30

Анонимен

преди 7 години

Сега, Боко пак ще рита топката- идва пролет , Лилето ще строи магистралите- и ще ни обяснява как добре работи със сидеровчето и кара - доносника, Горанов- ще трупа в банковата си сметка - и вече ще пие тайно кафе с пеевски, дончев ще ломоти нещо за Евро срещата , калинките на Боко- също ., Цв.- ще си отдъхне..Все още ще може да будалка из страната

29

Анонимен

преди 7 години

За който попита по-долу - ВМРО има 11 депутата, НФСБ - 9 и Атака - 7.

28

Анонимен

преди 7 години

Обеднелите руски патриоти + ПОДАРЯВАЩИЯ КУЧЕНЦА НА ПУТИН....Пълна трагедия....

27

Анонимен

преди 7 години

Цветан Цветанов към Бойко Борисов :-Шефе имам една добра и една лоша новина с коя да започна ?-Ами давай първо добрата, че отивам да поритам мачле в Бистрица и да не ми разваляш настроението.-Добрата новина е че отново спечелихме изборите.-Браво, Цецо знаех си че си добър. А лошата ?-Лошата е, че пак никой не е гласувал за нас.

26

Анонимен

преди 7 години

Българина на тези избори доказа че си обича блатото в което живее! Щастлив е в кочинката в която живее заедно с прасетата, може да мирише да го хапят и крадът, но му е топличко и от време на време му хвърлят огризки, какво повече да желае човек?Няма надежда за тази държава!Някой вярва ли че КЗК обяви че картела не е картел и разреши спокойно да ви ограбват без знанието на този който избрахте да ви управлява??

25

Анонимен

преди 7 години

Няма да могат да направят правителство, а дори и да направят няма да изкара дълго, ЕС ще се разпадне тази или другата година и ГЕРБ ще се саморазпуснат като нямат достъп до финансиране от вън чрез еврофондовете.

24

ф

преди 7 години

ГЕРБ и БСП в коалиция-Бойко премиер .Мажоритарен вот за следващите избори .За доброто на отечеството . Противника на тази коалиция да си подаде оставка ,защото загуби изборите.Корнелия ,за тебе иде реч драга.

23

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ печели с фалшификации и с помощ отвън, това го знае не само всяко хлапе, а и кокошките на село вече.

22

Анонимен

преди 7 години

А ти ми кажи в ГЕРБ какви експерти има след като премиерът е треторазрядна неграмотна мутра, която дори не може да говори български и трудно пише. Голям експерт - по разгъване на пожарникарски маркучи в пресечена местност

21

А Н Т И

преди 7 години

До тяТой не каза колко милиона струва на народа неговото "преброяване" ?!-------------------------------------------------------------------------------------------Чакай само Слави да започне голЕмото преброяване на дивите зайци.После Борисовото време ще Ви се стори като курорт.

20

тя

преди 7 години

Сега след поредното поскъпване , народа отново ще излезем на улицата и бъдете сигурни Б.Б. веднакга пак ще избяга, а ние пак ще си го изберем Сбъркан ни е чипа , както каза един...

19

Анонимен

преди 7 години

Защо всички говорят за патриотите като едно цяло?Валери и Болен до вчера не се дишаха, колко му е пак да се сдърпат....С малко морков и тояга ще ги изпокараш всичките. Бойко знае как.А всъщност някой може ли да каже колко депутата имат отделните партии - НФСБ, ВМРО и Атака?

18

Анонимен

преди 7 години

Очертали са си параметрите - министерства, солунска митница..еврофондове и т.н.Честитиха си още на 26 март!

17

А Н Т И

преди 7 години

Сорос казва накрая.Нали така *** ?

16

Анонимен

преди 7 години

Ролята, която се опитват да отредят на Волен, някой е всъщност да бъде използван като дестабилизиращ елемент докато играе ролята на патриот. Сега ще започне да плаши, с какво ли не за да прокара чужд интерес, но неговата и тяхната карта е грешна предварително. Пък може или ни се иска да се е превърнал в патриот.

15

Анонимен

преди 7 години

Гаврата с копейкаджийте е пълна...

14

тя

преди 7 години

За какво бяха тези избори? За да се "преброят", както каза Б.Б. Той не каза колко милиона струва на народа неговото "преброяване" ?!

13

Анонимен

преди 7 години

Някои още не могат да преглътнат, че БСП беше размазана за n-ти път на избори!

12

Анонимен

преди 7 години

Boiko,nezabraviai kakvi gi yade Volen bolen,tryabva da imash osnovno tova ryadkoto v predvid,a s drugite dvama shte se razberesh vinagi,ako ne potursi dps bez peevski i slavi binev inak s tyah shte izyadesh shamari ot naroda.Naroda ne e glupav ne go zabraviai!!!!!

11

Анонимен

преди 7 години

победа гербоще дългвдигане на данъцитевдигане на ценитепотупване по рамото от Брюксел