41

Анонимен

преди 7 години

Изобщо не чакаме, да се махат по-надалеч и без туй плюха на законно избрания президент на всички българи подадоха си оставките и казаха че няма да работят със него Прав им път към С. Корея. Тия са опасни за националната сигурност.

40

месара

преди 7 години

опаааа , и комсомолката надя повърна червена жлъч , и на нея света и е виновен че е незадоволена

39

кк

преди 7 години

На другия ден, след като Бойко прецени, че си е намерил коалиционен партньор, върху когото да хвърли вината за следващия си провал, ще имаме правителство.

38

Дръндер

преди 7 години

Аз чакам те да си ходят след като се провалят пак!

37

Анонимен

преди 7 години

До MRAWKAНАИ-ВЕРОЯТНО ИЗБОРИТЕ СА ФАШИФИЦИРАНИ ЗА ДА СПЕЧЕЛЯТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ.СЪЩО ТАКА ПОЛОВИНАТА БЪЛГАРИ НЕ СА ГЛАСУВАЛИ ТЪИ КАТО НЕ ВИЖДАТ ДОСТОИНИ МЕ-----------------А като избраха Радев бяха ли фалшифицирани изборите?

36

о-о, предложи!

преди 7 години

До MRAWKA - АЗ НЕ ДОПУСКАМ ЧЕ ТОЛКО МНОГО БЪЛГАРИ СА БАВНОРАЗВИВАЩИ СЕ ЗА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЕЯ ПРЕСТЪПНИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ...Предложи ве, за кои престъпници и национални предатели да гласуват бързоразвиващите се българи! Кажи си!

35

Професор

преди 7 години

Мачкай Бойко комунистите!

34

Така е

преди 7 години

Не плюйте по Бойко Победителя.Така ще остане в историята.

33

месара

преди 7 години

виж папируса ми е безплатен , пиша на гърба на бсп листовките

32

Анонимен

преди 7 години

Този *** отдавна доказа какво може. България ще продължава да потъва в корупция,несправедливост,повсеместно ограбване, мизерия и обезлюдяване на страната ни. Затова младите ще бягат от тук отвратени!Никой не мисли за българите и България.

31

Анонимен

преди 7 години

Притеснителното е, че първия път Борисов хвърли оставката с ентусиазъм, а втория път - едвам-едвам. Как ли ще я хвърли третия път?

30

месара

преди 7 години

до 37 : по добре е от -анонимен - , вие пък от бсп даже и безразборни думи не можете да подредите ( ама то е така в главите ви - каша ) ако отвориш речник ще видиш какво означава месара !

29

Анонимен

преди 7 години

Da razbira se che Boiko tryabva,toi e pobeditel da ne bi da ste zabravili!?I toi ima pravo da podrejda figurite,a beliyat pudel s ruskoto zname,tryabva da si podade ostavka na ataka i da si harchi rublite.

28

Геро

преди 7 години

Всеки изка нещо ново. Няма да стане. Оставете го Борисов той е поставено лици,като всички останали извън БСП - за временно ползван. Погледнете изгладнелия источен звяр и погледнете на нещата обективно. Новото ще е:Инфлация, 5 лв. за едно евро и глад,дано Ви харесва.

27

месара

преди 7 години

до 29 : така икономисвам мастило , за това пиша с малки букви

26

Анонимен

преди 7 години

Тогава това не е дума, а безразборно съчетание от букви, ама вие феновете на престъпника от Банкя сте такива-безразборни в главите!

25

месара

преди 7 години

до 30 : двете думи - месара и месаря , нямат общо , за това е месара ! иначе да , пише се месаря , когато говорим за човек който продава месо . благодаря !

24

Един от Северозапада

преди 7 години

Когато в един западащ бардак, какъвто сме в момента , не вървят работите, се сменяват не леглата, а труженичките. Старите ги знаем какво могат, и за това сме на това положение.

23

Дедо

преди 7 години

Е па то големо проучване на "общественото мнение" БББРРРРЕЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ! А ако хванеш и едно *** от мааааалата и то ще ти каже,че нареждането от восточная губерния е да се даде отново шанс на изоставащия комунизъм, както през 2005 година царя беше задължен да на прави коалиция за да поизправи пропадналото БСП. Ха да ни е честито.

22

Дедо Георги

преди 7 години

Айде бате Бойко, тебе чакаме, бържи идвай .Колко асфалт има за слагане на пръстта, колко стиропор да се лепи на напукани панели по блоковете, колко заеми да се теглят за строене на тротоари с напукани плочки .Народа тебе чака, да видят как се строй с 3 милиона, строеж за 500 000 лв.На бай *** наследника, на Тодор Живков незаконното к.опеле .Роден ц.ървул, умрял ц.ървул.