61

Анонимен

преди 5 години

браво

60

Анонимен

преди 5 години

Уфффф, омръзна ми да ги гледам тези кратуни.

59

Анонимен

преди 5 години

Как да ни уважават като народ който за трети път избира да го управляват шебе/ци като тези двамата. И двамата милиардери, нагли, без достойнство, безкрайно страхливи, продажни, пият от кръвта на българина, недостойни дори и за овчари на стадо. И гербераста тича пак да си ги избира, вие от бедност и пристотия, но като види някой от тях, кляка и му смучка вувузелата. Стокхолмски синдром. В Африка или другаде, отдавна щяха да са обесени. Тук им ръкопляскат, молят да ги спасяват. Нема толкова ***

58

смЕх

преди 5 години

Всеки трети чака коалиция, а другите две трети му чакат оставката като гледам как вървят нЕкои цени не е далеч времето .

57

Шефа

преди 5 години

Активистите на ГЕРБ просто не стават за работа , която да донесе полза за обществото !Като коне с капаци са , те гледат само в една посока ....да си удовлетворят личния интерес , въобще не ги боли за "лошия матрял"!Но за изграждане на коалиция , ще трябва да отделят нещо и за другите , защото пак .....на избори и надали ще повторят този резултат!Дано се продънят в преговорите и да се разкарат от политическата сцена защото са ......лешояди!

56

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ обаче първо подреди цените на парно, вода и ток. Стремглаво нагоре!Зер, охарчиха се покрай изборите да купуват гласове сега трябва да си ги върнат стократно от народната гърбина.

55

бай Петко

преди 5 години

Едно нещо колкото е по-простичко, толкова е по-велико. На избори всеки да идва с оцветена топка от пинк-понк, като в тотализатора, и да пуща в затворена, непрозрачна кутия, способна да побере топките. След гласуване цветно четяща машина да брои цветовете на гласовете и да сравнява с броя на гласувалите. А да видим ще има ли фалшификации? Ама на мераклиите за шашми не им отърва !!!

54

торбалан

преди 5 години

тоа що е толкова сърдит да не е за това че похарчи 20 мил. държавни пари за мандат дето може и година да не изкара

53

ЧЕСТИТО НА МАТЕРИАЛА

преди 5 години

Ха да ни е честита новата цена на газа, тока, водата, бензина...пък скоро и на други стоки и услуги Да ни е честит и третия премиерски мандат на другаря Борисов от с. Банкя. Радвайте се на тези хубави новини!

52

Членска карта №7

преди 5 години

До ъ-ъ, че тоПри червените е традиция да жертват своите за да пребъде глутницата... Сега са прегрупират около Тиквата, но и на него скоро ще му духнат под опашката!

51

ъ-ъ, че то

преди 5 години

Даже и вождът на червените, Станишев, избяга от тях и поддръжниците им! Толкова са безперспективни!

50

Анонимен

преди 5 години

този *** ще оправи БГ, когато на петел му поникнат джуки - просто БГ няма да се оправи никога и ще изчезнем като нация - КАПИШ

49

Анонимен

преди 5 години

И трите, Надя, в комбинация и поотделно - как умен човек ще си избере някой, който е прочел една книга през живота си? Абсурд

48

Анонимен

преди 5 години

оправяча на България

47

Членска карта №7

преди 5 години

до 64Ми давай, ко чакаш на дивана. Руши ТЕЦ-ве, АЕЦ, ВЕЦ-ве, Рафинерии....

46

???

преди 5 години

Защо си заравяте главите в пясъка, а сте си заголили задниците за истината? Милион гласували за него (как ли) , а 5 милиона не го искат. И това е победа ли? Смешници.

45

Членска карта №7

преди 5 години

До тц!Дано намерят достойни заместници на майките, бабите и дядовците си..., ако са серсеми, на твоя акъл!

44

абсурдистан

преди 5 години

ми чакат Я ! герб са многохилядна структура -навсякъде ,по програми ,по проекти ,по държавни постове - Чакат да Лапат !

43

Дам...

преди 5 години

Хитрец е Борисов, усети, че буквално може да си играе с матеряла както си поиска. Винаги идва с малко на власт и когато стане напечено се "разсърдва" и си тръгва, после се връща, а през това време всичко се вдига: ток, вода, газ, горива и т.н. Но Вожда се връща на бял кон и казва: " Видяхте ли какво стана, като ме нямаше?"

42

тц!

преди 5 години

До Анонимен - Затова младите ще бягат от тук отвратени...Младите бягат от закостенялата, изостанала и назадничава маса от населението, ревяща да се връща миналото, водеща до всичко това, което представлява България в момента. Съвсем не бягат от Борисов!