6

Анонимен

преди 7 години

има общност от 500-600 хил. икономически независими хора у нас, които ще пострадат..това е вярно.има тенденции в много браншове, да се ограничава дейността на малкият бизнес с една едничка цел - да подкрепи едрият, номенклатурен и държавнообвързан бизнес, на който в условията на изключително свит и малък пазар, му е все по-трудно да се конкурира с гъвкавият малък бизнес, който може да си позволи и по-малка норма на печалба.Като цяло тенденцията е за натиск върху "малкият човек" и малкия биз

5

Анонимен

преди 7 години

"Збогом десно, збогом. Нема да ми е тъжно, нема да заплача..."Хората пишат ЗЗЗЗЗЗЗбогом и искат мнението им да се зачита като на нормален човек.

4

Анонимен

преди 7 години

To беше ясно, че Рамадан Кънев няма да се класира за Мюзик айдъл. То не става само с умишлени снимки как четем книжка в метрото, да се правим на западноевропейски политици и уж случайно са ни снимали, да пускаме в пресата реклама.

3

ежко

преди 7 години

радане спокойно, никой не съжалява, едни надули се и повярвали си ***. съжаляваме единственно заради факта че престъпници и мутри продължават да стават депутати.

2

Анонимен

преди 7 години

Кой те съжалява бе тапешник? Вие сте нищо, не представлявате никой, затова и хората ви ритнаха. Десните подкрепиха Борисов, той има европейска поддръжка и го признават за водач на десните.

1

Анонимен

преди 7 години

Збогом десно, збогом. Нема да ми е тъжно, нема да заплача...