13

Анонимен

преди 7 години

КОЛКОТО И ДА ОБЕСНЯВАШ НА ***, ЧЕ ТОВА Е СЕКТА НА ЦРУ...ТЕ НЕ ТИ ВЯРВАТ ПОНЕЖЕ АЛФА, СКАТ И ДРУГИТЕ ЗАПАДНИ МЕДИИ НЕ МУ ГИ ПОКАЗВАТ:-):-):-)КАКТО И НЕ ПОКАЗВАТ ПАДАЩИТЕ САНДЪЦИ С ПАРАШУТ ОТ ЦРУ ЗА ИД.КАКТО НЕ ИМ ПОКАЗАХА ВСИЧКИ КАДРИ ОТ ПРЕВРАТА.КАКТО И ПОДАРЪКА И ДУМИТЕ НА ЕРДО КЪМ ПАПАТА.:-):-):-):-):-)16 АПРИЛ ЩЕ Е ГОЛЯМ УДАР И НА ЦРУ И НА ЗАПАДА И НА ПКК=PYD И НА ИД И НА СИОНИСТИТЕ:-):-):-):-):-)

12

с

преди 7 години

Но Ердоган не предвиди Тръмп ,който вече прати Рекс за да сканира този диктатор и да разберат кога да пращат самолетоносачите.

11

Наблюдател

преди 7 години

И на кьоравия е ясно, че турското разузнаване вилнее из България. От страх да не ядосат "падишаха - началник" Бойко и компания се снишиха по-ниски от тревата, здраво стиснали очички за това безобразие! Иначе бат ви Бойко умре да се хвали най-вече с измислени постижения..... В голямо тяло дребна и лъжлива душица се е свряла!

10

ДО ЕРДОГАН

преди 7 години

Предлагам да не цъкаме +- на този .И аз се гордея че от 100 милиона сперматозоиди съм аз на бял свят .

9

Кольо хубавия

преди 7 години

Доган ли си, Ердоган ли си...точат ти примката на теб! И Садам много се перчеше ама увисна! Няма да те спаси нищо, даже и нашия Бай ***! Твоят приятел!

8

ф

преди 7 години

Бойко Борисов е най -големия приятел на Ердоган по думите на самия Борисов. Борисов заяви конкретно ":-Ако днес или утре някой развее флага в Кърджали и някъде другаде,ние какво можем да направим" .Просто Борисов сам кани турците да ни окупират.И този човек пак ще е начело избран от някакви хора в администрация и чрез евро фалшификации.И забележете ,в управлението ще го подкрепят т нар ОП .

7

Анонимко

преди 7 години

изненадани?

6

luckyman

преди 7 години

Имамите са сложили СРС-та в иб риците и сега в Дианета прослушват звуците....

5

А Н Т И

преди 7 години

Един е Ердоган,и Бойко е неговия пророк.

4

Анонимен

преди 7 години

"АКО МЕ ДАДЕТЕ ЩЕ ПРОГОВОРЯ!" (Ф. ГЮЛЕН)ЗА ТОВА ЦРУ СЕГА МИСЛИ ДА ГО НАСТАНАТ В ДРУГА ДЪРЖАВА.:-):-):-):-)ГЮЛЕН Е ПИОНКАТА НА ЦРУ.ЕРДО ЗАТВОРИ ЕДИН АМЕРИКАНСКИ ФОНД В ТУРЦИЯ, ПО ТОЧНО ЦРУ ФОНД:-):-):-):-)

3

Анонимен

преди 7 години

В България Ердоган следи гюленисти чрез Бойко.

2

БЪЛГАРИЯ

преди 7 години

В България Ердоган е следила опозицията чрез Борисов и Плевнелиев .Хванаха някакви турци и ги върнаха обратно за 1 час . Тогава Ердоган вдигна цялата Полици и Армия на крак с едно обаждане на Плевнелиев .

1

R-Dogan

преди 7 години

Хващаш кука за месо, един брой от ония големите, на които висят цели телета. Пъхаш куката, откъм гърба, между две ребра на гюлениста. Вдигаш гюлениста, с помощта на съответната макара, над земята, така че да увисне на куката в гърба си и да се гърчи максимално дълго. Снимаш това и го пускаш в кинопрегледите преди филма да гледат всички.