46

наблюдател

преди 7 години

Ей, тоз с голямото чело една умна приказка да каже най -накрая!

45

FUCK OF

преди 7 години

ТО ПЪК...НЯКОЙ ЗАРИТАЛ ЗА ВАС.....

44

Анонимен

преди 7 години

От 2015 година левите преструващи се на десни взеха властта,не се учудвай,че сте вън,но и Москов много помогна с поведението и "управлението" си.Сега мафията си има държава и от "ляво" и от "дясно",макар че нито лявото им е ляво,нито дясното им е дясно.Надявам се,патриотите да не сглупят и ги хързулнат,ако изобщо някой ги допусне да вземат самостоятелни решения!

43

Анонимен

преди 7 години

Споко! На никой не му пука за вас, така че няма и да ви съжалява!

42

Анонимен

преди 7 години

Ей като и,а хора като този глу.пак, който е сложил - долу все така ще е!

41

Радане

преди 7 години

Огромна маса хора се отказа от вас и гласува за патриотите и за Бсп, зашото нямахте ясна позиция за арабските окупатори. Тези 10 % на патриотите и 15% на Нинова бяха ваши, ако бяхте поели кампания против постановление 208, бяхте застанали зад хората в Елин Пелин, Белово, Белене, които ясно ви казаха, че НЕ ИСКАТ АРАБИ!!!! Дори и аз, който съм изключително срещу комунистите, се колебаеех, какво да избера: комунизъм или ислямизъм. Хората избират между това и ББ стабилност (т.е.клатене на влака).

40

До 49

преди 7 години

До АнонименВ парламента, в момента има 5 проруски партии.И нито една от тях не е дясна.

39

радан

преди 7 години

си остава келяв до край.Преди изборите призова-всички десни лидери крачка назад,да не Сега вади качулки,ама то дъжд нямаша.се кандидатират за депутати.Е,точно М Кунева направи това,Радан-не.Сега вади качулки,ама то дъжда нямаше.

38

Виц

преди 7 години

Разговарят трима хомосексуалисти за футбол. Първият вика: "Аз най-много искам да съм тревата на терена - и да ме мачкат, да ме мачкат, да ме мачкат! Ех..." Вторият - "Аз пък искам да съм топката - и да ме ритат, да ме ритат, да ме ритат...!" Третият казва: "Е, аз пък искам да съм център нападател. Да поема топката, да излъжа центъра, да излъжа защитата, да излъжа вратаря и на празна врата да бия в аут... И целия стадион да ревне: ХХХХХХХХХ.... !"

37

до 48

преди 7 години

То и на много хора им се иска да строшат на парчета някоя бакърена глава.

36

Читател 22

преди 7 години

Днес бг, какво мислите ,че правите като публикувате просташките коментари на един платен ***? Кому е необходима омразата, която строи от неговите коментари, поднесена от различни имена? Що за порнография е всичко, което четем в коментарите от този род? Кога ще приказваме за нещата с факти и ще търсим истински десния път на Родината, който път е довел Западна Европа да този заслужен успех в универсалните човешки добродетели, демокрацията, тържеството на правото, високо образование и ....

35

Анонимен

преди 7 години

Не ни интересува. В парламента има 5 десни партии. Това че други три са отвън - нас истинските центристи не ни интересува.

34

у

преди 7 години

Вие сте абсолютно неуспели хора. Костов съсипа СДС защото слушаше разни Дачковци и Янакиевци .Ти пък Радане съсипа ДСБ щото слушаше Дайнов .......Затова ще ни управляват Сидеров,Каракачанов и Симеонов. А Бойко ще има поне 3 /4 правителства ....... После не ни засяга и турско да стане.

33

Хитър Петър

преди 7 години

Не ви съжаляваме, а се радваме, че вашият бардак вече е в историята.

32

123

преди 7 години

До АнонименХристо Иванов няма никакъв стаж. Той е един грантаджия! За каквото му плащат, това прекарва. Реформата му е пълна измишльотина и неприложима, с предизвестен неуспех. Много се кефя, че не влезе в парламента. Ама сега ще се правят на умни, красиви и недоволни с паричките от американската фондация.

31

Анонимен

преди 7 години

Трудно е да не те съжаляват, когато си жалък.

30

Васо

преди 7 години

Нема страшно Радане. След 28г се видя най-сетне кой, кой е. Дясномислещи хора в България си е имало и ще има винаги. Имитаторите изгоряха. И най-големия също ще даде фира. Щото всички знаем, че е неспособен на реформи. А без тях окончателно фалираме като народ и държава. Битката предстои. Няколко бити са по-силни от сто небити. Ама трябва да се съберат, да поумуват и да сключат честен договор.

29

123

преди 7 години

Десните освен един див антикомунизъм и русофобизъм, нищо друго не измислиха за целия преход. Не можеш да отречеш голяма част от народа, заради престъпленията на шепа богоизбрани и да докараш държавата до още по-окаяно положение, твърдейки че се бориш с призраци. Чак постигнаха носталгия по миналото и се оказа, че имало и по-лошо от бай Тошо. Отдавна са с червен картон. Хората не щат идеологии, искат по-спокоен живот.

28

Раданчо

преди 7 години

ПО СВОЯ ВОЛЯ ИЛИ ПО НАРЕЖДАНЕ НА НЯКОЙ ДРУГ РАЗЦЕПИ ДЯСНОТО ПРОСТРАНСТВО? РЕИШИ ЧЕ СИ МЕСИЯ, НО СКОРО ЩЕ БЪДЕШ АБСОЛЮТНО ЗАБРАВЕН! ДАНО!!!

27

Анонимен

преди 7 години

Май е осъзнал, че в една битка е абсолютно пагубно откритото разцепление. Дори и да има разцепление, то трябва да остане невидимо за врага. Раданчо да почете малко Сун Дзъ. Юрист с промито от догматика съзнание не може да стане какъвто и да било народен водач. И народа им би шута на претенциите.