84

Анонимен

преди 7 години

При Герб се извършиха най-много видими неща.И е нормално хората да гласуват за тях,въпреки силно платената,,опозиция" която ако върнем само за месец в соца ще вие на умряло.А пуберите не ги виждам.Московска 5 ще се напълни.Питайте мама и тате какви ,,забавления"имаше в мазето там. Даже някои излизаха почти живи.ЕХ само месец ви трябва и да гледаме сеир,как клавиатурата ти е навряна във......

83

МретеРашкиОТЛосион

преди 7 години

Тук има над 100 коментара - основно плюене и тролски опорни точки, а под статията за депутатите на БСП - 20 коментара - очевидно рубладжийска история.Явно след като го няма Плевнелиев рашката *** се е нахвърлила срещу ГЕРБ заради поддържането на санкциите.

82

Анонимен

преди 7 години

До 101Както всички знаем началото на еврофондовете бяха поети от БСП през 2007 и до 2009 бяха спрени всички поради системно крадене и източване ????? Много удобно забравяте някой неща? Не всеки очевидно може да ползва парите по предназначение :)) ***.

81

ГЕЙБЕРАСТУН ГЕЙБЕРАС

преди 7 години

До 99 : пише се смислено, празна главо ГЕРБЕРАСТКА! На 34 години съм.

80

Гробокопач

преди 7 години

До батя ви БокоМи овце си гледаме и картоле си копаме, ама пак ни е скъпо, оти батя ви Боца ги изеда предварително тия благини, вдигайки цените на какво ли не. То си има бандитски механизми да направиш някого пълен лузър. Иначе, оня на 69 г., явно по цял ден е клатил краката в някой ресторант. Много си бе добре "зрелият соц", не като при "зрелият Боц на Магнолията".

79

Анонимен

преди 7 години

ГАДНО ЛИ Е ГОСПОДА КОМУНИСТИ..ОСТАРЯХТЕ... МИНАХА 10Г.ЦЪКАТЕ МИНУСИ ПРЕД КОМПА И ПАК НЕ УПРАВЛЯВАТЕ...ПРЕГОТВЕТЕ СЕ ДА СИ УМРЕТЕ ПРЕД КОМПЮТРИТЕ.....КЕФКЕФКЕФКЕФКЕФ

78

ВАСИЛ ЧИЧИБАБА @

преди 7 години

БСП-ГЕНСЕКРЕТАРКАТА КАРНЕЛИЯ ХВЪРЛИ ВЧЕРА ЕВРАЗИЙСКИ РУШКИ КЪЧ И КЪЧОВЕ КЪМ ЦЕЛИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЩ ! ТЯ Е ГОТОВА ДА ИЗКАРА БЪЛГАРИЯ ОТ НАТО И Е.С. !

77

Анонимен

преди 7 години

Да, с парите от еврофондовете всеки който беше на власт щеше да преасфалтира, даже някои щяха да откраднат мн по-малко докато го правят и щяха да го направят с по-качествени материали, без да се разпадат след 10 месеца. Но какво става с парите от данъци, те пак се крадат, така както се крадяха по времето на бсп, няма никаква разлика, отново масови злоупотреби с обществени поръчки, където всичко излиза на тройна цена, а дълговете на страната засега са се повишили само с 3 пъти от 2009-та.

76

Zooroomgaz

преди 7 години

Chestito referendum!Ako bg mesechni zaplati ne stanat vednaga kato belgiiskite zaplati, ste ima bg update na eu.

75

ДО 93

преди 7 години

Ти на колко годинки си бе? Защо не си учиш уроците че да поумнееш малко д а можеш да пишеш смисленно.

74

Анонимен

преди 7 години

В момента герб са най-малкото зло, а след 2022-ра ще са най-голямото! Гарантирам, макар и да е само предсказание, но шансовете са мн големи, мн от вас още не знаят и не разбират защо, нямат достатъчно информация, ама всички ще разберат.

73

Анонимен

преди 7 години

Ами НЕ е верно това ,че нищо не правят ГЕРБ. Това си е твоя лъжа ,не реалност. София, Варна, Пловдив , Бургас, Шумен, Търново и други градове са изцяло преасфалтирани с нови зелени зони, нови центрове, нова инфраструктура, нови автобуси за градския, въобще промените са много. Това преди ГЕРБ беше като след войната. На вас може да ви плащат да плямпате ама хората не са слепи :) За това ГЕРБ бие 3 път ! Ще бие и 4ти.

72

Анонимен

преди 7 години

Който е виновен ще си искуса попарата в периода около 2022-ра, когато ще лъсне цялата истина около управлението на частната фирма герб.

71

До 74

преди 7 години

Защо всеки гласувал за Герб трябва да е *** бе другарю? Аз съм на 69 и съм опитал и меда и жилото на,,зрелия социализъм". Така че знам какво .Вие младите гдето си играете на ***-молове по добре впрегнете енергията си за нещо по-добро от Герб и хората ще ви повярват.А с тия обиди и цинизми пред клавиатурата само се,,самозадоволявате". В момента Герб са по малкото зло ,а ИДЕАЛНИ има само в утопията на Т.Кампанела. Деца,деца.!!!!

70

ГЕЙБЕРАСТУН ГЕЙБЕРАС

преди 7 години

Най-красивата пасмина в България е ШАЙКАТА на Али Баба и 40-те разбойника! Дата за ОСТАВКА.....остават Ви 40 дни!

69

батя ви Бойко

преди 7 години

На калпав космонавт ракетата му е виновна, а на калпав матрял министър председателя.

68

Анонимен

преди 7 години

Що да са верное може би ми нали вие пречете дето.сте там

67

батя ви Боко

преди 7 години

Като искате да ви е евтино, сейте си картофи и си гледайте увце . Хем без пари, хем екологично чисто. Аман от ревливи ученички.

66

Анонимен

преди 7 години

Как да доиде зает е на цариградска бизнес върти

65

Анонимен

преди 7 години

Мн сте зле герберите, като някой ви казва истината в очите и трябва веднага да е от бсп, всички от политическата мафия на България сте едни и същи 0лиг0френи, фалита е сигурен, а вие си помислете дали искате да сте в държавата след него!