26

Алекс

преди 7 години

До АнонименНе Левски,а П.Р.Славейков го е казал.Левски е бил прекален идеалист,фантазьор относно качествата на народа ни.Затова и свършва така.

25

Анонимен

преди 7 години

Единствено ако някой трябва да съжалява,това си самия ти.Извън схемата си наречена ,,лява ръка ,десен джоб.

24

Анонимен

преди 7 години

Никой не ви съжалява бе, ***. Аз се радвам, че не успяхте да се докопате отново до властта.

23

Анонимен

преди 7 години

До Кое е дясното?Факт! Дефакто ДСБ и либертарианците имат корелация с класическото ляво по диаграмата на Нолан - и двете са за висока лична свобода на индивида, т.е. нещо което все повече започва да се изплъзва на хората, макар и да не го усещат!Дефакто нашето "ляво" НЕ е ляво, а е класическо дясно, даже клонящо към тоталитаризъм

22

Не ви

преди 7 години

съжаляваме, радваме се, особено за Корманчо.

21

Анонимен

преди 7 години

Кунев, докато не се отречеш от завряния зет, такива ще ти бъдат резултатите. От завряния зет започва задкулисието, описано е в книги!

20

Анонимен

преди 7 години

Кстов погуби СДС, а послушникът му Радан довърши остатъците от дясното ! Пък и доволен сега от случилото се! Гадно ми е дори да му гледам физионоията.

19

Анонимен

преди 7 години

Костов бил виновен, Радан бил виновен... леле. ами сега? всички десни били виновни, бре.А сега да видим следващия по който ще плюете. Не че няма да го правите, ама си подгответе нов репертотар, малко по-различен - издайте нов албум.

18

Кое е дясното?

преди 7 години

Дясното от 27 години е в парламента и досега не е допуснало нито лявото, нито центъра в парламента. По своите действия всички партии в парламентите след 1990 година са десни партии, вкл. и БСП, въпреки лъжата,ч е това било лява партия. Да се плаче, че едни десни не били в парламента, защото други десни са в него е малко смешно.

17

Анонимен

преди 7 години

Дали Радан или Христо Иванов няма значение за тях те си имат професия и ще се оправят някак си.Но те трябва да разберат едно че българина си обича блатото в което живее и е щастлив! Той се чувства здрав богат щастлив обича си кочинката в която живее и макар да мирише и го бият и обиждат в нея е топло и дори от време на време му хвърлят огризки какво повече да желае човек? Не народ а *** е казал Левски! Защо ли?

16

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Радан Кънев е просто втора серия на филма "Иван Костов".Едно към едно...Единият унищожи СДС обявявайки се за единствен демократ в България,втория пък е единствения автентичен...Резултатът се вижда...

15

risk assessor

преди 7 години

Ръдан Честния от чие име говори- нали е в оставка, значи говори само от собствено име.Освен ако не смята да стои "в оставка" още една година!:))КОЙ е временно управляващ сектата ДСБ, между другото, знае ли някой?

14

Анонимен

преди 7 години

"" Тук дори не става дума за харчовете му за лаптоп Апъл ... ""..............лаптоп Апъл ? ... скъпи цигари ?? ... любовница ???ех мечти как и аз искам ...Ама как може такова морално падение бе !Не ви е срам !!!Каза чичо от село и подкара каручката ...

13

до 2

преди 7 години

Десните били подкрепили Борисов? - ти големи басни разправяш, дори и Езоп би ти завидял.

12

Стефанов

преди 7 години

Троловете налазиха.

11

до 15

преди 7 години

Збогом десно, збогом..........неграмотен,но с пари за компютър ! да не би да се кандидатираш за министър на културата,или просто се правиш на стефан данаилов ?

10

Анонимен

преди 7 години

Миглена Кунева не го направи, но това си остава вече във фолклора и народния хумор................това ми хареса ! МНОГО ми хареса !

9

ДСБ-Победа!

преди 7 години

Да се чете "искахме всички да прецакаме, ама Прокопиев взе,че нас ни прецака". А и другарчетата от БСПто не са в силна позиция, или по-точно Нинова ги поразчисти и там нямаме вече на кой да разчитаме.

8

.............

преди 7 години

баси поне един коментар да има!Ще кажа само, че десните се изпеде...тиха! Напълниха им партията с ЧИРВЕНИ ВЪШКИ и сега да не ми ронят крокодилски сълзи, защото това беше истинската цел! Да ги няма!! Москов пък е такова гнусно ла.но че нямам думи!! Откачeняк в истинския смисъл. Измъчи хората в болниците!!! А парите на народа пак потънаха! И каква съденба реформа ще правят тези папагали ??? Ако ще е като в болниците по-добре да ви няма!!!!!!!!!!!

7

Анонимен

преди 7 години

Дясното не е проблем на България. Хората не желят дясно, ОК. Искат си статуквото. ОК.Да се радваме на лявото, полулявото и полуцентралното, евронародното и т.н.