70

Анонимен

преди 7 години

Баце прави кабинето, реди ги министрите и да почваме, фирмите чакат - това магистрали, това фитнес клубове и балетни зали по селата да има спорт и култура за старите хора, сега сме в ЕС и НАТО, да живеят като европейци на село хората. Действай бърже, да не изпуснем парите от Брюксел.

69

Бай Корлеоне

преди 7 години

Много съжалявам, че гласувахме с моето семейство за Патриотите, а те се оказаха ГРОБарска ***! На предстоящите предсрочни парламентарни избори ( след 7 месеца) тия ще правят компания на РъБъ, АБВ, Барековци и ДОСТ защото, който е влязал в коалиция с ТИКВИТЕ после гледа парламента по ТЕЛЕВИЗИЯТА!

68

Анонимен

преди 7 години

Един плати 19 000$ навремето на Джорч Гaнчев за да стане Депутат а сега един бивш Търговец на Скрап Депутат интересно на кой си е платил

67

Анонимен

преди 7 години

И теа Хора ша управляват Държавата ми то Държавата умряла

66

глас народен

преди 7 години

Никой не трябва да се сърди на никого....Глас народен-глас божи...И тоз народ , след 27 г. демокраия - избра, мафиот и безочлив ***, - Боко Тиквата , заедно с агенти на ДС и отявлени корумпирани типове-Каракачанов и Симеонов и Сидеров- да го управлява. Е, нека да не протестират срещу скотския живот, който водят. Заслужанат го! И стига с тази мантра- Ако не е престъпника Борисов, ще дойде на власт комуниста ***,та Боко Тиквата не е ли комунист? Или поведението му е на демократ ?Тъжно е.

65

Мен

преди 7 години

До ШопХАХХАХА, Бойко ще състави правителство на всяка цена, защото тези избори са последни за него. На следващите избори понеже вече ще знае, че няма да го изберат ще се кандидатира за президент.

64

беше за Уволнение

преди 7 години

Павлова пак плътно до Борисов а беше за Уволнение , какво ли прави с теа маже в ГЕРБ само и само за да остане

63

Андрешко

преди 7 години

Всички политици са маскари,ега ти ***.отите,пардон "патриотите",огъзиха се като РБ на Герб,тези които са подписали тайно от народа споразумение с ЕС за разселване на мигранти в България и превръщането й в мюсюлманска държава. Това нещо ще улесни мечтите на Ердоган да ни пресъедини към Турция. Често ви партия Герб овце,беее.

62

тя

преди 7 години

Два пъти гласувам за ВМРО, трети път няма да има!

61

Анонимен

преди 7 години

Noviqt parlament shte izkara nai -mnogo godina.Veche vurvim kum situaciq kudeto shte trqbva da se podmeni cqlata politicheska klasa bez izlkuchenie.Tova vreme idva!

60

Анонимен

преди 7 години

Преди 89та държавната администрация при тоталитарната държава беше само 60-70 хил души. Днес при демокрацията имаме 800 хил държавни чиновници които заено със семействата си образуват едно ядро от около 1.2 милиона колкто гласуваха сега. Всички са на хранилка от държават и ГЕРБ, Бойко винаги може да разчита на поне 1 милион гласа докато е на власт. Падне ли ГЕРБ и управлението поемат други на следващите избори ГЕРБ и 4% няма да вземат, няма кой да гласува за тях.

59

Шоп

преди 7 години

Няма да има правителство на ГЕРБ. Бойко ще ги остави да се мъчат, а те не могат да съставят стабилно мнозинство. Така и трябва - щом народът е *** и дава гласове за комунисти, русофили и прочие отпадъци.

58

Анонимен

преди 7 години

Както е тръгнало - на слеващите избори наесен БСП най-вероятно пак ще удвои резултата както направи на сегашните.

57

тя

преди 7 години

По градове и сила чиновниците се управляват от ГЕРБ и всички гласуват за тях , а така също и *** са купени от тях , такава е тяхната победа!

56

Анонимен

преди 7 години

До демокрацияОтвратен съм от демокрацията в България - от управляващите които си избираме толкова години.Е ай ся! Демокрацията е свещена крава! Виновни са политиците, виновен е народът защото е глупав, виновен е Путин, виновен е Сорос, опааа, не Сорос е демократ, Сорос и ЕС не. Демокрацията е винаги права. Ние знаем, ние вярваме, че демокрацията е права, когато съгреши дори!

55

hasta la victoria

преди 7 години

БеСеПе-ту пачи и ги удря на драма. Продължавайте опитите другарки. Както е казал Че до победата.

54

тя

преди 7 години

Б.Б.иска по -висок генералски чин!В България се раздават професорски и генералски титли на килограм !

53

Анонимен

преди 7 години

Да си остане Герджиков и служебното правителство.

52

демокрация

преди 7 години

Отвратен съм от демокрацията в България - от управляващите които си избираме толкова години.Не е за вярване това което се случва в България толкова години.Безкрайно *** народ.Ето и сега - дигат цени на всичко и то не малко - а той спи ли спи - няма обяснение.България загива

51

Анонимен

преди 7 години

Ще се разберат,ще се разберат.Тях да не ги мислим.Ние да му мислим.