74

От герберите

преди 7 години

Ние сме психично болни гербери освен това сме безмозъщни същества също като нашия вожд Бойко Борисов тиквеника затова се разбираме и обичаме

73

Анонимен

преди 7 години

Всички помним че единствен Жан Виденов не искаше да вкарва БЪлгария в дългове и да тегли заем от МВФ. Затова разбира се му спретнаха хипер инфлация, за да дойде на негово място послушен човек който да тегли кредити. До 1989 год държавен дълг 10 милиарда 120 хил.долара а до края на 2016вече е 46 милиарда 160 хил.долара. Информацията я има на официалните сайтове на американският държавен департамент. Кой ще ги плаща да не би депутатите и техните деца? Те са се уредили вече навън.

72

Анонимен

преди 7 години

Борисов 3 е резултат от безумието на *** народ.Клета,клета България.Още много има да теглим

71

Анонимен

преди 7 години

Българина си обича блатото в което живее и затова така гласува!Харесва си мутрите, комунистите щастлив е под тяхното ръководство! Той се чувства здрав богат щастлив не иска промяна, чувства се добре в кочинката в която живее може да мирише да го бият , обиждат, но е топло и от време на време му хвърлят огризки, какво повече да желае човек? !Няма спасение за тази държава! Не народ а *** е казал Левски .Защо ли?

70

Анонимен

преди 7 години

Ако истинските комунисти като дядо ми бяха живи щяха да се червят от срам докъде е стигнала държавата ни. Да не им дигаме кокалите защото те и имаха идеи и умряха за тях. За съжаление техните деца /според мен псевдо-комунисти това е сегашната политическа класа без значение дали се именуват ГЕРБ, БСП, СДС,НДСВ,РБ,ДПС и т.н / докараха България до този хал. Просто партиите в България са мафия целяща единствено и само властта, но безграничната ВЛАСТ упоява и един ден когато я загубят ще бъде тъжно

69

Загубата е победа ?

преди 7 години

*** каза: Въпреки загубата на тези избори БСП е постигнала много голям успех. Другарко Нинова(г-жа Лъжа) и симпатизантите на БСП и техните противници ви пожелават все по-големи подобни успехи на следващите избори. Това само г-жа Лъжа(комунист) може да го каже, да превърне лъжата в победа, истината в лъжаКого лъжете др. Нинова ? Да са живи и здрави тези, които ви вярватКолкото повече си я търпите ***, толкова повече изборни загуби ще претърпи БСП.

68

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Досега и двете правителства на ГЕРБ бяха неприятни, но това ще е направо отвратително !Тази сбирщина между провалени бивши министри и пишман патриоти е вредна и опасна за България.Фашизоидът Валери Симеонов Винкела е черешката на тортата в това правителство ..А, Волен сега добър ли е или лош ?Питам БиТиВи и НОВА !Ще има ли сега репортажи за *** Сидеров или той вече е примерен евроатлантик.Защо, когато Сидеров подкрепяше Орешарки беше лош, а същия този Сидеров подкрепящ Тиквата е добър?

67

жената мъж

преди 7 години

Ако жената мъж(***) е и мъж да подаде оставка сега след тежката загуба на БСП на изборите, така както преди направи Бойко, а сега веднага след изборите направиха Радан и Лукарски и други доблестни мъже. Ако ли пък не го направи, БСП я очаква следващата 13 поредна изборна загуба от ГЕРБ, този път още по-съкрушителна.

66

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ гради....България.Какво гради? Гробница? Е ,верно би станало най-хубавата гробница. Ако тука всичко е цветя и рози, мед и масло ЗАЩО ТОГАВА ХОРАТА СЕ ИЗНАСЯТ, тези които не успяват просто умират."Гробищен свят"Клифърд Самък- там властта на планетата преследваше останалите живи, за да не развали имиджа на планетата-гробница, която печелеше от това, че всички идваха , за да почетат паметта на своите починали близки.Един автор беше казал, че политиците трябва да четат фантастика..

65

реалист

преди 7 години

БСП не са нито социалисти, нито комунисти, просто ръководството и е от децата и внуците на олигарсите от полит-бюро, от ЦК, ДКМС, докато симпатизантите и са от бедният

64

Анонимен

преди 7 години

За кога се предвижда оставката?

63

th

преди 7 години

Харесва ми как ГЕРБ определя БСП като партията, която винаги съсипва държавата. Някак забравят, че първия кабинет на Борисов го изгониха с камъни, въпреки че имаше 117 депутати. Медиите са в кома откакто ГЕРБ се появи в политиката.

62

Дивергент

преди 7 години

Защо крещите на чучелото? Дори от Тиквата не зависи нищо, неговата работа е да прокарва интересите на господарите, даже в момента е в незавидно положение, защото трябва да измисли))как да излъже господарите, че е успял да излъжа вас " да му гласувате доверие" Като гледате що за чудо е Тивата, се опитайте да се представите на що за тъмна сила е проводник.И авторе, пише се вариАнт.

61

Вуте

преди 7 години

Когато един народ за трети път настъпва мотиката, това е сляп народ.

60

Сержант

преди 7 години

Как тези политици с действията си ще ме накарат да работя за страната си? Та те дават пример как да заобикаляме законите.

59

Гробокопач

преди 7 години

"Антикомунистически вот" било гласуването за ГЕРБ?;))) Това могат да го кажат само порасналите тинейджъри от набор 85 нагоре и някои много заблудени, по-надолу. Па, ако ви го каже човек набор 50-60-ти, значи преследва лични, спекулативни цели, свързани с материално благоденствие на гърба на всички нас.

58

Анонимен

преди 7 години

Хахахаха. Цецка Цачева не можаха да я направят президент, сега ще я правят премиер.Тия нямат равни. Госпожата класна ръководителка трябва да е начело.Може да пробват и с Искра Фидосова. Почти толкова известна фигура, както Цецка.

57

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Прав беше Пената, като произнесе знаменитата реплика... - Борис три..

56

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен42Трябва да си наистина много повреден в главата за да смяташ, че БиБи е по- кадърен от всички останали ! С какво един пожарникар по призвание е с предимство пред хора с други професии ?! П.П. Няма да коментирам функционалната му неграмотност и простичката му бездуховна нищета, това очевидно кореспондира с интересите и интелектуалните настройки на част от населението, за което после ще плащат всички, без изключение!

55

Жалката истина

преди 7 години

"Они пак са си те" казал мъдро шопа и добавил една сочна ругатня. А защо ли някой очаква нещо различно от обичайното крадене и лъгане занапред? Единственият отговор е, че търпението на българина е безкрайно. Затова ще бъде винаги краден, лъган, стриган и доен като покорно добиче.