54

Анонимен

преди 7 години

Плющяяяят! Уши плющяяяят!Като на слончето-бончето им плющят ушите!

53

ИСТИНАТА ЗА БГ

преди 7 години

Вие как може да се сравнявате с една развита държава като Турция

52

О, неразумни ...

преди 7 години

Ами, да ви кажа, българския гласоподавател ми прилича на някой пенсионер ,който си е хвърлил спестяванията през прозореца, за да помогне на полицията да залови ''ало измамници'' .

51

Анонимен

преди 7 години

Ама на БСП-то още им плющят ушите от шамара на изборите! Ухааааааа! Хахахахаа!Голям кеф! Плющят им бе, плющят им ушите, та чак мотористите заглушават. Ухахахаааа!

50

Паметлив

преди 7 години

Един път Борисов премиер,втори път Борисов премиер,а на третия път.....Да се надяваме че ще се счупи Тиквата,а не държавата!Впрочем,напълно ще му побелее главата от Патриотите!Тия са особени луди,затова съм гласувал за тях!(ха-ха!)

49

Булгар

преди 7 години

Ти отбраната остави буре-войводо, а кажи за пенсиите дето още от предния парламент не спряхте да повтаряте, че ще ги направите 300лв.

48

Анонимен

преди 7 години

До АнонименШамара е за Радев, защото той върна Борисов чрез Герджиков.

47

До 83

преди 7 години

След като не правиш разлика между ПВО и ПРО какво те прави такъв голям експерт ти автомат виждал ли си през живота си бе *** ? Бегай да сееш тютюн и да пасеш магаретата европеецо.

46

Анонимен

преди 7 години

Ама какъв само шамар зашлевиха българите на БСП, а? Ухаааааааа-ха!Радев и Герджика спешно-спешно се видяха веднага, щом разбраха, че Бойко се връща и се затръшкаха какво да правят!Ухаааааааа! Ухахаааа!

45

до 83

преди 7 години

А не думай бе как разбра ? Аз пък помня как два небостъргача и Пентагона бяха ударени за Пентагона казваха че e самолет ама тарамбуките ги удариха със някаква ракета и от там тръгнаха конспирациите и фалшиви снимки.

44

Бъдещето...

преди 7 години

Г-да Обединени патриоти, не се захващайте с Герб!!!! Ще бъдете сдъвкани, употребени и изплюти и ще завършите като РБ !Борисов е двуличник, използвач, егоист и най-вече страхливец а страхливия човек и най-опасния човек! Не бъдете наивни, не се захващайте с тая мафия!Плюс това подменяте вота, хората не са гласували за Герб а точно за вас!Помислете!!!

43

за 77

преди 7 години

И какво като имат при наличие на балистични ракети и добро ПВО и самолетонасачи ли трябва да имаш ? По-добре ни разкажи как краварника се е опасал отвсякъде с ПРО, а треперят като есенни листа пред всяко движение на Путин нека ти кажа нещо то и Британия има 5 подводници aмa нито една не е в състояние да отплава. И дори не Путин една С Корея всява страх в редиците на НАТО, ммм ? .

42

Анонимен

преди 7 години

Всеки който се хвана с гробажиите пи една студена вода мислете му.

41

Анонимен

преди 7 години

Какви патриоти сте бе Каракачанов, да правите сделки на тъмно предишния път Волен не влезе в тъмните стаички влезете ли сега повече парламент няма да видите.

40

Хитър Петър

преди 7 години

След следващите избори патриотите ще направят коалиция с БСП и ДПС. От сега ви го казвам да знаете. Загуби ли ГЕРБ от БСП, патриотите са първите, които ще подадат ръка на БСП и ДПС за коалиция.

39

Лакомиите

преди 7 години

Няма по-големи продажници от тези патриоти. Те не са просто предатели, а направо продажници. Те самите си признават, че не са патриоти. Не знаят защо са се събрали в една коалиция като преди това са били врагове, но знаят, че парите за тях са номер едно и всичко миха направили, за да вземат колкото се може повече министерски кресла, постове и пари.

38

Гейбераст

преди 7 години

Аз съм *** *** от ромското малцинство, с незапочнато образования - знаци съм идеален за какъвто и да било МИНИСТЕРСКИ пост в правителство ТИКВИТЕ 3!!!

37

Анонимен

преди 7 години

...Слез на земята.Чуй какво говорят за "патриотите" и какъв войвода си. . Студенството ти е свършило отдава!

36

за 47

преди 7 години

Истинa е че не се шегува, мислете по-добре как хората ще си плащат газта, че като ни дойдат сменките за газ и ние няма да се пошегуваме с Боко тиквата. oсвен ако Меркел не ни ги плати или прехваление ви ЕС.

35

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен45 Още един мандат ще ближете подметките на РАДЕВ ,още един ..... И да скимтите и да квичите .....