81

Анонимен

преди 7 години

Ss 4akam obedchtanieto na boiko 1500 lv minimalna saplata i 350 lv minimalna pensia

80

To6

преди 7 години

Боко, Боко защо ти беше тази победа. Хората са го казали - един път със стомничката, ..... Зор, зор и накрая. А този път не се знае до къде ще стигнат нещата .....

79

Наивен

преди 7 години

"Всеки трети чака: ГЕРБ да подреди коалиционен кабинет."Подразбира се че останалите две трети не чакат ГЕРБ да подреди кабинет. Защо ли от изборите излезе друго?

78

Анонимен

преди 7 години

Ne s dos s dps e gerb 27 g vse edno i saschto

77

Анонимен

преди 7 години

Gerb s dos vinagi s turzite a patriotite kak schte tarpat dps turzite nali da protiv turzite ili da vlasat v vlasta i turzite schte priemat patriotite siderov kak priema tova gerb dps ina4e vs sa bkp bili posle se prebojadisvat v dr partiii kak ba4varova za4eva sled kato naroda ne gi iska sagubili sa se orediha pak v nc kombinaziite na gerb dano da e sa dobre sega isgonenia gl sekretar schte go varnat pak mvr ba4varova mu e druschka nali mu besche ministerka be snanie sa mvr

76

Офф ,да се омита

преди 7 години

Дано В.Симеонов удържи на думата си, и откаже да прави правителство с вулгарния банкянски селянин.

75

НБ

преди 7 години

Не съм от ГЕРБ,но се надявам ББ да успее да създаде Правителство,реално всички около него са политически изгладнели хиени. Готови дори и за няколко месеца да участват във властта и да се облагодетелстват, дори и с цената на следващите избори да се превърнат в политически трупове!

74

обективен

преди 7 години

Истината е ,че 3/4 от българите се надяваме аборигените от Гроб никога да не помиришат власт.Уви ,ще се наложи да изтърпим още един кабинет "Тиква"-3...Жалко.

73

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен100 Новата мантра сега ще е "Да се сплотим пред лицето на опасността, и да понесем всички още лишения, в името на светлото бъдеще!" Тоест, трайте си докато мине мандата-после-куче влачи рейс...Важното е , че както сам казва,е ***, и прости хора го избират, защото се разбират.

72

Един от Северозапада

преди 7 години

Със стари труженички нов бардак не се прави.Знаем им номерата.

71

Ники

преди 7 години

Държавната администрация е блокирана през последните месеци. В повечето ведомство дълбоко са се заровили в окопите и само се ослушват.

70

Анонимен

преди 7 години

Айде сега да видим как Патриотарите ще се коалират с човека, който се целуваше с -моят брат Ердоган - с човека узаконил ,,владичество съжителство ,, с човека осигурил на Турция българските икономическите поекти - Турски поток, АЕЦ ,закри изгодният нефтопровод ,с човека който предлагаше , турски самолети да ни,, охряняват,,с човека който смята че Турската армия може да ни охранява 60 години . С човека, който пред Българите е като ,,аслан ,, а пред началниците е като на.с.ран .

69

Анонимен

преди 7 години

Мутрата няма моралното право да бъде повече премиер.Ама откъде морал в един престъпник и откровен неандерталец.Не може да разиграваш постоянно цяла държава с прищевките си.Днес си подавам оставката,защото не ми се работи,а утре пък решавам,че пак ми се е доработило.Тоя да не си мисли,че е кръчмар в селски хоремаг с неговото постоянно *** ми,дойди ми.И заради простотиите и нарцизма му ще си играем на избори в сряда и петък.Ама и овчият народ си заслужава всичко това,което му се случва в момента.

68

Анонимен

преди 7 години

AZ ZNAM SAMO EDIN CHOVEK OT MOQTA SEKCIQ KOITO GLASUVA ZA GERB A VIE?TYI CENNO SI KUPIXA IZBORITE TIQ CHE NQMAM DUMI.

67

Анонимен

преди 7 години

A DVE TRETI PROKLINAT GERB I NERADOSTNATA SI SYDBA.

66

Анонимен

преди 7 години

Циркът започва отново.Сега патриотарите ще започнат на ден по три пъти да се правят на ядосани.Каракачанката и Винкелът ще пуфтят,ще грухтят,ще хлопват вратите"изнервени".И накрая точно в 12 без 5 в името на стабилността ще направят историческия компромис.Хайде няма нужда,патриотчета.Вземайте се по-бързо с Байх...,че тоя път времето ще ви е по-късо от предишния,а и казана с мръвките е наполовина празен тоя път.Лапайте,лапайте,че царуването ви бързо ще свърши тоя път и ще бъде завинаги.

65

ОНЗИ

преди 7 години

ТИКВА и тиквена опашка - друго няма какво да се каже!!!

64

ognyanz

преди 7 години

Както се оказва, мнозинството (5+23+22%) или не вярват, че ще се състави правителство, или мислят, че няма да изкара дълго.

63

Анонимен

преди 7 години

За да видите колко им е IQ то на двамата, продиктувайте им по 5 изречения и да видите, неграмотност, необразованост, липса на елементарна култура. Има ли кой да вярва, че тези и *** трети кръг ще допринесат за развитието на България, за подобряването на живота, за някаква степен на нормалност. Такова грабене от България и българина никога не е имало. Стартира го Симеончо, набута ни Тиквара, тих усети, че едноличната власт означава много пари. Събра около себе си такива като Цецо Цървула и край ня

62

u4en

преди 7 години

Никаква коалиция. Правит. само на ГЕРБ а др. ще лазят и слушат защото - ВОЛЯ повече няма да влязат...ОП ще се разпаднат...ДПС ще делят с ДОСТ...а БСП ще има 30-35 депутати в следв. НС - без Корни( тя си отива в САЩ) !