187

Анонимен

преди 7 години

До 245 Аре стига фантазии ,народа нямасе вдигне станахме мързеливи и *** ! Тогава бягме неинформирани и зомбирани колко е хубав живота на запад . Сега като гледам какво е било с митингите ... било е организирано комунистическо представление!Певци, речи ....глупава работа. Днес не можем едно нещо да ни събере! Всеки гледа да е с този който дава пари .

186

до 242

преди 7 години

ГЕРБ печели с фалшификации и с помощ отвън, това го знае не само всяко хлапе, а и кокошките на село вече.

185

до 242

преди 7 години

Никой не го е избрал ,в България просто не останаха много хора и всичко е разпарчадисано .

184

обаче

преди 7 години

Аз питам за ОП.ГЕРБ добри лоши все пак се оправиха,а и мутрата си печели поредни избори ,което си е някакво качество на политик.Но за ОП не ми е ясно .......Да мажеш и лъжеш на правилен български не те прави експерт ,а това че си написал някаква статия не те прави политик . Какъв е капацитета на тези ненормалници ? Ще накарате целокупно да излезем на площадите като 1990 .

183

ало ало

преди 7 години

Симеонов е за социален министър та като се надигнат пенсионерите да бута бабичките това вече го видяхме че го може

182

до 241

преди 7 години

А ти ми кажи в ГЕРБ какви експерти има след като премиерът е треторазрядна неграмотна мутра, която дори не може да говори български и трудно пише. Голям експерт - по разгъване на пожарникарски маркичу в пресечена местност.

181

Вие го избрахте

преди 7 години

Ало-джийте ще ни размиват вие се отчайвате.Не така, ще ги пробва бати ви Винету -първи, втори ,трети и ше ги захвърли!Като каже "Българияе много зле с тези тука дайте аз да комадвам сам "и пак ще сме на линия - кредити , саниране , кърпене на открити убийци магистрали ... абе все същите номера. Като му гласувате на тоя лъжец и крадец ще търпите и ще си плащате(ако имате пари де ).Балонът рано или късно ще гръмне но тогава ще е късно . Фараона от Банкя ще е далеч и няма да носи отговорност

180

до Бойко Б

преди 7 години

Може ли да попитам какви експерти имат в ОП.Моля да ми кажете тези хора от какво разбират.Та те са *** и журналисти влезли на някаква вълна на отчаянието . Качества те нямат ,даже във ВМРО картината е печална. Доносници на ДС това го знаем ,но какво могат освен да крадат,слухтят и говорят общи приказки.

179

Васо

преди 7 години

Ох, успокои ми се сърДчицето. Московски пак министЕр означава Цецка пак ватман. Радост голяма за целокупния бг-народ.

178

мнение

преди 7 години

Защо ГЕРБ и БСП не могат да управляват щом е в интерес на отечеството ??!Те против него ли са ? Нима не виждате пъкления сценарий на ЕК да натикат ОП и после да ги свалят с бунтове и стачки ,за да се вкарат ДОСТ и Христо Иванов. Впоследствие ще е коалиция именно с такива участници ,защото Бойко е страхлив и ще му се нареди това.

177

Анонимен

преди 7 години

Малка коалиция ГЕРБ + ПФТройна коалиция ГЕРБ + ПФ + ВоляОриенталска коалиция ГЕРБ + ДПСГоляма коалиция ГЕРБ + БСПШирока коалиция = Всички срещу ГЕРБ... или правителство на малцинството без Бай ***

176

факт

преди 7 години

Ако Сидеров стане министър хората ще подпалят НС.

175

Анонимен

преди 7 години

Щом "началниците " на "спечелилият" у нас изборите така казват, значи той е, неговото име е............... и той няма нищо против "началниците" да му нареждат.

174

Жорди

преди 7 години

ГЕРБ- НА нас се перчат а навън се навеждаттова им е политикатаден да мине друг да дойдеИ пари пари пари

173

Анонимен

преди 7 години

В ПРЕДИЗБОРНАТА ПЛАТФОРМА НА ПАТРИОТИТЕ БЕ КАЗАНО ЧЕ АКО УЧАСТВАТ В ПРАВИТЕЛСТВО НА 1-ВИЯ ДЕН ОТ НЕГО ПРАВЯТ МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ 300 ЛВ. ГЕРБ АФИШИРА ЧЕ КАТО СПЕЧЕЛИ ОЩЕ ТАЗИ ПРОЛЕТ С ПРЕМИЕР БОРИСОВ ПРАВЯТ МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА 650 ЛВ. И СРЕДНА- 1515 ЛВ. ЗАТОВА ВСИЧКИ НИЕ ГЛАСУВАХМЕ ЗА ТЯХ И ЧАКАМЕ ОЩЕ МЕСЕЦ МАЙ ИЗПЪЛНЕНИ ПРЕДИЗБОРНИ ПЛАТФОРМИ И ОБЕЩАНИЯ. 300 ЛЕВА МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ- 650 - МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА- 1515 ЛВ. СРЕДНА РАБОТНА ЗАПЛАТА! ВСЕНАРОДНИТЕ ВЕСЕЛИЯ ЗАПОЧВАТ МАСОВО ВЕДНАГА СЪС СЪСТАВЯНЕТО НА КОАЛИЦИОННОТО ПРАВИТЕЛСТВО ГЕРБ+ПАТРИОТИ. ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ ЛИКУВАМЕ И ВИКАМЕ УРААААААААААААА

172

преди 7 години

Ще гледаме Ало Ало бг вариант

171

Анонимен

преди 7 години

Тези от ГЕРБ си ги командват къде от Европа, къде от САЩ, то за това сме на това положение.Искат си Бойко, понеже си е най послушният чичко в България заедно със свитата си подмазвачи. Като му кажат да пръцне малко, той се нaсиpa, за да са доволни "началниците" както сам им вика Бойко на Меркел и компания.

170

hahaha

преди 7 години

тези тримата г....и от Пф министри същата работа като Пеевски шеф на ДАНС пълен цирк

169

123

преди 7 години

Моята прогноза е следната: Борисов /макар и с много омерзение/ влиза в хилава коалиция с т.н. патриоти и прави правителство, в което той е премиер. След това неговите депутати приемат решението от референдума/не е задължителен, но не е и невъзможен/ за въвеждане на мажоритарен вот. Хората са недоволни от новите цени, от бежанците и т.н. и той пак хвърля драматично оставка. След това вече новата изборна система го вкарва във властта с над 120 депутата и той управлява сам, без коалиционни лепки!

168

Анонимен

преди 7 години

Така си требе, требват си механизми за контрол, *** да държи нещата, че Боко е непридвидимо *** и леко страхлив, ще вземе да го поблазнят еврогейовете да се издърви нещо на Кремъл и трябва да има кой да го вкара в правия път.