186

Анонимен

преди 7 години

до 209Муаахахахахах...значи затова ги привикват? за да разберат кой навън в чужбина кой тук? Значи ако не се явя на датата и часа ще ме пишат че съм в чужбина пък аз нарочно да не съм се явил? к'ви тъпоттии разправяш бе северозападен папагал?

185

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 206.Щом за държавен глава може,значи и за партия може!И ако имаш желание да обиждаш-всеки го може.Такива цветущи епитети мога да ти сложа,че ще гледаш компютара,като орангутан!

184

Уточнение

преди 7 години

БСП лява партия-десен джоб а ГЕРБ и в двата джоба.Нали така бе Керкенезов.

183

шматка

преди 7 години

До 191На нас все някой трябва да ни е виновенТурци.Руснаци.Германци.....някой.Някой друг паркира на тротоара.Някой друг си изхвърля *** в гората.Така я караме вече 100 гЗащо патриотите не вземат социалното министерство.Все пак големите обещания бяха в соц .сфера.

182

Анонимен

преди 7 години

до 210 абе няма закон който да те привиква, а има един единствен закон- в условия на война могат да те привикат и да те зачислят към армията. *** ли сиии?

181

От 178

преди 7 години

По добре тази коалиция, отколкото решенията на вашият човек предложен от Корнелия Нинова. Виж какво правителство иска - Сталинка начело, Соломончо външен министър, Госпожа YES министър на здравеопазването. ТЕЗИ НЕ ГИ ИСКА ГЕРБ, А ЧОВЕКА НА НИНОВА(понеже тя била шефка на лява партия, каква лява партия, че там са все от милионер нагоре) С НЕГОВАТА ПОЛИТИКА ЩЕ ДУХАМЕ СУПАТА ЯКО, АМА ЯКО. СТАЛИНКА, ПАСЕ, И YES, мааааааале

180

Анонимен

преди 7 години

Павлова какво ли не прави за да остане на Поста , а беше за Уволние ама с цици и дупе всичко е възможно

179

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен 202 Последните, служили в казармите, са около 30 годишни.Нещо се бъркаш.И точно за това, да видят, кои са тук, кои навън, сега ги привикват. Иначе-ЕС в прав текст ти каза, че ако стане нещо, ако Ердоган реши да ги пуска по 15 000 на ден, те могат да реагират чак на 3-тия ден.3Х15000=45000.Дали ще ги спре оградата и рехавия състав, който я пази?Или Баце пак ще е пощенски гълъб, и ще разчита на Ердоган да ни пази? Едва ли.16 април е близо, взимат се мерки, превантивно.

178

Анонимен до 188

преди 7 години

Ти не си Национален Легион ти си предател! Всеки който е гласувал за ГЕРБ и БСП е национален предател.

177

Керкенезов

преди 7 години

БСП лява България - десен джоб.

176

Митака

преди 7 години

Не ви ли е ясно, че народа не гласува за ГЕРБ а гласува против останалите комунистически крадливи ***......

175

Цако Цаков

преди 7 години

Докато го има бешипе ще има герп. Ако бешипету не беше почти, а напълно залязло като стана с седисету, за герп и Боко тиквата никой нямаше да се сети.

174

Анонимен

преди 7 години

До.181.От имащите право на глас в България само 22% избраха президент, разбра ли бе тъпан!БСП се коалираха със други 6 партии за да постигнат някакъв резултат.ГЕРБ сама си спечели 1 200 000 гласа,разбра ли бе овца!

173

Анонимен

преди 7 години

до 196 2012 когато народа свали Тиквата от власт с протести, на един плакат едни момичета на протест бяха разгърнали 3 метра плакат с лика на Левски, на очите му черна лента, а отдолу в кавички..." Не мога да ви гледам"!

172

Анонимен

преди 7 години

до 195Кой тъппанара ли? Ми виж ти дето си гласувал за каква коалиция си гласувал, ***!

171

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен191 Това *** го обясни на момчетата, от нашия край, дето получиха повиквателни да се явят за зачисляване на военен отчет, 10-15 години след като са служили.

170

един брой НЕгласувал

преди 7 години

След като все правилно се нагласувахте,сега хубаво ще се НАГЛАДУВАТЕ !!

169

Анонимен

преди 7 години

Не мога да им гледам мазните физиономий...

168

От 178, ДО 181

преди 7 години

Хайде да помислим логично, щом САМО 16%СА ГЛАСУВА ЛИ ЗА ГЕРБ ЗАЩО ТЕ СПЕЧЕЛИХА ИЗБОРИТЕ И СА НА 1 МЯСТО. 1 ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА.ТА КОЙ Е ТЪПАНАРА СЕ ПИТА, АЗ ИЛИ ТИ :-))

167

Един от Северозапада

преди 7 години

До Тиквата Подслушан разговор между мераклия и засукана дама:-Хайде да те водя на вилата довечера?-А какво ще правим? Ще можеш ли, на години си?-Е, вярно остарях, и взех да забравям, и като се кача, забравям да сляза.....-А поне помниш ли, за какво си се качил?............Всяко нещо-с времето си.Годините, килцата, и параноята не прощават.