5

Анонимен

преди 7 години

в алексавндовска ме накараха да си направя изследванията при джи-пи-то,държаха ме 3 дни за да ми сложат стенд за разбилане камъни в бъбреците. просто си лежах там до 4-тия ден,когато ме прегледаха и казаха,че камъните са негативни и не могат да се разбият. казах а да се върна след 2 месеца да извадят стенда - и ме държаха още 2 дни за това. сега съм си пак с камъка,но пък си платих 100 лв. на вечер за легло. цицат и нас и НЗОК.

4

(-_-)

преди 7 години

При лекар:- Господине, имате рак! - Ама как!? Нали миналата седмица ми казахте, че имам камъни? - Да, имате камъни, а под камъните - рак!

3

!

преди 7 години

Болниците не са виновни за това абсурдно положение. Правилата са смотани, правени от смотъни некадърни хора. Не може да се изисква Х дни болничен престо задължително, за да се плати на лечебното заведение съответната клинична пътека. Човек е приет за изследвания по една пътека, а се оказва след тях, че е болен от друго. Лекарите да не са Господ, че да го знаят предварително? Касата трябва да заплаща не на такава база. Въобще е нужна пълна промяна в концепцията за плащане от НЗОК.

2

Анонимен

преди 7 години

Сега ли се усетихте? Те от години го правят, Пирогов е също една от клиниките.Би трябвало да бъдат съдени заради ненужни операции.

1

Анонимен

преди 7 години

"Ако ги изпишат по-рано, финансовата институция няма да им плати нищо"Никой не ще да работи за без пари. Не са виновни лекарите, че искат труда им да бъде все пак заплатен.