16

Съвет

преди 7 години

Ако новота правителство , ако го има, не принуди бизнеса да увеличи мин. раб. заплата и мин. пенсия двойно , ще искара само няколко месеца. Ножа е опрял до кокал и това трябва да е единствен приоритет. Всичко друго е глупост.Иначе България умира.След като прозводителността е 40% от средната за ЕС а заплатите са 20 , значи това е възможно без никакъв проблем.И друго: Реформи само без финансиратне.

15

преди 7 години

И какво искат от народа ,тези които сами прават далавери дори с изборите -убава рабата ама ......... .)

14

Някой

преди 7 години

Един "изместен", друг "заместен"... Е? И какво от това? Пак БКП си е на власт чрез лакеите си от ДС! Нищо добро не очаква нас - Обикновените хора. Пак беззаконие, нагласени търгове за обществени поръчки, гръмналти банки, рушвети, стада мързеливи чиновници които ме гледат така, все едно съм им изял "третото" когато трябва да си свършат работата и аз държа това да стане в срока посочен от закона... И такаи ще си бъде докато БКП продължават да са на власт!

13

Анонимен

преди 7 години

И кво сега охраната на бай Тошо ще е бай Тошо, така ли ?

12

Анонимен

преди 7 години

Лотария пожарникаря! Спечелете цял пипон!

11

Анонимен

преди 7 години

аз гласувах 11/7

10

Анонимен

преди 7 години

Поне да се сменят понякога водещите на тв предавания-баджак,хакимяк и прочие.Писва едно и също.

9

Анонимен

преди 7 години

Какво ни интересуват нас тези хора?

8

море

преди 7 години

От статията разбрах че аз съм се объркала. Мислех че целенасочено съм гласувала и е просто съвпадение че избрах депутат с така наречения феномен ''15/15'', а и други агитирах. Почувствах се глупава. Г-жо Славова, статията ви е обидна!

7

Анонимен

преди 7 години

Феномена с преференциите само показва колко много *** е матряла. Как един глупав човек може да знае какво е по-добро за него, като е глупав.

6

соцялно слаб депутат

преди 7 години

Беден и неук лесно се управлява,вие какво искате доходи като в Косово или Румъния ли ?Сегата като скочи газта ще се научите да уважавате ваще любими олигарси.

5

мустакар

преди 7 години

Не е интересува мнение на 60 годишни дедовци.Вижте какво пишат 17 годишните-Жители сме на една загниваща дъпжава.Факт ли е? Факт.Няма един за всички,всички за един.Вместо това-всичко за едни.

4

Анонимен

преди 7 години

Срещу 30 000 000 лв се отървахме от Москов, лелка Цачева, Местан и придобихме в управлението още една варненска мутра. Всичко това ще платим от новите цени на газта, ще ни обяснят, че е виновен Путин!

3

соцялно слаб депутат

преди 7 години

айде цирка свърши , време е ценататока да скача.

2

Ala_Bala

преди 7 години

Срещу 30 000 лв се отървахме от Московски, лелка Цачева, Местан и придобихме в управлението още една варненска мутра. Всичко това ще платим от новите цени на газта, ще ни обяснят, че е виновен Путин!

1

интиресно

преди 7 години

Само се чудя на боковият мозък , лъчо мозъка ли е по умен от него ,че го направи депутат !!