99

Анонимен

преди 7 години

За един брадва, за друг сватба. Ти загуби, но цял един народ спечели.От *** ти пропагандни изказвания няма полза.

98

Българка

преди 7 години

Е колко мандата да стои г-жа Ташева ?Била е 2 мандата и какъв е резултата - освен че е ораторствала.Това не е достатъчнооооо

97

Някой

преди 7 години

Ми то на хубавото лесно се свиква, но после... Е няма страшно. Господарите и от БКП ще я наредят я в някой борд, я в някоя община... ДС ще има грижата да не гладува. Така или иначе цялата власт е тяхна. Сега просто гледаме новата постановка на същият театър, същият режисьор... Само леки промени в сценария + няколко нови персони за по- маловажните роли. БКП няма да се даде лесно, ей така. С избори няма кой да ги измести от власта.

96

Коча

преди 7 години

Това е оценката на твоят труд Ташева.Но не се отчайвай,при едни мажоритарни избори никой от обединените мафиоти няма да влезе,не може да залагате на етнически конфликти и на омразата ,това не е политика,това е държавна измяна.Вие не градите ,вие рушите,вие не знаете как се създава общество,колко усилия са нужни,за да се създаде ОБЩЕСТВО.Знам ,че не ме разбирате какво ви говоря защото сте прекалено примитивни

95

Анонимен

преди 7 години

Една руска *** по малко,не ,че *** на ЕНП са по хубави и умни,те са същите безхаберни крадци.Вижте,успехите на едно правителство или на кръг от политици се измерват със жизненият стандарт на хората които представляват,във БГ политици няма ,има едни пионки на ЕНП от едната страна и пионки на Кремъл от другата страна,трети клонят към Вашингтон но български политици няма.Да видим сега надеждата ПП Възраждане да не се подадат и те на корупцията,уж Коцето е сериозен с философия за живота

94

Тарильома

преди 7 години

До АнонименНе се радвай, Ячев е не по-малко противен!

93

/./

преди 7 години

За първи път чувам името й, дори сега научавам че 4 години е била на държавната хранилка в парламента. Само яла, без никакви изяви, абсолютно непозната и безполезна личност. че и нагла, пак се кандидатирала...НАГЛОСТ голяма. пак искала да взема, само да взема без да прави нищо. Няма да ти е тъжно ли??? И аз 4 години да вземам по 3000 на месец без да правя нищо и като свърши и на мен ще ми е тъжно.

92

до 110

преди 7 години

Що се радваш?Аз плача.Аз скърбя.Каква загуба за българския парламентаризъм!Неутешими сме.

91

СС

преди 7 години

Тази е *** като ъгъл 120 градуса! :)

90

Анонимен

преди 7 години

Малии, какъв титан на словото и мисълта.Не жена, а страшилище.Бегай, пай се!

89

Анонимен

преди 7 години

Това беше депутат ,който не се страхуваше да казва и показва истината в очите на всички .Ерудирана личност ,но много неудобна за доста известни политици . Тя единствена ни показваше какви ги вършат в лагерите на *** ,които допълзяха като напаст божия в нашите земи . На някои не се чу гласът през цялото това време , докато тя не млъкна и не спря да казва болезнените за някои истини.

88

Анонимен

преди 7 години

Що се сърдите сега?И от двете лъха такъв интелект...То е финес, то е ерудиция, то е харизма.За децата трябва най-доброто. :)Бъдете родолюбци докрай.

87

Анонимен

преди 7 години

Да знаете че свестни хора в парламата никога няма да влязат. Винаги ще са някакви дето са там за далаверата. Погледнете ги кои ще влязат в парламат. Та тези нямат сурат за да представляват държавата а за умственият им багаж няма да казвам нищо. Но какъвто народа такива и управниците му! От първите избори през деведесетте години когато гласувах за безпартиините а те се оказаха патиици не съм стъпил да гласувам. За кои да гласувам? За децата на комунистите за мутрите комунисти или за селянжърите?

86

Анонимен

преди 7 години

"няма никаква разлика между нея и нинова"а-а-а-а, има, има.леля ташева ще готви на дечицата, а леля нинова ще чисти.ако искат да изнасят речи- извън работно време.

85

пенсионер

преди 7 години

Няма никаква разлика между нея и Нинова-много говори,нищо не казва.Всички и се смееха как упорито се опитваше да замаже гафовете на Сидеров(като Матросов на амбразурата),как защитаваше Русия при анексията на Крим,как оправдаваше Путин за навлизането в Сирия,но всичко си има край.Свършиха руските парички на Сидеров,той влезе в коалиция и тя изпадна от каруцата.Един предизвестен край......

84

някой си

преди 7 години

Интересна работа са нашите депутати ?!?! Те смятат, че един път влезнали в парламента то целия им трудов за напред ще е на народни представители! Има индивиди които направиха по 20 и повече години стаж в Парламента ?!? Крайно време е да разберем, че в НС трябва да влизат доказани професионалисти, които са успели в своята област, които не се притесняват, че ще останат гладни ако не са депутати ! Такива хора са направили и име и пари и могат да мислят реално, а не да защитават лбоистки интереси.

83

Анонимен

преди 7 години

учи се от Светльо. Пада от разкоша , ама си пее .Не иска тишина.

82

До 79

преди 7 години

Не те знам какъв си и на колко си години за да стигнеш до извода че тези които 70 години ни разказват играта ,свиха парите и станаха олигарси са ,,най честните". Гергов,Гущеров, Добрев,Р. Овч,,Банев,Цеко Минев,Арабадджиев,Мандджуков,Райчев,Дионисиев ,Божков,Инджов и т.н.-това ли са твоите,,кристално чисти"и честни слуги на народа.За този и онзи си бил-да ама не комунист -хитрец. Тези ще те направят все по-щастлив и..........беден.Или както Виденов ни направи ,,милионери.

81

Анонимен

преди 7 години

Сградата на парламента си отдъхна.Кухнята на 5-то ОДЗ в Полски Тръмбеш тръпне в радостно очакване.

80

до 94

преди 7 години

Нали? Всичко само на полза роду...собственному. :)