167

Анонимен

преди 7 години

В страната на абсурдите , където БКП са "социалдемократи", ДПС - са 'либералите" , а милиционерите и сикаджиите - са 'десните" , всичко си е ...нормално ..:)))Сега Боко ще каже : "Народът" така е поискал и ние ще правим колаиция с ...най- отявлените руски агенти - сидеровчето, кара- доносника и кабелджията ..Едното ниво- на герб - си е толкова еднакво с другото ниво- защо да не стане коалицията ??Хахахахааааааа.......Гражданите за европейско развитие- с агентите на Путин - нормално ..:)))- за страната на абсурдите ...:)))

166

Анонимен

преди 7 години

Всички ортаци на Бай *** фалират. След Барисов-1 фалираха РЗС, Атака почти се разпадна. След Борисов-2 фалираха РБ, АБВ. Патриотите постъпиха умно, не участваха с министри в Борисов-2, запазиха се. Сега при Борисов-3 ще гледаме пак как ще ги разпарчадисва и настройва един срещу друг.

165

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен (210)Няма принципи. Има интереси. Друг като Послушко Банкянски няма.

164

Анонимен

преди 7 години

Първата среща е била в централата на ГЕРБ. А за втората Бойко Борисов поотделно ли ще ги обикаля?

163

Анонимен

преди 7 години

Супер правителство ще стане!Боко Т - премиер.Сайдеров - МВнР.Руменобузото ченге - МВР.Другото ченге - правосъдие.Стабилност отвсекъде.

162

Анонимен

преди 7 години

Боцко е с Пирова"победа" а патриотите са златния пръст и в печеливша позиция като единствен възможен коалиционен партньор на милицията.

161

Анонимен

преди 7 години

Е, щом от ЕНП са позволили...Само припомнете ми,за какво по дяволите имаше избори? Защо просто ЕНП не измислиха експертен кабинет или най-добре направо да ни направят колония и да ни назначават генерал-губернатор. Защо изобщо се залъгваме, че има демокрация, че има суверенитет. Няма. Ако имаше, ББ нямаше да е в Малта,за да моли да му позволят да състави кабинет. Жалко за територията България и за гените на т.нар. българи. Защото и държавата и българите изчезват.

160

Анонимен

преди 7 години

Кога пък правителство на ГЕРБ е изкарвало мандат, че говориш за 4 години? Клоун гербав.

159

Анонимен

преди 7 години

Сега кат' с реформаторите - половината с кресла и върли Боковисти , другите кат' Радан на мижава депутатска заплата !След 2 год. при новите предсрочни - РАЗЕДИНЕНИТЕ Патриоти на три части по три % !!!

158

Анонимен

преди 7 години

Сигур на всичкито или "сумати" "умни и красиви" дето гласуваха за Бой ***, за да "запазят евро-атлантическата геополитическа ориентация" им е много убаво от тази развръзка :)

157

Анонимен

преди 7 години

Преговори с ксенофоби и кремълски комунисти е срам за всяка партия от ЕНП! За герберската мафия обаче срам няма!

156

Анонимен

преди 7 години

Боце е откъм страната на булката ! Патриотите могат да си го въртят на шиш както си искат.(злите езици говорят за 7 министерства и няколко агенции) !!!

155

Бат Бойко

преди 7 години

До Анонименжалък си, анонимнико

154

Анонимен

преди 7 години

Опа! Златния Пръст пак тук. Ще има ли "умни и красиви" по улиците да подскачат срещу Болен?Или щом е под крилото на Банкянския толуп всичко му е простено.

153

Анонимен

преди 7 години

До 210 Защото знаят че ще се разпадне .Егото е страшно нещо

152

Анонимен

преди 7 години

От ЕНП нямат никакви принципи,преди не позволяваха на ГЕРБ да съставят правителство с Патриотите ,натиснаха Плевнелиев да не дава третия мандат за съставяне на правителство на Патриотите ,а сега искат противоположното.

151

Анонимен

преди 7 години

До 205 Ама ти вярваш че нещо зависи от бати Бойко? Човека едно време какви работи е правил за да си спаси живота,не фирмите ,ЖИВОТА ,няма да казвам че мее гнус. За територия като наща какво очакваш.Тук е запланувано д има турска реч и обучение на религиозен екстремизъм за дасе наказват западняците които се опълчват. Батко ти задае министър е станал още 90те години КАКА .ВСИЧКО каквото има Борисов е защото е изпълнителен Къде са мутрите - махнахаа му ги за да не му пречат !

150

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Сидеров министър на отбраната."Оформеният онанист, презиращ родителите си???Дето се е направил на болен за да избегне казарма, и не е хващал пушка?Той ли?

149

Анонимен

преди 7 години

Требва да се рине...нема да се изрине самО

148

Анонимен

преди 7 години

До 198 ЕНП са ни господарите ,формално ! Да не бяхте ходили 90-те да се ръчкате за "Демокрацията".Сега ше мълчите и ще слушате какво ви казват демократите Шорош,Ротшилди поредният наследник на Рокфелер .