147

Анонимен

преди 7 години

До Анонимене как министър на отбраната - той с десет диоптъра и без казарма.по-добре министър на Туризма - ако не от Париж, поне от Хавана ще докара туристи със Спартана

146

Анонимен

преди 7 години

Обединението прави силата, а? Симеонов и Сидеров как се мразеха, ама сега оцеляването е приоритет и с Каракачанов станаха необходимата трета политическа сила. В дългосрочен план такова обединение и с ляво и с дясно е вредно, затова дръжте се за властта докато можете и търсете възможни алтернативи за далечното бъдеще.

145

Анонимен

преди 7 години

Хайде да видим колко от обещаното срещу Турция ще могат да го направят или всичко е уйдурма ( на чист японски език).

144

шматка

преди 7 години

Защо правим избори след като правителствата се назначават отвън

143

Анонимен

преди 7 години

Сидеров министър на отбраната.

142

Анонимен

преди 7 години

От русенски македонец, бургаски кабелар и ямболски "оформен онанист"ли очаквате да са патриоти?

141

Анонимен

преди 7 години

Въртеше се правеше опити Сидеров сам да се издигне и се оказа че без Симеонов няма как да влезе във властта.Сега чакайте момента когато отново егото на Волен и Валери ще се изчерпи,Борисов на това разчита .Цялата работа ГЕРБ+ патриотите *** е добър съвет от западните кукловоди .Борисов за пореден път ще диребейства и при първата възможост ще има оставка и пак избори(ние ше ги плащаме )! Вървим към много лош римейк на Гръцкият сценарий ,обаче на кой бизнесмен му пука всичко тяхно Е ИЗВЪН БГ

140

ежко

преди 7 години

ЕНП подкрепя куп престъпници, какъв е проблема още няколко дребни.тяхния интерес е да имат протежета послушковвци за да изпълняват тяхните нареждания.

139

Анонимен

преди 7 години

Корупция има навсякъде. У нас имаше доста държавна собственост за разграбване и всички партии на прехода имат "достойно" участие в това разграбване. Това не е проблем на "комунизма", дето го няма. а проблем на политическата ни класа. Спомняте ли си за кого проф. Николай Василев беше казал "Когато само костюмът и часовникът ти струват повече от заплатата ти на министър не можеш да изправиш *** пред цялата държава и да кажеш: ДОКАЖИ МИ ЧЕ СЪМ КОРУМПИРАН".

138

охо

преди 7 години

То пък едни учени, Мравко .....Едни интелектуалци като Стефан Цанев доносника на ДС ...... Божидар Д също е професор . Боже Боже ....... И като кълнеш 2 милиона със семйствата им *** какво ще остане от БГ .Айде ,спи вечния си сън .

137

кой изяде фъстъците

преди 7 години

положението от траги-критично стана комико-безнадеждно.

136

Гатанка

преди 7 години

Сидеров няма как да е във властта ,защото е в пробация........Кофти работа ,ако знаеше че ще влезе във властта преди година и половина нямаше да прави цирковете пред шоповете ,но ..... Има някаква ирония в живота ,не мислите ли.

135

Професор

преди 7 години

Ако слуша какво му казва Бойко защо Симеонов да не стане Премиер? Премиер Патриот.

134

католик

преди 7 години

Мравк,а не кълни бе *** ще ти се върне тъпкано !

133

Внимателно с кадрите

преди 7 години

Не бива да се допускат до власта доказани престъпници като Бойко БОрисов ,Теменужка Петкова - заради нагло ограбване на БЪлгария по тн БЕЛЕНЕ.Оставиха престъпници да оформят всички документи с цел ограбване от БЪлгария на поне 16 000 000 000 живи евра бе з д а построят и половин действащ реактор.Сега целия народ ще плаща високи цени на тока безмилосно високи..

132

Анонимен

преди 7 години

Като ще е гарга рошава да е . В.Симеонов за ПРЕМИЕР.

131

Да питам само

преди 7 години

Кой ще е мъжът и кой жената в тази любовна авантюра? По схемата Симитли ли ще се работи или ще е садо-мазо като връзката ГЕРБ-рИфУрматУри. На мен ми се струва, че ще е садо-мазо и пЪтриотитИ ще ги боли гъ... главата после.

130

:)

преди 7 години

На Магарешки ще му купят депутатите, а ДПС ще помага "на ишлеме". Ще е по-страшно и от Тройната коалиция и от предишните ГЕРБ правителства. Ще е крадене, като за световно. Ще е брутално. Търсете начин да се махате от България. С толкова *** народ няма как да се оправи тази страна.

129

ихуу

преди 7 години

другите избори да чакат ЕНП да ги избере не българските греждани

128

Анонимен

преди 7 години

Реформа на средното образУвание и влизане в чакалнята на еврозоната. В комбо с гас нагоре с 30%, ток, вода и т.н. Стресиращо е да видиш как българите си окачиха примката за пореден път.