебе те няма и само хора с много пари и малко акъл искат да се "докоснат" до тебе...

8

zeus

преди 7 години

До Анонимен 7Не, господине, не може да гледате снимката на това бронирано чудовище и да не ви хареса ако разбирате от коли. Не виждам какво намесвате комунисти и другари, а не обсъждате самата кола.

7

Анонимен

преди 7 години

До zeus - Страхотна машина, харесва ми...Ми, бръкни се ве! Продава се!

6

zeus

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАТи май си много *** или не можеш да четеш. След разпада на СССР там настава една либерасткa анархия, раждат се олигарсите, всеки краде каквото може.

5

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

А къде и е дулото...

4

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До zeusТи чуваш ли се какво говориш... - как всемогъщото КГБ ще позволи да откраднат колата на бащицата на народите...това е безумие остава и мумията да откраднат...

3

zeus

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАЛимузината очевидно е открадната след разпада на СССР и се продава от частно лице.

2

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Айдееееее, почна се... - магучая започна да разпродава активи... - а не им ли е скъпа тая реликва - все едно да продадат мумията... - ама като дойде гладът - не пита...

1

zeus

преди 7 години

Страхотна машина, харесва ми много повече от сегашните пластмасови еднодневки.