94

Тато

преди 7 години

Ако четете редовно новините в този сайт - ще станете гарантирано неграмотни. Още в подзаглавието видях правописна грешка в думата ВАРИЯНТ, която трябва да се изписва - ВАРИАНТ.Обаче в този сайт са *** и неграмотници. Бих им строшил кратуните на целия екип.

93

Анонимен

преди 7 години

Байкойландия, Чалгария?Избирателите си заслужават управлението!Негласувалите - тормоза!Честито ОПГ

92

Анонимен

преди 7 години

До тези които плюят по истинските десни, защото е ясно че герб са менте и обслужва олигархията.Не забравяйте че зад трите партии които останаха извън парламента са гласуеали 10% или над 320 000 мислещи образовани българи които изкарват вашите заплати на държавни чиновници!А в София 20 % сагласуевалите за тях или 100 000 човека, мнго повече от патриотарите с които се готвите да управлявате!

91

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 103Абе, че животът в Бг не е много лесен е ясно, но народът вече за 4-ти път на парламентарни избори ви показва, че няма доверие на БСП, ДПС или бивши СДС-ари да ни измъкват от кризата, Народът гласува за четвърти път доверие на Бойко и ГЕРБ да ни водят напред в унисон с ЕС и НАТО, а не с Москва и т.н.

90

Анонимен

преди 7 години

Ако ще вожда ви да спечели доживот избори, все тая.От хубав живот хората бягат, населението намалява, смъртността най висока в ЕС.Два пъти управление и по лошо става.Та какъв е смисълът от ГЕРБ, за хората!Така че да продължава да печели, само че всеки нормален ще каже че е зле.И българския народ не го е избрал, а ромските махали.

89

Анонимен

преди 7 години

хората избират по-малкото зло...Стига бе, ако те питат едната ръка ли да ти отрежем или двете, според теб РАЗУМНИЯТ ИЗБОР Е ЕДНАТА.Добре...

88

я

преди 7 години

Това е истината за Виденов,а не тиражираните лъжи за "виденовата зима"

87

Анонимен

преди 7 години

Бойко печели 4 (четири) последователни парламентарни вота, въпреки негативите, които всяка управляваща партия понася на последващи избори. Това ясно доказва волята на народа. На всички критици на ГЕРБ бих казал да се съобразят с народната воля - глас народе - глас божи. Ако мислите, че веднъж народът се е объркал, 4 пъти подред не е объркване, а тенденция.

86

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 85Пишеш пълни глупости. Това е разбираемо за фен на Виденов. Държавния външен дълг на България е около 14 млрд евро. Това 46 мрлд дето си го написал е повече дори и от брутния външен дълг (34 млрд евро), т.е. някаква напълно измислена цифра. Хипер инфлацията при Виденов никой не я е спретвал, а Виденов започна да налива пари във фалирали държавни фирми, банките почнаха да фалират и се стигна до хипер инфлация. А на сайта на Държавния департамент няма такова инфо, е до сега рових.

85

Svinetkata

преди 7 години

Лиляна Павлова отличник ?!?! Иде ми да повърна от погнуса и смях едновременно . Как може тоя народ да толкова *** ! Два пъти да хвърлят кърпата некадърните калинки и пак да ги реанимираме във властта, сякаш малко им беше краденето . Да ви е честито Ткивата 3 !!!!

84

Анонимен

преди 7 години

Не е глупав народа, напротив, много си е мъдър. При липса на идеи, когато никой не предлага нищо ново, хората избират по-малкото зло, прощавате за клишето. Бивши комунисти, заявяващи, че демокрацията ни е ощетила; етнически партии; разни три в едно - та ни едно и накрая - някакви, които не могат да се разберат какда разделят сено на две магарета. Не, благодаря, предпочитам поне да знам, че членството ни в ЕС и НАТО не е под въпрос. Ако "сините" се бяха обединили щяха да надскочат 10-те процента.

83

Новите лъжи на БСП

преди 7 години

- Ние искаме промяна... - смело заяви дрОгарката Нинова, докато полагаше цветя пред паметника на Тодор Живков- Ние искаме млади лица в парламента заяви дрОгарката Нинова и назначи за депутат 77 годишния журналист Тома Томов(баща му е бил наш партиен другар и началник на концлагера в Белене по времето на соца)- Ние сме за подмладяване в БСП - каза дрОгарката Нинова и назначи за депутат 77 годишния Ламбо(Збогом Ламбо)- Ние сме против корупционните сделки заяви дрОгаря милионер Г.Гергов(свинарят)- Ние сме против корупционните договори за България заяви дрОгарят Р.Овч.Лъжи и пак лъжи.

82

КК

преди 7 години

Народът чрез избора си ясно показа, че иска Бойко за премиер и че така наречените автентични десни са попаднали случайно в предишния парламент и безкрайните им претенции с абили крайно неоснователни. Вместо да клатят държавната лодка, разни Радановци ще имат възможността да си намерят по-подходящи занимания. Патриотите бяха легитимирани от народа.Колкото до БСП и ДПС - те явно ще трябва да се задоволят с безполезен лай в парламента и по медиите срещу прогреса и развитието на страната

81

ivo

преди 7 години

tiq maloumnici nqmat srama.......

80

в БСП мирише

преди 7 години

Златен скункс за ***, това добре, ама започна да мирише в БСП

79

Анонимен

преди 7 години

На дневен ред е режима Борисов 3 и който не съгласен с него ще бъде преследван с цялата строгост на закона! Ама така е когато щом си премиер си над закона! Законите са за про.столюдието за да живее в рамки и да не се опълчва срещу господарите си.

78

един там

преди 7 години

До анонимен 85,Не е точно така! За да стабилизира икономиката на държавата, Виденов е имал нужда от 1милиард $ заем! Западняците са казали, че ще му дадат, но при определени условия(разграбване на държавни активи за милиарди, фалиране на стотици предприятия и др.). Виденов не се е съгласил с тези условия и заем му е бил отказан категорично!

77

Otto Von Botto

преди 7 години

''ОБЕДИНЕНИ ПАТЕРИЦИ И ПУДЕЛИ'' -- НА ГЕРБ, ПОВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ПОМИРИШАТ АВАНТИТЕ И ПАРИТЕ И БЛАГАТА ДА ЖИВЕЯТ БЕЗГРИЖНО 4 ГОДИНИ.СКОРО ЩЕ НАМАЛИМ БРОЯ НА ДАПУТАТИТЕ ДО 80 !

76

един там

преди 7 години

И сега какво- "преоблякъл се Илия, погледнал се- пак в тия! Бойко за пореден път премиер! Те тези патриоти едвам се разбраха, за да се обединят- Волен здраво проруски настроен, Валерито - здраво антируски настроен, Каракачанов - не го знам, накрая сега с ГЕРБ щяли да правят коалиция! Следващия път, не 9% да вземат, ами ще са на ръба на бариерата, пък ако искат и още няко патриотича формация да измислят и да вкарат в коалициата "Обединени патриоти"!

75

Малкия Скромен Иван

преди 7 години

Е*баси фарса!Това не е истина!R.I.P. BG!