21

месара

преди 7 години

към всички плюващи Борисов отправям поздрав с интимен привкус !

20

До "месара"

преди 7 години

То се пише и "месаря", ама...

19

До Циник

преди 7 години

Хайде, много ви моля, като си живеете в Германия или някъде по света, да не ми натрапвате Боко или други такива престъпници да управляват мен и близките ми тук в България!

18

месара

преди 7 години

до 22 : когато станеш малко по грамотен ще разбереш ! - незнам - не се пише така , отвори си правописният речник когато коментираш , ляво или дясно !

17

Aнонимен

преди 7 години

Всеки трети чака да види имотното и финанспво състояние на подреденото ново /старо/ правителство, обявено публично. Преди и след управлението.

16

до 22

преди 7 години

ТО и Борисов, не знае какво му е управлението! Каквото каже Европа, стига му само да се дуе като паун.

15

Анонимен

преди 7 години

Аз незнам какво е управлението на Тиквата! Не е дясно определено, не е и ляво, нещо фашистко ли е?....

14

Анонимен

преди 7 години

Че по какво се различава Борисов2 от Борисов 3. Само по годината. Пак ще бъдат същите некадърници във властта. Може и Цецо да уредят с някое министерство.

13

se

преди 7 години

Започва третата голяма кражба на ГЕРБ.Още колко заеми ще вземат и ще си разпределят на гърба на народа ни.Но който ги е избрал да е мислил.Спасението ни е само в Русия и трябва час по скоро да възстановим икономическите си взаимоотношения с тях.От ЕС получихме бяло робство с инвестициите и заплати масово 600-800 лева и се облажиха земеделците в севера и строителите на магистралки , градинки,тротоарчета и санирането .От ГЕРБ и дясно управление нищо добро за хората в провинцията.

12

Моля?????????

преди 7 години

И за какво чакат Борисов 3 извинявайте ?!Да ни го наклецат пак! Вероятно свинетките от нова година ще са 150, Лилиту за това мечтаеше цял мандат! Заеми, кражби от саниране, мутризация, рекет, разцвет на монополи, частни съдия изпълнители, фирми за бързи кредити предвид обедняването на българите и те така....

11

избори до дупка

преди 7 години

Избори до дупка и пак избори,ГЕРБ ЕООД КОМЕРС пак купиха бедното и краставици стадо...в други държави крадците и убийците на народа си се наказват жестоко,а в пропадналата България се толерират и пак ще го вкарват на народа с нови милиардни дългове.....Българиооооооооо да не допуснем крадците и убийците пак на власт,да излеземна улицата и да ги изметем там където им е мястото

10

Анонимен

преди 7 години

Ми, *** много точно описа сегашното ни полужение бе ! Браво !!!!

9

оооо НЕ

преди 7 години

Експеримента на Винету е вреден за България и народа и се видя с тия крадливи и корумпирани КАЛИНКИИИИИИ до къде докараха народа....а тия горките фашисти просто ще запалят чергата на страната......СРАМ и ПОЗОР са тия фашисти за Европейска БЪЛГАРИЯ

8

Нас

преди 7 години

Преминал се Илия огледал се пак в тия !!! В случая Бойко !!!!

7

Aнонимен

преди 7 години

Всеки трети чака да види каква каша ще се заформи, то все чакаме нещо. А накрая нищо, впрочем само обещания в предизборни кампании и до там. До болка са познати действията им.

6

Оооо НЕ

преди 7 години

Това вече е изпята песен Тиквуна с псевдо патриотите-фашистите,крадците и убийците на народа......обръчите от фирми на фашистите ограбиха парите за граничната ограда с Турция и затова е златна цената,30 милиона евра също са откраднати от псведопатриотите които БГ държавата продава паспорти на македонци....няма закони в БГ,нема ДАНС,ПРОКУРАТУРА.....Те вместо да са в затвора за нанесените огромни щети на народа и държавата тези престъпници се гласят отново да управляват- да крадат

5

Анонимен

преди 7 години

А от Топлфикация нямат ли намерение да изключват парното или ще го оставят заради такса сградна инсталация да бичи цяло лято?! От десетина дни вече сме изключили радиаторите в къщи, защото е топло!

4

Анонимен

преди 7 години

И тези две *** глАви ли ще ни управляват вбъдеще? Баси!!!! Нали досега задобрявахме а все по-бедни, болни и ограбени? Защо българина не разбере, не може австралопитеци като тези да направят каквото и да е за да заживеем нормално. Крадат и мамаят, мамят и крадат, за българите не им дреме. Все не им стига краденото и не спират. Единият завършил ВИФ, другият Симеоново, струяр на маркуча. Ограбиха катебе, и какво ли не, какво очаквате, висок стандарт? Мизерия и мигания.Които гласуваха за тези са ид

3

Стамен

преди 7 години

Спокойно на Бойко му стигат Каракачанов, Сидеров, Марешки, други от л.удницата не му трябват .

2

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

И като съставят ГЕРБ правителство какво ? Ще цъфнем и ще вържем, така ли ?!Видяхме ги какво могат !Ще крадат още някоя година, ще теглят заеми на гърба на българския народ и ще "усвояват" европейски пари ...Накрая пак ще хвърли Баце оставката ..Колко пъти трябва да го гледаме този филм ? е ви ли омръзна ?!