27

Анонимен

преди 7 години

Какви барикади ще издигаш, бе! Всички евроатлнатически настроени шушумиги не виждат причина да защитават родината си от каквото и да било и биха емигрирали при първа опасност. Единствените които изявяват желание за някаква борба в България, за добро или лошо, са с русуфилски убеждения. И те са слаба ракия, но дори срещу тях евротолерасти от какъвто и да е вид нямат никакъв шанс! Проевропейски барикади и барикададжии на тях може да има само, ако чича ви Сорос развърже кесията.

26

Анонимен

преди 7 години

Уплашиха се лишените от глас да не се върнат и да поискат сметката. Защото май са повече от "уседналите" и закрепостени крестияне и с повечко възможности.

25

Анонимен

преди 7 години

Един "българин",който от 24 години живее във Франция,тази сутрин се пенявеше по ТВ,че му се нарушавали гражданските права.Сложих му кавички,защото той одавна не е българин,с нищо не допринася за родината си,не плаща данъци тук,но има претенции.Закона трябва да се промени за всички,независимо дали живеят на запад или в Турция.Хора,които милеят за родината си не бягат,а остават тук,работят,живеят,създават деца и допринасят за просперитета на страната,която обезлюдява от такива като тях.

24

Анонимен

преди 7 години

Твърдо за,,уседналостта !Писна ми някВи, дето идват за две седмици в България и смятат, че най-голямото благо е да стигнат по магистралата бързо до морето, а по пътя се прехласват по някоя и друга новопостроена сграда, да ми обясняват, как добре се развива България !Изобщо,,ваканционните българи, не могат да предопределят бъдещето Ми !

23

Анонимен

преди 7 години

Още вчера ви казах за конституцията ама кой да слуша.

22

602 izbivateli?

преди 7 години

Teroristi li sa bg administrativni kmetove, koito praviat falshivi adresni registracii v bg za politicheski izbori na bg grajani v bg?!Naprimer v selo Belo pole?

21

бг

преди 7 години

Щом тиквата се съюзи с най-фашизираната и антиевропейска част от руската агентура нищо добро не ни чака и май пак ще се издигат барикади.

20

Анонимен

преди 7 години

Трябва ни тоя закон. Така ще се орежат всички алъш-вериши с турските изселници и ДПС и ДОСТ ще останат в историята.

19

АНОНИМЕН

преди 7 години

Днес.бг,до кога ще ни занимавате с този предател?Той падна зад борда1 Време е корабът да продължи напред.

18

;)

преди 7 години

понеже назрява скандал около тази уседналост и хоп един бушон да изгърми, някакъв си чиновник видите ли без знанието на министъра си да публикува на официалната страница на министерството си акт за обществено обсъждане - абсолютно нагласено. сега просто ще го преместят на друго място за компенсация, че спасява шефа си.

17

Анонимен

преди 7 години

Предполагам на буона е платено достатъчно, а българския съд ще го върне с почести и обезщетения!

16

Ново 20

преди 7 години

Пуснат по пързалката - Любомир Талев...по нова схема...

15

Йори

преди 7 години

Май пак си намериха бушон за собствената им некадърност. Според мен ситуацията е преднамерена и обмислена и министърката да не се прави на ощипана гимназистка. Просто пробваха на принципа "ако мине", но не би. В такива ситуации на запад си отива не само чиновника, но и висшестоящия отговорен министър. Но тук нали сме свикнали все удобния да ни е виновен и активно да бягаме от отговорност, та човека сега си замина мърцина. Не, че след месец-два няма тихомълком да го възстановят на работа, де.

14

Анонимен

преди 7 години

Тази сутрин нЕкЪф се пенеше по телевизията, че видите ли, от 24 години живеел във Франция, ама му било на живот и смърт да гласува в България.Абе пич, това, че пращаш по двеста евро на баба си по великден, не те прави български гражданин, плащащ ежегодно десетки хиляди левове, преки и косвени данъци ! Още повече, че децата ти, ще бъдат,,французи,а ти хабер нямаш, кой,кой е в българската политика !

13

До Андрешко

преди 7 години

Разбира се че е умишлено!! В правителството работят сума психолози с чиято помощ се манипулира обществото!И вдигането на газа толкова много е умишлено , ще го свалят наполовина после и стадото ще е доволно и ще вика ура на Борисов!

12

сминдух енд чесън

преди 7 години

А дали решението за газта и водата не е подобна грешка?

11

Анонимен

преди 7 години

Това е БСП....пълни некъдърници!

10

Анонимен

преди 7 години

До 5Нищо не си разбрал и ти ама карай.

9

Анонимен

преди 7 години

Ако е вярно написаното в статията, наш'те висши чиновници съвсем са се отплеснали и оплескали. И сега ни плакнат и ... завиват.

8

Анонимен

преди 7 години

Сега чакаме да обявят и обещанието за вдигането на пенсии и заплати за грешка на някой чиновник, я от Герб , я от ОП !