127

cxv

преди 7 години

Не сме колония, неееее, няма начин Бай *** да ни държи колония. Хич не сме.

126

Даола

преди 7 години

Отново сме в смъртна хватка.

125

Курнелия Нинова

преди 7 години

А на мен, защо никой не ми дава Зелена светлина?

124

Анонимен

преди 7 години

Четете в сайта Сега за ПРЕЗАСЕЛВАНЕТО на бежанци от Турция в България, подписано от Борисов в Малта!Благодарим ви "Български патриоти"!

123

ДАААА..

преди 7 години

СЕГА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ЩЕ ИГРА ЗЛАТНИЯ ПРЪСТ НА СИДЕРОВ - КАКВО ЩЕ КАЖЕШ Г-Н БОРИСОВ ???- - ПАТРИОТИ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ КОИТО ЩЕ СА ЕСЕНТА ВИЕ ЩЕ ОТИДИТЕ ПРИ РЕФОРМАТОРИТЕ Е ХАЙДЕ ЧЕСТИТО И НЕПРЕМЕННО ВЗЕМЕТЕ ТРАНСПОРТНОТО МИНИСТЕРСТВО ИНАЧЕ ЦЕЦКА ПАК ЩЕ Е КОРДИСАНА В ПАРЛАМЕНТА И НЕ ДОПУЩАЙТЕ ДЕСИСЛАВА АТАНАСОВА ДА Е ЗДРАВЕН МИНИСТЪР ТЯ НЕ Е МЕДИЦИНСКИ КАДЪР

122

Анонимен

преди 7 години

Делян Добрев казва "не можем да се репчим (заради ЕС на 2 скорости), защото ще ни изгонят", а Бай Х*й не смее да направи правителство без да пита "големите шефове"! И ТОЗИ ЩЕ ЗАЩИТАВА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ??? Този женски полов орган не смее да решава вътрешнопартиен въпрос самостоятелно, а очаквате да води самостоятелна държавна политика - вътрешна, външна, икономическа, фискална??? Народе, спиш ли?!?!?!

121

кой кой е

преди 7 години

г-н Борисов защо не попита хората които гласуваха за него дали искат да прави коалия с ОП

120

Анонимен

преди 7 години

А Римската империя била се сринала ли?Не мислА

119

КАЛИНКА

преди 7 години

ХВАЛА ВАМ, ЕВРОСЛУГИ !

118

Анонимен

преди 7 години

Щом е подвел ЕНП , че тия са десни и патриоти . Правилно е премиера да е друг не от ГЕРБ и да не е ББ

117

Анонимен

преди 7 години

А от Ватиканата съгласни ли са, щото нали в Малта, таковата... са се произнесли....

116

Анонимен

преди 7 години

Ние защо гласуваме, то всичко зависи от Брюксел. Да не хабим пари, те да казват кой да ни управлява. България вече е само едно географско наименование за територия.

115

сминдух енд чесън

преди 7 години

В Европа просто не са наясно тукашните патриоти на кого служат.

114

А Н Т И

преди 7 години

Началниците и господарите на Борисов са на Юг И Запад от Малта през морета.

113

Анонимен

преди 7 години

Едно време получавахме благословия и пари от Москва, сега - от Брюксел. Едно време съюзът се казваше Съветски, сега - Европейски. Едно време палячото се казваше Живков, сега - Борисов. Ха открийте разликите, щото аз не ги виждам.

112

Анонимен

преди 7 години

България е васал на чужди държави! Нашият иб-рик отишъл да му нареждат с кого да се коалира! На този *** му се вика национален предател!

111

Мислеща

преди 7 години

Смятам, че правителство трябва да се направи от всички партии в парламента. Щом народа е ги е избрал, то те трябва да имат място в управлението на пропорционален принцип. Сядат всички на масата, обединяват се и работят в полза на хората. Сключва се обществен договор с народа и изпълняват мин. 80-90% от изборните си обещания- или в затвора. Що се отнася до различните програми, нали всички са дошли на власт с обещания да ни оправят. Ами да си сядат на задниците и да си свършат работата!

110

реалист

преди 7 години

До 106450000 на година. Малко ли са?

109

Анонимен

преди 7 години

До кога Българските правителства ще се назначават и одобряват от Сащ и Брюксел ? Нима за правителствата гласуват в Сащ и ЕС !! Със сигурност следващото Правителство няма да е назначено от вън а от народа

108

Анонимен

преди 7 години

България е обречена. Във войната между глобализъм и патриотизъм, "патриотите" избраха да са слуги на еврейската доктрина. Честито!